Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton wrote:O wlasnie miałam pisac,ze mnie tez skora swędzi. Szczególnie jak leze wieczorem w łóżku i nie mogę zasnąć, to wtedy się drapie co chwile...
Mam ten sam problem od paru dni. Wieczorem i rano swędzą mnie nogi i ręce. Brzuch w ciągu dnia też...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam wszystkie mamy.Zadko pisywałam ale śleziłąm wsyzstko na bierząco.
W dniu 10-09-2015 o godz.10:00 poprzez CC przyszedł na świat moj cud Boży wyczekiwany od 2000 roku . Corka Aleksandra urodzona w 36TC waga 2560,długośc 50cm.Planwany poród według OM 1 pądziernik.
Corka mimo iz wczesniak otrzymała 10/10.
Ndal jesteśmy w szpitalu gdyz mała przejeła po mnie infekcje górnych dróg odechowych i jest na kuracji antybiotykowej.Nie mam nawet kropli mleka i jest karmiona mlekiem zastępczym.biust duzy 75G ale pusty.To tyle o demnie.Wam kochane życze szczzęśliwych rozwiązań.Powodzenia.
ps Udzielam się częsciej na FBMagnosia, soraya, szczesliwa_mamusia21, Natka88, agaton, polkosia, green, Nynusia, annggela, zakocona, Bąbelek, Lexie, Little Frog, lojkalojka, Muffinka1019, paula1, onka, ~Rewianka~, agania, ewwiel, ola.321, miska2503, mała.mi, estrella, Amerie lubią tę wiadomość
Czekamy na ciebie CÓRECZKO -
Bąbelek wrote:Hej
Aanaa, trzymam kciuki żebyście były razem w domu jak najszybciej!
Muffinka no śliczna ta Twoja kruszynkaa jaka malutka..
Dziewczyny piszcie jak najwięcej o tych objawach, bólach itp. Uczmy się od siebie nawzajem
Fatim przypomniałaś mi o butelkach. Wyparzacie je juz i laktatory ??
Ja wszystko wyparzyłam ze 3 tyg temuBąbelek lubi tę wiadomość
-
Stelianka gratuluję, przypomnij z jakiego powodu było cc?
Mój ból głowy trochę przyćmiony, wzięłam tabletkę Apapu i zdrzemnęłam się troszkę. Blondik jak u Ciebie?
Ja przez kilka dni miałam te przepowiadające szczególnie wieczorami, ale obecnie się uspokoiło. Zauważyłam tylko więcej wydzieliny. Czasem jak wstaję to czuję takie buulg. -
nick nieaktualny
-
Arielka wrote:ja czuje od kilku dni jakies dziwne wibracje w pochwie
brzmi to dziwnie ale nie wiem jak to opisac inaczej. na dodatek brzuch mnie ciągnie jakby ktos by mi na nim wisiał.na dodatek mam wrazenie jakbym miala tam wszystko opuchniete.
ja mam opuchniety caly dol.. -
Ja tez już mam wyparzone wszystko
A co do swędzenia - tak coraz częściej, zwłaszcza jak się w nocy obudzę to nie mogę przez to zasnąćA, i mąż mnie raczył powiadomić o rozstępach na tyłku...
Piękne fioletowe ozdoby nabyłam
-
Raczej nie mam cholestazy, mocz mam prawidłowy, a swędzenie nie jest mocno uporczywe. Z resztą swędzą mnie boki ud, a nie stopy. Mam wrażenie, że to od rozciągniętej skóry, tak samo ręce - mocno mi puchnąKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia mi puchną palce u rąk, zauważyłam to kilka dni temu a na dodatek jak się budzę nie mogę ich zgiąć, bo te kostki co po środku palców są mnie bolą
Kurde coraz to więcej dolegliwości mamy
Ja wczoraj jęknęłam kilka razy wieczorem (szkoda ze nie od orgazmu
) bo coś z szyjką się działo. Czułam mocny nacisk i ból tak z 4 razy. Mąż mało co zawału nie dostał.