X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa to juz pokoik gotowy ?
    Zrob foto :)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie prawie gotowy bo wszystko popralam , suszarka na pol pokoju i musze to wszystko poubierac hustawki itd, powynosic kartony, rozlozyc dywanik i wtedy wam cykne zdjeciatko :* ale coraz blizej teraz juz jestem "spokojniejsza" choc mam termin ale jakby cos (tfu tfu) to prawie gotowe :)

agaton, polkosia, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka to mój tylko pytał podekscytowany czy bardziej mnie boli jakby conajmniej czekał na ten mocniejszy ból haha. A jak wyszłam z KTG to pyta się czy to juz a jak powiedziałam ze nie to mina mu zrzedla hih

agaton, green, lojkalojka, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, juz mnie to wkurwia strasznie, co sie dzieje z moimi jelitami.. :( juz nie wiem co jesc, zeby tyle za przeproszeniem nie srac :( czysci mnie po wszystkim, a przy tym bulgocze tak, jak zmywarka jak wypuszcza wode i z rur odglosy ida. No kurde.
    Na obiad jadlam gotowana marchew i kasze, a w kiblu po tym bylam juz dwa razy :/ i nie zapowiada sie na spokoj :/ maz mi troche coli odgazowal, zobaczymy, czy mi zatrzyma te jelita. Bo czekolada, banany - jak srodki przeczyszczajace. Eh... ile mozna:/

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ci nasi mezowie to chyba bardziej najarani porodem niz my ;)
    Niby tacy twardzi , ale w glebi przezywaja to :) To mile .

Nynusia, agaton, polkosia, stokrotka25, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green a bierzesz jakieś leki codziennie?

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka żebyś wiedziała że mile to. Cały dzień łazi i gada. Teraz stwierdził że jakby się dziś urodziła to teraz zapowiadają taka ładna pogodę ze na spacery byśmy chodzili takie długie :)

agaton, Little Frog, stokrotka25, aanaa, estrella lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Green a bierzesz jakieś leki codziennie?
    Pol apteczki biore ;)
    Magnezin 125 mg 3x2
    Nospa max 3x1
    Urosept 2x2
    Zurawit 1x2
    Pregna plus 1x1
    Tardyferon co pare dni.
    Luteina jeszcze 2x2 (50)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:17

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie klientka powinna zapłacić w poniedziałek fakturę i pospływać od innych klientów, ale jak ma się firmę to tak kolorowo nie jest i ludzie walą cię z terminami na każdym kroku :/ więc powinny być, ale pewność będę miała jak będą faktycznie ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może coś z tabletek tak działa albo tyle na raz ? Bo faktycznie trochę to nie mozliwe żeby samo z siebie po każdym posiłku się tak trawilo bardzo

green lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, ale ja te leki od 20tc biore :/ zawsze po magnezie mialam 'luzniejsze', ale tak max 3 razy dziennie. A teraz to juz potrafie serio i 6 razy latac i idzie "woda", nie to, ze tylko luzniejsze :/

• agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ja po magnezie mialam do 3 razy dziennie dwójkę a u mnie norma raz,moze to od tego i ogólnie od tej kombinacji. Ale też pisalas ze masz tego typu problemy...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green a moze jakis wirus cie dopadl?

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Green ja po magnezie mialam do 3 razy dziennie dwójkę a u mnie norma raz,moze to od tego i ogólnie od tej kombinacji. Ale też pisalas ze masz tego typu problemy...
    No tak, ale to bylo raz na jakis czas, ze 6 razy i woda, a nie codziennie. Bo w sumie od jakiegos tygodnia, moze ponad cholera to moja codziennosc :(
    Zaczynam sie martwic, ze cos nie tak jest :/

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może mieszanka leków tak na Ciebie działa.

Fatim znam to... mój tata jak miał firmę to był koszmar ludzie nie płacili na czas a długi rosły i dlatego też ze przez moje młode lata przeżywałam sądy telefony awantury i długi powiedziałam ze nigdy nie będę mieć własnej firmy.

l22nhdgeccid541p.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie to jest ten minus działalności gospodarczej a jeszcze zdarzają się tacy cwaniacy co przepisują wszystko na innego członka rodziny, żeby nie płacić. No nic mam nadzieję, że już terminu nie przełoży, bo ją pogryzę.
    Green ja na twoim miejscu poszłabym do internisty, bo wygląda mi to na wirusa :/

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green a może po prostu organizm Ci się czyści prze porodem ? Bo podobno zdarzają się przed porodem biegunki, czasem nawet razem z wymiotami

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green pisze ze Tardyferon zaburza prace żołądka i jelit zwłaszcza w zestawieniu z magnezem a do tego no spa która działa rozkurczowo i masz zestaw przeczyszczajacy

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak tak jak dziewczyny piszą może lepiej to skonsultować

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Green pisze ze Tardyferon zaburza prace żołądka i jelit zwłaszcza w zestawieniu z magnezem a do tego no spa która działa rozkurczowo i masz zestaw przeczyszczajacy
    Moze to faktycznie ten tardyferon.. bralam wczesniej tardyferol-fol, ale po nim wymioty i biegunka byly. Pozniej jakis czas wcale nie bralam, a w sumie od jakiegos czasu co 4-5 dni biore zwykly tardyferon.

Raczej zaden wirus - jak lapie jakas jelitowke, to idzie z obu stron hehe :P no i ogolnie bardzo dobrze sie czuje.

‹‹ 2193 2194 2195 2196 2197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ