Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Glicerynowe kochana , wlozylam z 5 minut i pociagnelo mnie wszystko ale bardziej bo wlozylam cos w tyłek ... Trochę poszło i po wszystkim
wiec nawet raczej nie zdarzył się wchlonac.
Jutro spróbuje jeszcze raz z czopkiem i jakoś spróbuje wstrzymać chociaż mega ciężko mi jest ...
A lato ma wrócić od jutra o ile się nie mylebynajmniej u mnie w Łodzi hehe
Ciekawe jak u mnie na poludniu,zaraz sprawdzę
-
Kochana nie musialas mieć problemów z wątroba , mowie moja znajoma zdrowe odżywianie , zawsze badania na tip top cudne a nagle w ciąży pod koniec cholestaza ... Ja to strasznie się drapie plus mam krostki male gdzie nie gdzie jakby mnie cos pogryzlo ale za dużo tego żeby gryzlo bo wyglądam jak bym w mrowisko wlazla dlatego pójdę do lekarza na wszelki no i z tymi moimi bezdechami smigam plus odebrać wyniki badan bo mam ginekologa w środę.
Kochana idź do lekarza ale nie stresuj się bez potrzeby:) może zwyczajnie cie swedzi po czymś , nie kooniecznie od razu cholestazaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:55
-
Dzieki Zakręcona,poczytalam wlasnie na parentingu i jednak mnie aż tak strasznie nie swędzi i chyba wytrzymam jeszcze te pare dni do porodu,potem podobno wszystko ustępuje:) daj znac co Ci lekarz powie:)
Ja to jestem wyluzowana raczej i chyba troche leniwa,bo mi się nie chce do lekarza isc:P ostatnio cos oslablam niestety,pierogi mialam lepić i mi się odechciało:P
A Mika cos się nie odzywa... Ciekawe co u niej,mam nadzieje,ze jakos lepiej.
-
Zakręcona Ty to masz z tym tyłkiem swoim przesrane że tak się wyrażę
Już niedługo nasze dolegliwości się skończą, nie martwcie się..
Przed chwilą powiedziałam do męża że jutro muszę spakować torbę w końcu. A ten się pyta gdzie się wybieram.No padłam
ZakręconaOna, agaton, aanaa, soraya, stokrotka25, Fatim, lojkalojka, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie, odpukac, lepiej
Zobaczymy, co po kolacji bedzie. Maz mi cole odgazowuje na wszelki wypadek
Dziewczyny, ogolilam siewymacalam, mijakow CHYBA nie ma
Babelek haha :p faceci :paanaa, agaton, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość
-
No ja nie wiem, może myśli ze juz mi tak zostanie ten brzuch?
on jest szalony
dziś plytki podłogowe w łazience ukladał i zaproponował żebym to ja stanęła żeby plytki się ładnie zassały, bo większy nacisk na nie by był. On jest kochany
ZakręconaOna, onka, agaton, polkosia, soraya, Nynusia, Little Frog, Fatim, lojkalojka, paula1, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, aanaa, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
Green a nie powinnas na sranko pić gazowanej mocno ??
Pytam bo się nie znam .
Kochana Ja muszę jutro się ogolic , kuzwa jestem przerażona bo ja siedzieć nie mogę normalnie a na wpół lezaco juz a co dopiero kucac i tam gmerac na slepoka , szok . Jakoś będę musiała podołać zadaniu .
Kuzwa wieczór nadszedł a Ja mam trzy razy więcej drapania , oszaleje dziś no ... Juz męczy mnie to bo po nocach tez nie sypiam za mocno bo ciągle swedzi i aż budzi togreen lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:No ja nie wiem, może myśli ze juz mi tak zostanie ten brzuch?
on jest szalony
dziś plytki podłogowe w łazience ukladał i zaproponował żebym to ja stanęła żeby plytki się ładnie zassały, bo większy nacisk na nie by był. On jest kochany
-
Jejku, mi też się kłania golenie. Jutro muszę to ogarnąć.
Dzisiaj trochę sprzątałam w domu, ale tak mi ciężko szło, że ło matko...Ledwo co kilka zmywań, prań i salon ogarnęłam. Cały dzień zmarnowany.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mnie też jutro czeka. Nogi spoko da się ogarnąć ale Kaśke z Kaśka jest problem jak nie wiem co. Dziś pojechałam na IP bez ogolenia się bo z tym bólem bym nie dała rady i błagalam w myślach żeby mnie nie badali bo Kaśka nie wyjściowa taka...
agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakrecona - po gazowanych napojach mam takie wzdecia, ze masakra
a na biegunki to ponoc wlasnie odgazowana lepsza, juz sama nie wiem ;P
Babelek hahah no meza masz kochanegoale powiem Ci, ze jak moj panele ukladal, to tez mi kazal stawac na panelu, przy przybijaniu jednego, do drugiego, zeby sie nie przemieszczal
Kurcze Zakrecona wspolczuje tego swedzenia. Masakra jakas. Co do golenia, to ja na siedzaco, powolutku, bez wyginania sie, bez lusterka - na czuja, wymacywalam, czy juz :p zeszlo mi chyba z pol godziny,ale przynajmniej nie przyjmowalam jakichs dziwnych pozycji, po ktorych brzuch by sie spinal.
Ale powiem Wam, ze jestem tam mega spuchnieta. Tak dziwnie mi z tym, ze masakra.Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny mam pytanie jestem w 35 tygodniu i chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tymi ruchami bo ja już od 33 tygodnia to tylko czuje jak mały się wypycha wtedy brzuch robi się taki twardy i praktycznie czuje to cały dzień jak on się wypycha i wierci jak to jest u was .