Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny my nadal w dwupaku
KTG super skurczy nie ma nawet minimalnych u małej tez ok.
Ból to najprawdopodobniej skurcze przepowiadajace ewentualnie ucisk małej. Brzuch mi twardnieje co jakiś czas i odpuszcza po chwili.
Mam brać no spe I leżeć jeśli do wieczora nie przejdzie mam jechać położyć się do szpitala.
Także jem sniadanko biorę 2 no spy i lecę w kime.
Dziękuję za wsparcie jesteście kochaneszczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Little Frog, estrella, Fatim, agania, Magnosia, aanaa, Lexie, agaton, ZakręconaOna, soraya, polkosia, paula1, ewwiel, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Oj nie zberezne nieee
niestety hahaha
Śniło mi się ze mały się tak ruszał ze mogłam liczyć jego palce , i nagle cos ze mnie wylecialo i mi wisiało w spodniach jak kupa w pampersie i balam się zajrzeć no i zadzwonilam po rodziców a ze mieszkałam w Arizonie czekalam aż przyleca poszlam do lekarza okazało się ze mały nadal jest w środku a mi wypadło łożysko ale tak w ciąży jest ze najpierw wypada łożysko a później dziecko wiec wróciłam do domu szczęśliwa bo zajrzalam w majtki i to wyrzucilam i czekałam na poród..... Brawo Ja !Little Frog, estrella, agania, Lexie, agaton, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
O matko co za sen
Naprawde w ciazy wyobraznia plata figle haha
A wszystko dzialo sie w Arizonie powiadasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:30
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka gin mi kazał jechać bo pierwsze jego stwierdzenie że to pewnie poród. Położna mi powiedziała ze u niektórych są dość silne te przepowiadajace i u mnie to najprawdopodobniej to to. Szyjki mi nie badali bo pytała gdzie boli mnie mówie ze jak jajniki wiec stwierdziła że to nie szyjka chyba ze będzie dalej boleć i po no spie nie przejdzie to wtedy jak mnie połoza to zbadaja szyjkę i zrobią usg a wizytę u gina mam we wtorek także byle do wtorku
-
Hej
Aanaa, trzymam kciuki żebyście były razem w domu jak najszybciej!
Muffinka no śliczna ta Twoja kruszynkaa jaka malutka..
Dziewczyny piszcie jak najwięcej o tych objawach, bólach itp. Uczmy się od siebie nawzajem
Fatim przypomniałaś mi o butelkach. Wyparzacie je juz i laktatory ??aanaa lubi tę wiadomość
-
Co za sen
Lojka wypoczywajmnie coś szczypie z zewnątrz, mam nadzieję że to nie infekcja. Jak skończę brać luteinę we wtorek to zrobię sobie badanie moczu w środę, żeby wiedzieć czy na sam koniec żadna franca się nie przyplątała, oby nie
na razie biorę profilaktycznie 1 tabletkę żurawit, co mogę jeszcze zrobić, jakieś rady ?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc
Muffinka twoja coreczka jest przesliczna
Aanaa trzymam kciuki zebyscie zabrali malutka do domu i w spokoju mogli cieszyc sie Waszym malenstem
Lojka i Nynusia dobrze, ze to falszywe alarmy... Babelek ma racje piszmy tu jak najwiecej i wymieniajmy sie informacjami
Ja lubie zlota polska jesien kiedy slonce swieci i jest taki charakterystyczny zapach w powietrzu i te spacery wsrod spadajacych lisci... Baardzo lubie
My wczoraj przyjechalismy do mojej mamy wiec do jutra leniuchujeto juz ostatni raz przed porodem bo jednak 160 km to dosc spora trasa jak na ten etap... Wieczorem troche bolalo mnie jak na @ ale w okolicy jajnikow wiec to zapewne przepowiadajace...
Ja dzis wstalam siku tylko 2 razyale za to pierwszy raz meczyla mnie zgaga... Wspolczuje dziewczynom ktore ja maja bo juz wole siku co godzine chodzic niz miec to beznadziejne uczucie...
No i snilyscie sie mi dzis w nocymialysmy robic jakies forumowe, zbiorowe branie wiesiolka
nie byl to zbyt madry sen ale wiele z Was w nim bralo udzial
Uciekam jesc karpatke tak wiec milego dnia :-*
aanaa, Lexie, agaton, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Nynusia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej
U mnie dziś nocka podobna do Waszych.., ból miesiaczkowy i plecow na dole... brzuch twardy takze musiałam wziaa nospe i posiedziec z godzine bo jak tylko sie kladłam to bol sie nasilal... ta noc jakas dziwna u nas wszystkich:/ nieprzespana i bolaca:)
Nynusia dobrze ze pojechalas i sie upewniłas:)
Ty mogłabys juz rodzic:)
Muffinka Malutka śliczna i dziekujemy za relacje:* odpoczywajcie:)
Ana super wiadomosci
A ja powiem,ze juz nie wiem jaka pozycje przybierac, ani lezec ani siedziec,ani chodzic! Bola mnie pachwiny, spojenie urywa wrecz, lewe biodro i zebra to masakra, do tego to podbrzusze i plecy:( gdzie tu dociagnac do 30 pazdziernika jak ja teraz chodzic juz nie moge...Nynusia, aanaa lubią tę wiadomość
-
Estrella jaką Ty mi narobiłas ochote na karpatke to nawet nie masz pojęcia!
UWIELBIAM!
Przerąbane mamy w końcówce ciąży,ciagle cos boli,spac nie mozna.. Ja jeszcze ten katar,wiec całkiem wygladam jak z krzyza zdjeta..
Nynusia,Lojka-stresik był ale dobrze,ze jednak to jeszcze nie to..estrella lubi tę wiadomość
-
Nynusiu, to jednak pojechaliscie na ip. Życzę Ci kochana, by było dobrze. No bo przecież nawet jak coś, to będziesz niedługo tulić dzidziusia po prostu
Estrella, ja też uwielbiam jesień. Mgły, rosę, zapach grzybów w lesie i piękne czerwono-złote liście przesiąknięte słońcem.
U mnie na razie spokój, ale bóle spojenia i pachwin przy jakimkolwiek ruchu nie pozwalają mi zapomnieć, że to już 9 mc ciąży.estrella lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mnie dziś tez mega spojenie i pachwiny bolaly .
Snilyscie mi się również , z którąś z Was się poklocilam i wyrzucalam cala torbę z rzeczami bo wgle poszło o miejsce na wózek , plynelysmy promem i jechalysmy do Niemiec na basen hahaha .pełno akcji
Laski to co większość we wtorek rodzic będzie ??:pszczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia, annggela, Bąbelek, lojkalojka lubią tę wiadomość