Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie prawie gotowy bo wszystko popralam , suszarka na pol pokoju i musze to wszystko poubierac hustawki itd, powynosic kartony, rozlozyc dywanik i wtedy wam cykne zdjeciatko :* ale coraz blizej teraz juz jestem "spokojniejsza" choc mam termin ale jakby cos (tfu tfu) to prawie gotowe
agaton, polkosia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Lojka to mój tylko pytał podekscytowany czy bardziej mnie boli jakby conajmniej czekał na ten mocniejszy ból haha. A jak wyszłam z KTG to pyta się czy to juz a jak powiedziałam ze nie to mina mu zrzedla hih
agaton, green, lojkalojka, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, juz mnie to wkurwia strasznie, co sie dzieje z moimi jelitami..
juz nie wiem co jesc, zeby tyle za przeproszeniem nie srac
czysci mnie po wszystkim, a przy tym bulgocze tak, jak zmywarka jak wypuszcza wode i z rur odglosy ida. No kurde.
Na obiad jadlam gotowana marchew i kasze, a w kiblu po tym bylam juz dwa razyi nie zapowiada sie na spokoj
maz mi troche coli odgazowal, zobaczymy, czy mi zatrzyma te jelita. Bo czekolada, banany - jak srodki przeczyszczajace. Eh... ile mozna:/
-
Ci nasi mezowie to chyba bardziej najarani porodem niz my
Niby tacy twardzi , ale w glebi przezywaja toTo mile .
Nynusia, agaton, polkosia, stokrotka25, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka żebyś wiedziała że mile to. Cały dzień łazi i gada. Teraz stwierdził że jakby się dziś urodziła to teraz zapowiadają taka ładna pogodę ze na spacery byśmy chodzili takie długie
agaton, Little Frog, stokrotka25, aanaa, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia wrote:Green a bierzesz jakieś leki codziennie?
Magnezin 125 mg 3x2
Nospa max 3x1
Urosept 2x2
Zurawit 1x2
Pregna plus 1x1
Tardyferon co pare dni.
Luteina jeszcze 2x2 (50)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagaton wrote:Green ja po magnezie mialam do 3 razy dziennie dwójkę a u mnie norma raz,moze to od tego i ogólnie od tej kombinacji. Ale też pisalas ze masz tego typu problemy...
Zaczynam sie martwic, ze cos nie tak jest -
No to może mieszanka leków tak na Ciebie działa.
Fatim znam to... mój tata jak miał firmę to był koszmar ludzie nie płacili na czas a długi rosły i dlatego też ze przez moje młode lata przeżywałam sądy telefony awantury i długi powiedziałam ze nigdy nie będę mieć własnej firmy. -
no właśnie to jest ten minus działalności gospodarczej a jeszcze zdarzają się tacy cwaniacy co przepisują wszystko na innego członka rodziny, żeby nie płacić. No nic mam nadzieję, że już terminu nie przełoży, bo ją pogryzę.
Green ja na twoim miejscu poszłabym do internisty, bo wygląda mi to na wirusa -
nick nieaktualnyNynusia wrote:Green pisze ze Tardyferon zaburza prace żołądka i jelit zwłaszcza w zestawieniu z magnezem a do tego no spa która działa rozkurczowo i masz zestaw przeczyszczajacy
Raczej zaden wirus - jak lapie jakas jelitowke, to idzie z obu stron heheno i ogolnie bardzo dobrze sie czuje.