Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to się w moczu ukazuje? Z tego, co wiem, to na próbach watrobowych jest widoczny wynik.
Ale to oczywiście pewna nie jestem i tak tylko mówię
Więcej o cholestazie: http://m.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/zdrowie-mamy/cholestaza-jak-ja-rozpoznac-zrob-test-na-cholestaze,230_6004.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:24
-
Ja mam mega swędzenie całego ciała , mega kuzwa ! Czoło , we włosach ... Ręce ,nogi , piersi , stopy , plecy... Masakra . Trochę pogryziona przez komary jestem ale większość jakiś krostek wyskoczyła mi w jednym dniu z niczego w sumie ( tzn podejrzewam ze po nowym żelu pod prysznic) . Chorcuje się jak porabana , na prawdę cos okropnego .
Co do ciągnięcia , uczucia opuchniecia , ze cos pluska itp mam to samo wszystko . Nie czuje się juz za dobrze , jeszcze to spojenie i pachwiny nie dają zapomnieć o sobie i nie pomagają wcale: ( -
Ja bym chętnie gdzieś poszła albo dalej ogarniala pokój ale mam nakaz leżenia do wtorku najmniej wiec nic innego mi nie pozostaje.
Co do puchnięcia palce u rąk tez mam opuchnięte po nocy i tak jak u Babelka nie mogę zgiac z rana bo bola u nóg o dziwo tez palce puchna i w ogóle rano mam ciężko ruszyć nogami -
Mi tylko ręce puchną, a w zasadzie palce. Zazwyczaj na etapie swędzenia już w moczu także wychodzi, że coś jest nie tak (ciemne zabarwienie). Zgłoszę to tak czy siak ginekologowi, ale myślę, że to kwestia jednak naciągania skóry, przynajmniej w moim przypadku
No raczej nie chciałabym mieć tej cholestazy... Jeszcze dzisiaj zmienię pościel i się porządnie wyszoruję, bo mam podejrzenia, że to może od psów coś - śpią z nami w łóżku.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
POMOCY !
Laski jak zwykle przy skladaniu "cos" jak nie komoda to lozeczko ...
Zlozylismy , wszystko pieknie ladnie , no i chcialam zamontowac baldachim , stelaz ok wszystko gicio otwieram ten baldachim a on jest taki wielki ze nie wiem jak on ma być na tym lozeczku na zdjeciu pieknie ladnie u was na zdjeciach tak samo a u mnie jakos dziwnie , trzymalismy go z D na caly pokoj i jeszcze go bylo , ni hu hu jak go zamontowac -
Dziękuję dziewczyny. Teraz będę wyczekiwać Waszych bobasków :*
Ale niech wasze bobaski posiedzą przynajmniej do 37 tc w brzuszkach.
Jak na razie próbuję się ogarnąć czasowo
Wygląda to tak: karmienie, kupa usypianie i spanie, a w między czasie tysiące innych rzeczy, a że doświadczenia nie mam to schodzi.
Mamusia nie mam pojęcia jak się baldachim rozkłada...
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, stokrotka25, Magnosia, Nynusia, zakocona, ola.321, estrella lubią tę wiadomość
-
angeela moda na snap chata
Choc ja nawet nie wiem co to gdzie to ale wszedzie to slysze :d Nie wiem czy chodzilo o cos nowoczesnego czy nie ale tylko to mi przyszlo do glowy
Muffinka ale to musi byc super uczucie jak juz kruszynka lezy w lozeczku
Szybko wejdziesz w rutyne i bedzie szlo jak po maselku wszystko