X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde,nawet nie mów Zakręcona... Jak mi po kąpieli nie przejdzie,to tez pójdę do lekarza... Ale ja w zyciu problemów z watroba nie miałam:/

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Glicerynowe kochana , wlozylam z 5 minut i pociagnelo mnie wszystko ale bardziej bo wlozylam cos w tyłek ... Trochę poszło i po wszystkim :/ wiec nawet raczej nie zdarzył się wchlonac.
    Jutro spróbuje jeszcze raz z czopkiem i jakoś spróbuje wstrzymać chociaż mega ciężko mi jest ...
    A lato ma wrócić od jutra o ile się nie myle :) bynajmniej u mnie w Łodzi hehe
    No to może nawet lepiej,ze się nie wchlonal:) skoro i tak poszlo:)
    Ciekawe jak u mnie na poludniu,zaraz sprawdzę:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana nie musialas mieć problemów z wątroba , mowie moja znajoma zdrowe odżywianie , zawsze badania na tip top cudne a nagle w ciąży pod koniec cholestaza ... Ja to strasznie się drapie plus mam krostki male gdzie nie gdzie jakby mnie cos pogryzlo ale za dużo tego żeby gryzlo bo wyglądam jak bym w mrowisko wlazla dlatego pójdę do lekarza na wszelki no i z tymi moimi bezdechami smigam plus odebrać wyniki badan bo mam ginekologa w środę.

Kochana idź do lekarza ale nie stresuj się bez potrzeby:) może zwyczajnie cie swedzi po czymś , nie kooniecznie od razu cholestaza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:55

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Zakręcona,poczytalam wlasnie na parentingu i jednak mnie aż tak strasznie nie swędzi i chyba wytrzymam jeszcze te pare dni do porodu,potem podobno wszystko ustępuje:) daj znac co Ci lekarz powie:)
    Ja to jestem wyluzowana raczej i chyba troche leniwa,bo mi się nie chce do lekarza isc:P ostatnio cos oslablam niestety,pierogi mialam lepić i mi się odechciało:P
    A Mika cos się nie odzywa... Ciekawe co u niej,mam nadzieje,ze jakos lepiej.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona Ty to masz z tym tyłkiem swoim przesrane że tak się wyrażę :D

Już niedługo nasze dolegliwości się skończą, nie martwcie się..

Przed chwilą powiedziałam do męża że jutro muszę spakować torbę w końcu. A ten się pyta gdzie się wybieram. o.O No padłam :D

ZakręconaOna, agaton, aanaa, soraya, stokrotka25, Fatim, lojkalojka, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoczko , dam znać ale zobaczymy czy na jutro czy na wtorek będzie wizyta . :)
    Właśnie , Mika się drugi dzień nie odzywa ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha no to maz skapnal się szybko ze do szpitala powoli szykujesz się na poród hahaha: D

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie, odpukac, lepiej :P
    Zobaczymy, co po kolacji bedzie. Maz mi cole odgazowuje na wszelki wypadek :)

Dziewczyny, ogolilam sie :D wymacalam, mijakow CHYBA nie ma :P

Babelek haha :p faceci :p

aanaa, agaton, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja nie wiem, może myśli ze juz mi tak zostanie ten brzuch? :D on jest szalony :) dziś plytki podłogowe w łazience ukladał i zaproponował żebym to ja stanęła żeby plytki się ładnie zassały, bo większy nacisk na nie by był. On jest kochany :D

ZakręconaOna, onka, agaton, polkosia, soraya, Nynusia, Little Frog, Fatim, lojkalojka, paula1, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, aanaa, Blondik, estrella lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green szacun za depilację :D ja wczoraj to robiłam. Piczka nawę spoko poszła ale nogi masakra, nazginać się musiałam :(

green lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green a nie powinnas na sranko pić gazowanej mocno ?? :)
    Pytam bo się nie znam .
    Kochana Ja muszę jutro się ogolic , kuzwa jestem przerażona bo ja siedzieć nie mogę normalnie a na wpół lezaco juz a co dopiero kucac i tam gmerac na slepoka , szok . Jakoś będę musiała podołać zadaniu .

Kuzwa wieczór nadszedł a Ja mam trzy razy więcej drapania , oszaleje dziś no ... Juz męczy mnie to bo po nocach tez nie sypiam za mocno bo ciągle swedzi i aż budzi to

green lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    No ja nie wiem, może myśli ze juz mi tak zostanie ten brzuch? :D on jest szalony :) dziś plytki podłogowe w łazience ukladał i zaproponował żebym to ja stanęła żeby plytki się ładnie zassały, bo większy nacisk na nie by był. On jest kochany :D
    Bardzo kochany haha: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona,współczuję strasznie tego swędzenia,mnie na szczęście nie aż tak,ale tez mnie meczy,bo spac mi sie nie chce,tylko drapie sie co chwile;) dzisiaj w kościele to aż mi bylo głupio,jakbym swierzba miała jakiegoś;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, mi też się kłania golenie. Jutro muszę to ogarnąć.

Dzisiaj trochę sprzątałam w domu, ale tak mi ciężko szło, że ło matko... :/ Ledwo co kilka zmywań, prań i salon ogarnęłam. Cały dzień zmarnowany.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też jutro czeka. Nogi spoko da się ogarnąć ale Kaśke z Kaśka jest problem jak nie wiem co. Dziś pojechałam na IP bez ogolenia się bo z tym bólem bym nie dała rady i błagalam w myślach żeby mnie nie badali bo Kaśka nie wyjściowa taka...

agaton, Blondik lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi dziwnie w ogóle ze jutro do pracy nie idę ?! Ohoho co ja będę robić będę leżeć caaaaly dzień

Fatim, agaton, paula1, Lexie, aanaa, estrella lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dobrze Cie rozumiem.. Mi juz też ciężko chociaż staram się więcej leżeć.. Dziś trochę więcej w ruchu byłam. Raz leżałam a za chwile musiałam wstać. Mój S. już zaczął mi brzuch macać i sprawdza czy mam twardy.

polkosia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie sprawdzony przepis na pizze ze świeżymi drożdżami? :) chodzi mi o samo ciasto.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 20:37

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona - po gazowanych napojach mam takie wzdecia, ze masakra :P a na biegunki to ponoc wlasnie odgazowana lepsza, juz sama nie wiem ;P
    Babelek hahah no meza masz kochanego ;D ale powiem Ci, ze jak moj panele ukladal, to tez mi kazal stawac na panelu, przy przybijaniu jednego, do drugiego, zeby sie nie przemieszczal :D

Kurcze Zakrecona wspolczuje tego swedzenia. Masakra jakas. Co do golenia, to ja na siedzaco, powolutku, bez wyginania sie, bez lusterka - na czuja, wymacywalam, czy juz :p zeszlo mi chyba z pol godziny,ale przynajmniej nie przyjmowalam jakichs dziwnych pozycji, po ktorych brzuch by sie spinal.

Ale powiem Wam, ze jestem tam mega spuchnieta. Tak dziwnie mi z tym, ze masakra.

Bąbelek lubi tę wiadomość

• ewa13 Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam pytanie jestem w 35 tygodniu i chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tymi ruchami bo ja już od 33 tygodnia to tylko czuje jak mały się wypycha wtedy brzuch robi się taki twardy i praktycznie czuje to cały dzień jak on się wypycha i wierci jak to jest u was .

Będzie synek f2w3rjjg1dn3otbk.png
‹‹ 2195 2196 2197 2198 2199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ