Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona wczytuje sie wlasnie w internet i cudowne sposoby z radzeniem sobie z bezsennoscia w ciazy i chyba nic nowego sie nie dowiemy.. radza jedynie nie lezec i czekac az sie zasnie tylko wstac , zajac sie czyms i wrocic do lozka jak poczujemy znowu zmeczenie ..
U mnie wlasnie tez zaczelo sie od siku i kurcze po spaniu.. -
Taaaa ... Porobic cos: D właśnie zrobilam
Poszlam zjeść nalesnika i zmęczona się czuje , gdzie sen ???ah te teorie książkowe które się nie sprawdzaja za mocno: P
A później dziwi się człowiek ze kima w czasie dnia bo pada na pysk: p
I ta dupiasta niedziela się zaczęła , rany !
Strasznie nie lubię niedzieli , od czasów szkoły , później chodzilam do pracy to ta niedziela taka wypluta zawsze ...a teraz tez jakoś nie lubię i nadal odczuwam mimo ciąży i zwolnienia , ze weekend to weekend a tydzień pracujący to tydzień pracujący , jakoś bardziej go wole .
chociaż nie powiem pracując piątek i sobota to moje zbawienie było chociaż większość n czasu i tak w weekendy pracowalam .
Wydaje mi się , ze organizm chyba przygotowuje nas so nocnego wstawania hehe , ciekawe ... Trzeba zaobserwować po urodzeniu czy maluchy nie budzą się mniej więcej kolo tych godzin co my w ciąży , Ja godziny średnio 3-4 wstaje wiec pamietam ten czas:) ciekawe -
No i ja dołączam do tych nie śpiących.
Muffinka super ze mała jest już z Tobą nic tylko pozazdrościćgratulacje kochana oczywiście czekamy na zdjęcia
U mnie najpierw ból jak na @ ale jak się polozylam było lepiej potem klucie jakby w szyjce. Obudzilam się 1.5h temu poszłam na kibelek wróciłam a tu nagle taaaaki ból żołądka ze się zwijalam. Mała bardzo aktywna o dziwo taka nerwowa no i teraz leze ból dalej co chwilkę w dole taki okresowy i do tego co jakiś czas jeszcze jakby mi ktoś pięścią przywalil w samym kroczu no i co teraz ? Czekać ? Jechać na IP ? Nie mam zielonego pojęcia co robić. ...Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Ja tez wciaz nie spie. Postanowilam porobic synowi ulotki bo startuje w wyborach do samorzadu szkolnego, przy okazji obejrzalam troche starych zdjec na kompie, ale czas minal a ja choc juz w lozku dalej spac nie moge, a potem tak jak mowicie czlowiek nieprzytomny...
-
Nynusia wrote:No i ja dołączam do tych nie śpiących.
Muffinka super ze mała jest już z Tobą nic tylko pozazdrościćgratulacje kochana oczywiście czekamy na zdjęcia
U mnie najpierw ból jak na @ ale jak się polozylam było lepiej potem klucie jakby w szyjce. Obudzilam się 1.5h temu poszłam na kibelek wróciłam a tu nagle taaaaki ból żołądka ze się zwijalam. Mała bardzo aktywna o dziwo taka nerwowa no i teraz leze ból dalej co chwilkę w dole taki okresowy i do tego co jakiś czas jeszcze jakby mi ktoś pięścią przywalil w samym kroczu no i co teraz ? Czekać ? Jechać na IP ? Nie mam zielonego pojęcia co robić. ...
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to i ja dolaczam do nocnych markow
Od 4 nie spie... probowalam, ale nie da rady. Wstalam na siku i jakos juz nie moge. Oczywiscie wczoraj czytalam Wasze sny i mam co chcialam :p snilo mi sie, ze jakies dwie laski na plazy zaczely sie calowac, rozbierac, wlazly na jakiegos starego faceta i dobrze ze w tym momencie sie obudzilam :p
Muffinka bardzo dobrze, ze opisalas wszystkie szczegoly, ja Ci zazdroszcze, ze masz juz to za sobajeszcze raz gratuluje
Lojka jak tam? Mam nadzieje, ze przeszlo.
Kurde moja mala jest coraz nizej i nie wiem, czy czekac do wtorku do wizyty u poloznej, czy jechac wczesniej, czy do niej dzwonic. Nie wiem. Dzisiaj siknac nie moglam, bo jakby mi blokowala wszystko, musialam steknac - dopiero poszlo, eh.
Kurde coraz blizej jestesmy dziewczyny.Muffinka1019, jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Green a nie przegryzaly bułki mojej do tego ?
hahaha
Co do obniżenia dziecka tez mam takie wrażenie , szczególnie właśnie ze trzy razy czesciej sikam i dosiusiac się nie mogę albo cos ... Nooo , coraz bliżej dokładnie .
jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:
U mnie najpierw ból jak na @ ale jak się polozylam było lepiej potem klucie jakby w szyjce. Obudzilam się 1.5h temu poszłam na kibelek wróciłam a tu nagle taaaaki ból żołądka ze się zwijalam. Mała bardzo aktywna o dziwo taka nerwowa no i teraz leze ból dalej co chwilkę w dole taki okresowy i do tego co jakiś czas jeszcze jakby mi ktoś pięścią przywalil w samym kroczu no i co teraz ? Czekać ? Jechać na IP ? Nie mam zielonego pojęcia co robić. ...
Napelnic ciepla woda wanne tak by zakrylo brzuch. Rozluznic sie i okolo 20 min polezec w takiej cieplej wodzie. Jesli to porodowe - wtedy sie nasilaja. Jesli falszywy alarm - wszystko ustapi. -
nick nieaktualnyHahaha Zakrecona
bulki nie bylo
No z tym sikaniem u mnie coraz gorzej - latam coraz czesciej, a coraz gorzej mi idzie
Asienka pewnie tak, Ty juz w terminie jestes - jak ja Ci zazdroszczeja leze grzecznie do 23
wlaasciwie to 23 juz moge smigac:p
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsienka, do wtorku jeszcze czas,moze akurat sie rozkreci samo
Mnie wczoraj bolalo jak na @, ale ja nie umiem tych skurczy ogarnac. Wiem, ze to skurcz,ale jak boli,jak na @, to boli kuzwa caly czas. No moze byly momenty, ze mniej, ale ciezko mi bylo wylapac poczatek i koniec. Dlatego stwierdzilam wczoraj, ze to na pewno nie to.
Ja to po przyjeciu do szpitala i po lewatywie bede ich chyba blagac o zzo. -
Nynusia jak nie minie po nospie i kapieli jedz skontrolować
Jak sie nawet nie wie czego ma sie oczekiwać jakich objawow to potem juz b czlowiekowi wszystko pasuje ..eehh :p:p
Ja zjadlam jogurt..ale nasililo mi to moja i tak juz mega zgage. Jeszcze dwa tyg. temu o tej godz bylo jasno