Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lili_madlen wrote:Nynusia jak nie minie po nospie i kapieli jedz skontrolować
Jak sie nawet nie wie czego ma sie oczekiwać jakich objawow to potem juz b czlowiekowi wszystko pasuje ..eehh :p:p
Ja zjadlam jogurt..ale nasililo mi to moja i tak juz mega zgage. Jeszcze dwa tyg. temu o tej godz bylo jasno -
Właśnie są momenty kiedy tak jakby mam skok czyli boli bardziej tak.zakluje bym rzekła nawet a mam twardszy brzuch to na pewno. Ale nie są te momenty regularne.
No nic idę wziąć kąpiel i wzięłam no spe. Oby do 7 potem zadzwonię do gina chyba ze będzie gorzej
Dzięki jesteście kochane. Odezwę się później -
Nynusia daj znać jak tylko bedziesz mogła co dalej robisz:) trzymaj się :*
Asienka no wywoływany może być gorszy: ( może jednak lepiej się zdecyduj na zzo na jakimś etapie bo wiadomo nie na samym poczatku , do wtorku wytrzymasz to raptem kochana 2 dni przed Toba i wtorek:) zazdroszcze bo juz bym chciała żeby był przynajmniej 2/3 października hehe
Lili oj tak , teraz juz prawdziwa jesień nastała i możemy jedynie przyzwyczajac się , ze znów będzie coraz zimniej heheNynusia lubi tę wiadomość
-
Asienka na zgage polecam dwa razy dzienne picie mielonego lnu a doraźnie leki jak jest mega źle
ja dzis przegielam na kolacje golabkami w sosie pomidorowym:/ no a ze zgaga leżenia nie lubi to taki mamy final..
Nynusia także kciukam! Daj znac potem co i jak
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Zakrecona tak mysle ze jak juz poczatek bedzie duzo ciezszy niz poprzedni porod to sie zdecyduje
A czas tak zasuwa, ze nim sie obejrzymy wszystkie juz bedziemy tulic nasze skarby, mi ostatni odcinek tak szybko minal ze aż szok
A co do jesieni to moze jestem wyjatkiem ale uwielbiam ja, to moja i meza ulubiona pora rokuZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Asienka na zgage polecam dwa razy dzienne picie mielonego lnu a doraźnie leki jak jest mega źle
ja dzis przegielam na kolacje golabkami w sosie pomidorowym:/ no a ze zgaga leżenia nie lubi to taki mamy final..
Nynusia także kciukam! Daj znac potem co i jak -
Asieńka_86 wrote:Wiesz ja w zyciu nie wiedzialam co to zgaga, dopiero od niedawna zaczela mi doskwierac w ciazy, poki co staralam sie bez lekow i mam nadzieje ze po porodzie minie i nie bede musiala niczego probowac. Obecnie nawet w domu nic noe mam takiego, bo i po co jak to nowosc ;/
to w takim razie przykro mi ze dotknela cie ta paskudna ciazowa dolegliwośćmnie meczy tak ponad miesiac a ten tydzien ostatni to masakra:/ a na tak zupelnie doraznie pomagaja migdaly albo szklanka mleka/lyzka śmietany .. mam nadzieje ze szybko minie
-
nick nieaktualnyJa cale szczescie zgage mam tylko od czasu, do czasu. Ale potworna jest. Rennie mi pomaga, ale to czasem tylko na chwile.
Ja kiedys lubilam tylko wiosne. Odkad mam koty, to lubie tez zime. No a teraz jesien tez lubie, bo lata mam dosc, a im blizej jesieni, tym blizej Kornelci -
Będę zaglądać częściej
Dziś wieczorem dopiero dałam znać wszystkim, że w domu jesteśmy więc to nie jest tak, że nie zaglądam bo mi się nie chce.
Kurcze dziewczyny, no te skurcze to taki mocny ból miesiączkowy plus twardy brzuch - co jakiś czas przez pewną chwile - np. co 5 minut przez 60s.
Jedźcie na IP, po co się stresować. Dajcie znać oczywiście!
Asieńka, no powiem Ci, że wywoływany poród intensywniejszy w doznaniach, ale będę trzymała kciuki żebyś dała radę !
szczesliwa_mamusia21, estrella, Bąbelek, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Lili moze tego mleka sproboje bo normalnie dzis pali...
A z ta jesienia to wlasnie tak sie rozmarzylam juz.... Mam nadzieje ze jak od kilku lat bedziemy sie cieszyc zlota polska jesienia z fajnymi temperaturami i bez deszczu, co by jeszcze z naszymi maluszkami pospacerowac wsrod spadajacych.lisci i kasztanow;)
Edit. Muffinka dziekiwszysctkie tu czekamy na relacje jak idzie opieka nad mala i pewnie niedlugo posypia sie prosby o dobre rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 06:06
-
Moja Niunia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/351c2a6fff61.jpggreen, Asieńka_86, PauLLa, lojkalojka, BATTINKA, aanaa, jaroszka, Lucy7, madu, paula1, annggela, Lexie, Blondik, soraya, Fatim, agaton, ZakręconaOna, zakocona, Magnosia, lili_madlen, ewa13, ~Rewianka~, binka76, szczesliwa_mamusia21, ss, Nynusia, Little Frog, Bąbelek, estrella, estrella, FreshMm, stokrotka25, agania, onka, IviQ, ewwiel, polkosia, WiedźmaMaKota, ola.321, miska2503, Amerie lubią tę wiadomość
-
Przesliczna ma ta czuprynke, mi na ostatnim usg tez lekarz powiedzial ze dzidzia ma sporo wlosow, az ciekawa jestem bo pierwszy synek byl lysy, a raczej mial bialy meszek prawie do roku czasu a tu drugi chlopak ma miec wloski
A ile malenka juz wazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 06:18
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Nynuska trzymam kciuki ! Czekam na info o rozwoju sytuacji
Biedne jesteście z tymi nieprzespanymi nocami, ja miewam takie rzadko i zazwyczaj moj synek mnie budzi
Muffinka dzieki za relacje i fajnie, ze juz wszyscy we 3 w domku :*Nynusia lubi tę wiadomość
-
Ja jestem w domu i po wzieciu nospy w ilosci trzech tabletek po czterech godzinach skurcze ucichly na tyle, ze godzine sie zdrzemnelam . Teraz czuje bol(skurcze) rzadziej .Zobacze co bedzie w ciagu dnia
Innych objawow brak .
Nynusia czyli ty podobnie jak ja masz bol @ i caly czas twardy brzuch ?
Daj znac jesli pojedziesz na IP co ci powiedza ? U Ciebie juz ciaza donoszona
Nynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Narazie sie wyciszylo
Ale powiem Wam , ze mimo ,ze nie jestem juz pierworodka to ja juz zapomnialam jak to bylo z corka . Maz pyta czy dzwonic po karetke , a ja nawet nie wiedzialam czy to skurcze czy bol @ , czy cos innego
Zbaranialam !!! Chyba u nas juz tak bedzie , ze te falszywe alarmy beda coraz czesciej .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015