Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Muffinka,prześliczma maleńka,jak dobrze,ze juz w domku jesteście!Niech rośnie zdrowo!
Lojka,Nynusia,trzymajcie się!Ciekawe czy to fałszywe alarmy..
Wiedzma fajnie ze juz przeprowadzka ukonczona,teraz odpoczywaj!
U mnie noc nieprzespana przez cholerny katar!Mam tak nos zatkany,ze musiałam trochę przesiedziec bo inaczej oddychac sie nie dalo
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Hej piękne
Bardzo Wam współczuję tych bóli i dyskomfortów
Widzę, ze dużo nieprzyjemności mnie ominęło
Ja jestem w szpitalu razem z Natalką z racji ze karmię ją piersią dostałam tu lóżkono i wreszcie czuje sie jak mama. Spalam dzis tylko 2,5 godziny
dużo karmienia, dużo kup i dużo radości. Jesli mala będzie przybierać na wadze, i jej wyniki będą dobre, moze jutro albo we wtorek nas puszcza do domu
Trzymam kciuki za Wasze lepsze samopoczucie i życzę miłego dzionkaLexie, lojkalojka, Blondik, agaton, paula1, Lucy7, ZakręconaOna, Magnosia, lili_madlen, ~Rewianka~, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, ss, Nynusia, mała.mi, Little Frog, annggela, estrella, Bąbelek, agania, stokrotka25, soraya, green, polkosia, ewwiel, ola.321, miska2503, Amerie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, nadrobiłam was ale już nie pamiętam co której odpisać
Czas fałszywych alarmów rozpoczętyco do zgagi to właśnie sobie z nią leżę, wczoraj miałam ciężki,stresujący dzień, ale nie chcę o tym pisać. Dzisiaj mam dostać od mamy gołąbki a od teściowej kotleta z buraczkami
jak wspomniałam mamie o wczorajszej biegunce to przesteaszyła się żeby to już przedporodem nie było i kazała jeszcze czekać Oliwce w brzuchu aż skończy egzaminy
Mnie ostatnio martwi mała ruchliwość małejwczoraj mąż wysterylizował 1 najmniejszą butelkę na wrazie w, a ja wygotowałam smoczek. 3/4 toreb szpitalnych spakowanych, ale niech sobie siedzi jeszcze tydzień, jestem w trakcie domawiania rzeczy
-
dzień dobry!
Muffinka, śliczna córunia, wspaniale, ze juz razem jesteście ifajnie, że napisałas reację, jak to wyglądało. Ja bym mogła czytać i czytac, dla mnie było za mało hehe
Aanaa, cieszę się, że wszystko u was w porządku i że karmisz małą i w ogóle kochany szkrabik tak się śmieje, uwielbiam takie rozchichotane dzieciaczki:) Jak sobie to wyobrażam, to aż się wzruszam:) Po takich przejściach mała Natalka taka wesolutka:)
Nynusia, Lojka, mam nadzieje, że się wszystko uspokoi, szczególnie u Lojki, bo w sumie Nynusia, jak u Ciebie to juz akcja własciwa, to zagrozenia nie ma, możesz rodzić
Ja to powiem wam, najlepiej śpię nad ranem, bo wieczorem zasnąć nie mogę, w nocy się co godzine budze i jeszcze pić mi się chce, dopiero rano tak jakoś mnie scina. Takze ja do ósmej to spokojnie pośpię
Zgagę chyba też wczoraj miałam po tej pizzy ale mam ją na szczęście bardzo rzadko i chyba nie jakąś bardzo uciążliwą, bo tak lekko mnie piecze w gardle jak mi się beknie:P Ale do zniesienia. Za to zaczął mnie wczoraj boleć ząb, ósemka, którą mam do wyrwania, ale nie wiem czy sie bawić w wyrywanie na tym etapie ciązy:/aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Przysnelo mi się !
A Ja Asienka lubię bardzo zimę ale taka wiesz słoneczko , sniezek pruszy ah:)
Wiosnę i lato ale nienawidzę jesieni hehe .
Zjadlam sniadanko , pije herbatke i zamarzam , normalnie tak zimno ze aż chłodno w domu a u nas kaloryfery jeszcze nie grzeja.
Kurcze dziś ledwo siadam normalnie , muszę na wpół lezaco by , dodatkowo rozwala mi pochwę , spojenie i pachwiny kuzwa jaki bol był jak wstawalam ... -
Moje biodra
nie mamy planów na dziś oprócz wizyty z położną na 19.
Muffinka, śliczna córcia!
Agaton, potwierdzam. Nikt w 3. trymestrze takiegk zabiegu nie zrobi. Ja też mam do wyrwania i dopiero po porodzie będę ją robiła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:31
-
Dzień dobry,
Muffinka, ale śliczności. Cudna i jakie włoskiCzuję, że mój Szymciu to łysolek będzie. Mąż jest blondynem i nie miał zbyt wielu włosków po urodzeniu. Ja za to miałam bardzo dużo, ale lekarz na żadnym usg nic nie mówił o włoskach
Lojka, Nynusiu, noc pełną wrażeń miałyście. Dobrze, że już lepiej.
Ja za to obudziłam się ze 20 minut temu, wstaję w nocy tylko na siku. Czasem wtedy do Was zajrzę, ale na 5 minut, bo zaraz znowu zasypiam. Ale ja ogólnie śpiochem jestem.
Miłej niedzieliNynusia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lojka maly jest juz raczej bezpieczny ale lepiej zebzebyscie posiedzieli w przysłowiowym dwupaku tak ze trzymam kciuki za pozytywny rozwój niedzielnych zdarzen !!
Muffinka mala jest przeslodka
Mnie udalo sie zdrzemnac dwie godziny ponad ale dalsze malowanie czeka w mieszkaniu wiec i tak czas sie zbierać ..wypilam glutowaty len i do dziela !:p
Asienka jak tam zgaga wstretna ?.. mleko pomoglo ?mam nadzieje ze juz lepiej
-
Mi tez udalo sie usnac, mleko zadzialalo i zgaga przeszla. Jednak po 8 i tak sie obudzilam i juz nie spie tylko ciezko mi sie z lozka zwlec bo wszystko mnie boli miedzy nogami i brzuch twardy jak kamien, ale skurcze to takie malenkie ze prawie nic.
Anna cudnie ze jestes z mala. Duzo zdrowka dla niejaanaa lubi tę wiadomość
-
aanaa Ale super wiesci
Natalka to silna dziewczynka
U mnie wszystko ucichlo . Czasem tylko brzuch mnie zaboli . Czyli zaczynam sie przygotowywac do porodu , ale wolnymi kroczkami
Ja juz pranie zrobilam , obiad ugotowalam , kuchnie sprzatnelam i teraz pewnie sie zdrzemne
Co do zgagi to mialam moze ze dwa razy i tyle ,ale zawsze mleko mi pomagalo .Mam nadzieje , ze i wam ugasi ten pozar w przelykuaanaa, Lexie lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Heja!
Lojka ciesze się ze się uspokoiło !i juz szalejeesz ze sprzataniem i gotowaniem ?
Muffinka cudna księżniczka
Aana ale wieści , super, trzymamy kciuki za wyjście do domku
Ja bezsenności dziś nie miałam może dlatego ze poszlam spać o 2 ?
Sny? Ja nawet nie powiem co mi się śniło ... Ja nie wiem skąd takie sny się biorą
aanaa lubi tę wiadomość