X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie spiochy :) ja dzis do 5 twardo spalam i pozniej przewracanie sie z boku na bok bylo :/
    Czyli te bole miesiaczkowe oznaczaja skurcze przepowiadajace co u niektorych tak ? Znak ze sie zbliza ?

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Muffinka,prześliczma maleńka,jak dobrze,ze juz w domku jesteście!Niech rośnie zdrowo!

Lojka,Nynusia,trzymajcie się!Ciekawe czy to fałszywe alarmy..

Wiedzma fajnie ze juz przeprowadzka ukonczona,teraz odpoczywaj!

U mnie noc nieprzespana przez cholerny katar!Mam tak nos zatkany,ze musiałam trochę przesiedziec bo inaczej oddychac sie nie dalo :-(

Nynusia lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka, cóerczka śliczna!

Witam się i ja niewyspana z bólem głowy.
    piję kwakę i tulę psa. miłego dnia!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • soraya Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik witaj w klubie ja też obudziłam się z bólem głowy, ciśnienie w normie piję kawę . Zaraz idę szukać Apapu :(

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej piękne :)
    Bardzo Wam współczuję tych bóli i dyskomfortów :|
    Widzę, ze dużo nieprzyjemności mnie ominęło :)
    Ja jestem w szpitalu razem z Natalką z racji ze karmię ją piersią dostałam tu lóżko :) no i wreszcie czuje sie jak mama. Spalam dzis tylko 2,5 godziny :) dużo karmienia, dużo kup i dużo radości. Jesli mala będzie przybierać na wadze, i jej wyniki będą dobre, moze jutro albo we wtorek nas puszcza do domu :D
    Trzymam kciuki za Wasze lepsze samopoczucie i życzę miłego dzionka ;)

Lexie, lojkalojka, Blondik, agaton, paula1, Lucy7, ZakręconaOna, Magnosia, lili_madlen, ~Rewianka~, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, ss, Nynusia, mała.mi, Little Frog, annggela, estrella, Bąbelek, agania, stokrotka25, soraya, green, polkosia, ewwiel, ola.321, miska2503, Amerie lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Aanaa!!Oby tak dalej! Buziaki dla Was! :-) <3

aanaa lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nadrobiłam was ale już nie pamiętam co której odpisać :)
    Czas fałszywych alarmów rozpoczęty ;) co do zgagi to właśnie sobie z nią leżę, wczoraj miałam ciężki,stresujący dzień, ale nie chcę o tym pisać. Dzisiaj mam dostać od mamy gołąbki a od teściowej kotleta z buraczkami :P jak wspomniałam mamie o wczorajszej biegunce to przesteaszyła się żeby to już przedporodem nie było i kazała jeszcze czekać Oliwce w brzuchu aż skończy egzaminy ;)
    Mnie ostatnio martwi mała ruchliwość małej :/ wczoraj mąż wysterylizował 1 najmniejszą butelkę na wrazie w, a ja wygotowałam smoczek. 3/4 toreb szpitalnych spakowanych, ale niech sobie siedzi jeszcze tydzień, jestem w trakcie domawiania rzeczy ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!
    Muffinka, śliczna córunia, wspaniale, ze juz razem jesteście ifajnie, że napisałas reację, jak to wyglądało. Ja bym mogła czytać i czytac, dla mnie było za mało hehe ;)
    Aanaa, cieszę się, że wszystko u was w porządku i że karmisz małą i w ogóle kochany szkrabik tak się śmieje, uwielbiam takie rozchichotane dzieciaczki:) Jak sobie to wyobrażam, to aż się wzruszam:) Po takich przejściach mała Natalka taka wesolutka:)
    Nynusia, Lojka, mam nadzieje, że się wszystko uspokoi, szczególnie u Lojki, bo w sumie Nynusia, jak u Ciebie to juz akcja własciwa, to zagrozenia nie ma, możesz rodzić:)
    Ja to powiem wam, najlepiej śpię nad ranem, bo wieczorem zasnąć nie mogę, w nocy się co godzine budze i jeszcze pić mi się chce, dopiero rano tak jakoś mnie scina. Takze ja do ósmej to spokojnie pośpię:)
    Zgagę chyba też wczoraj miałam po tej pizzy ale mam ją na szczęście bardzo rzadko i chyba nie jakąś bardzo uciążliwą, bo tak lekko mnie piecze w gardle jak mi się beknie:P Ale do zniesienia. Za to zaczął mnie wczoraj boleć ząb, ósemka, którą mam do wyrwania, ale nie wiem czy sie bawić w wyrywanie na tym etapie ciązy:/

aanaa, Nynusia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton na tym etapie już nikt ci nie wyrwie 8.
    Zapomniałam napisać, Muffinka córa śliczna :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przysnelo mi się ! :)

A Ja Asienka lubię bardzo zimę ale taka wiesz słoneczko , sniezek pruszy ah:)
    Wiosnę i lato ale nienawidzę jesieni hehe . :D

Zjadlam sniadanko , pije herbatke i zamarzam , normalnie tak zimno ze aż chłodno w domu a u nas kaloryfery jeszcze nie grzeja.

Kurcze dziś ledwo siadam normalnie , muszę na wpół lezaco by , dodatkowo rozwala mi pochwę , spojenie i pachwiny kuzwa jaki bol był jak wstawalam ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje biodra :( nie mamy planów na dziś oprócz wizyty z położną na 19.

Muffinka, śliczna córcia!

Agaton, potwierdzam. Nikt w 3. trymestrze takiegk zabiegu nie zrobi. Ja też mam do wyrwania i dopiero po porodzie będę ją robiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:31

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Muffinka, ale śliczności. Cudna i jakie włoski :) Czuję, że mój Szymciu to łysolek będzie. Mąż jest blondynem i nie miał zbyt wielu włosków po urodzeniu. Ja za to miałam bardzo dużo, ale lekarz na żadnym usg nic nie mówił o włoskach ;)

Lojka, Nynusiu, noc pełną wrażeń miałyście. Dobrze, że już lepiej.
    Ja za to obudziłam się ze 20 minut temu, wstaję w nocy tylko na siku. Czasem wtedy do Was zajrzę, ale na 5 minut, bo zaraz znowu zasypiam. Ale ja ogólnie śpiochem jestem.

Miłej niedzieli :)

Nynusia lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka maly jest juz raczej bezpieczny ale lepiej zebzebyscie posiedzieli w przysłowiowym dwupaku tak ze trzymam kciuki za pozytywny rozwój niedzielnych zdarzen !!:)

Muffinka mala jest przeslodka :)

Mnie udalo sie zdrzemnac dwie godziny ponad ale dalsze malowanie czeka w mieszkaniu wiec i tak czas sie zbierać ..wypilam glutowaty len i do dziela !:p

Asienka jak tam zgaga wstretna ?.. mleko pomoglo ?:) mam nadzieje ze juz lepiej

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna wspaniale wiesci oby mala ladnie przybrala i lekarze tak jak obiecuja puscili was do domu :)

aanaa lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za info o ósemce;) Nie wiedziałam jak to jest:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez udalo sie usnac, mleko zadzialalo i zgaga przeszla. Jednak po 8 i tak sie obudzilam i juz nie spie tylko ciezko mi sie z lozka zwlec bo wszystko mnie boli miedzy nogami i brzuch twardy jak kamien, ale skurcze to takie malenkie ze prawie nic.
    Anna cudnie ze jestes z mala. Duzo zdrowka dla niej ;)

aanaa lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa Ale super wiesci :) Natalka to silna dziewczynka :)
    U mnie wszystko ucichlo . Czasem tylko brzuch mnie zaboli . Czyli zaczynam sie przygotowywac do porodu , ale wolnymi kroczkami ;)
    Ja juz pranie zrobilam , obiad ugotowalam , kuchnie sprzatnelam i teraz pewnie sie zdrzemne ;)
    Co do zgagi to mialam moze ze dwa razy i tyle ,ale zawsze mleko mi pomagalo .Mam nadzieje , ze i wam ugasi ten pozar w przelyku :)

aanaa, Lexie lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale emocje będą na dniach laski cos czuje , kilka z Was się rozpakuje na pewno:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja!

Lojka ciesze się ze się uspokoiło ! :) i juz szalejeesz ze sprzataniem i gotowaniem ? :D

Muffinka cudna księżniczka <3
    Aana ale wieści , super, trzymamy kciuki za wyjście do domku :)

Ja bezsenności dziś nie miałam może dlatego ze poszlam spać o 2 ?

Sny? Ja nawet nie powiem co mi się śniło ... Ja nie wiem skąd takie sny się biorą :D

aanaa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa czyzbyc maial zbrezne sny? No pochwal sie ? Bo ja na glodzie ;)

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ