Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie tak i szybko chciał mu pomoc a nie czekać na reakcje . No nie dowiemy się co z maluchem ale masakra , no gdzie kurde rodzice ...
przecież takie dziecko samo po ulicy nie biega a rodzice aż tacy nieodpowiedzialni Ze dziecko zostawiaja same lub nie zwracają uwagi ??? No szok po prostu .
Mój D to oniemial po prostu aż go z nóg zrabalo. -
Jaroszka, może po prostu jeszcze nic Ci o tym nie mówił... Podpytaj i będziesz wiedziała. Skoro to dobry lekarz, to wie co robi. A teraz odpoczywaj. Ja też dostałam receptę na scopolan jak wyszły mi skurcze na IP, ale na razie wystarcza mi nospa jak coś się dzieje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 21:08
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jaroszka dobrze ze pojechalas! Może na nast wizycie miał zamiar powiedzieć dopiero ... Masakra ale wiesz juz na czym stoisz, a historia w sklepie mnie tak rozbawila !!!! Ale dziś tu mamy smiechowoo ;
Zakręcona ale historia, ale co do reakcji to ona po prostu była Spontaniczna i odruchowa, mię myślał o karetce tylko jak najszybciej ratować dzieciątko , a po fakcie pewnie sam powie ze mógł dzwonić czy cos, oby z dzieckiem było wszystko dobrze !jaroszka lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Jaroszka, może po prostu jeszcze nic Ci o tym nie mówił... Podpytaj i będziesz wiedziała. Skoro to dobry lekarz, to wie co robi. A teraz odpoczywaj. Ja też dostałam receptę na scopolan jak wyszły mi skurcze na IP, ale na razie wystarcza mi nospa jak coś się dzieje.
Magnosia masz racje...moze jeszcze nie chciał nic mowić. Zobaczymy
Mi wlasnie niestety nospa nie pomoga....
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Green ja w ciąży tylko raz zjadłam. Trzy dni mnie trzymało i żałowałam jak nie wiem co i chyba już więcej go nie zjem.
ogolnie kebaby nie dla mnie. Raz na rok doslownie zjem, bo pozniej siedze w kiblu pol dnia
Co do odczucia, ze dziecko sie wciska w kanal, to dzisiaj wlasnie mialam takie wrazenie.. siedze zawsze po turecku, nawet na krzeslach, bo wtedy mi lepiej. Ale jak leze na boku, to nie musze miec nic wsadzonego miedzy nogi, choc wygodniej z poducha.
Zakrecona Boze co za historiaoby dziecku nic nie bylo, a facet pewnie tak zareagowal, bo w szoku byl.
Kurde, po kolacji mam cukier 62 ... zmierzylam z drugiego palca, bo sie przerazilam, a z drugiego 71. Lepiej ale i tak nisko, jak na to, co zjadlamjajko, dwie kanapki z bialej bulki, poledwica, maslo, herbata z cukrem.. wlasnie podnosze cukier winogronem i sokiem
Nynusia lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Magnosia masz racje...moze jeszcze nie chciał nic mowić. Zobaczymy
Mi wlasnie niestety nospa nie pomoga....
No to jak coś to czopek i leżakowanie.
:*jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dobrze, dziewczyny, że to tylko fałszywe alarmy, ale jak widać - stają się coraz bardziej popularne. Ja też już kilka razy panikowałam i wiem, co to za stres. Byle do końca września, już niedużo zostało
Magnosia, agania, green lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn