Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie też czeka jutro golenie, znowu się pozacinam
na biegunkę tylko rozgazowana cola
piecze mnie brzuch punktowo, jakby mnie mała pazurkami podrapała od środka, może naciska jakiś nerw ? i te jelita, nie mogę się zgiąć, bo są tak ugniatane, że się w nich przelewa co chwilę i bolą, cały dzień mam w dodatku zadyszkę, tchu nie mogę złapać, ale ogarnęłam chociaż trochę komodę -
babelek polecam taki przepis
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dla_dwojga/pizza_mozzarella/przepis.html
Jest troche roboty przy tym , ale warto .Jest pyszna
Jutro zapowiada sie dzien Kaski , Zoski , Bozeny .... Ogolmy je z czupryn
Ja zrobilam to dzisiaj i malemu to sie nie podobalo . Pougniatalam go troche .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 21:10
Bąbelek, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
1/4paczuszki drożdży 100gramowych
Pol szklanki cieplej wody
Maka na oko najlepiej tortowa
Olej ja tak daje na oko ale możesz dać tak z 5 łyżek
łyżeczka soli
Rozpuszcza drożdże z wodą zostawiam na 15 20 min w ciepłym miejscu potem dodaje mąki około 1.5 szklanki (zacznij od szklanki) dodaje olej i sól i wyrabiam jak jest mokre to dodaje mąki ale po trochu żeby ciasto było w miarę lejące furmuje kulkę i smaruje oliwa albo olejem i odstawiam w ciepłe miejsce do wyrośnięcia tak.okolo 25 min
To jest porcja na cala blachę z piekarnika i wychodzi w miarę cienkie i chrupiące możesz zawsze wziąć zrobić boki wtedy po bokach będziesz miała grube a spod cienkiBąbelek lubi tę wiadomość
-
ewa13 wrote:Cześć dziewczyny mam pytanie jestem w 35 tygodniu i chciała bym się dowiedzieć jak to jest z tymi ruchami bo ja już od 33 tygodnia to tylko czuje jak mały się wypycha wtedy brzuch robi się taki twardy i praktycznie czuje to cały dzień jak on się wypycha i wierci jak to jest u was .
To chyba zależy od ułożenia dzieciaczka. Ja natomiast niesamowicie zaczęłam czuć ruchy właśnie teraz. Wyraźnie potrafię odróżnić jak macha rączka, czy jak wypycha nozke.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Fatim możliwe , ze naciska bo Ja nie raz takie miałam pieczenie a nagle mały przepłynął i przestawalo .
EJ laski 3 dzień małego tak malo czuje , ze szok: ( rozumiem , ze może mieć słabszy dzień ale kuzwa 3 dni pod rząd .??aż się martwić zaczynam bo on rusza się raz na jakiś czas , lekko powypycha i przestaje na długi długi czas ... Pp jedzeniu raz się ruszy , raz nie i o . Próbuje odpędzić od siebie źle myśli ale ciężko jak wszystkiego próbuje a on malo co reaguje: (
-
zakręcona moja mała też od 3 dni jest mniej ruchliwa, może odczuwają zmiany pogodowe z naszym organizmem ? słyszałam też, że jak dzieci przygotowują się do porodu robią się mniej ruchliwe by mieć siłę w przyjściu na świat
Blondik lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:zakręcona moja mała też od 3 dni jest mniej ruchliwa, może odczuwają zmiany pogodowe z naszym organizmem ? słyszałam też, że jak dzieci przygotowują się do porodu robią się mniej ruchliwe by mieć siłę w przyjściu na świat
-
ZakręconaOna wrote:Fatim możliwe , ze naciska bo Ja nie raz takie miałam pieczenie a nagle mały przepłynął i przestawalo .
EJ laski 3 dzień małego tak malo czuje , ze szok: ( rozumiem , ze może mieć słabszy dzień ale kuzwa 3 dni pod rząd .??aż się martwić zaczynam bo on rusza się raz na jakiś czas , lekko powypycha i przestaje na długi długi czas ... Pp jedzeniu raz się ruszy , raz nie i o . Próbuje odpędzić od siebie źle myśli ale ciężko jak wszystkiego próbuje a on malo co reaguje: (
kup syropek,stosuj czopki,bo to tak nie może być hehe:)
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Babelku ale masz męża zabawnego
rozsmieszylas mnie na noc
Tez słyszałam to co fatim , nie martw się kochana , ma pewno wszystko jest dobrze najważniejsze ze daje znaki.
Nynusia a lubisz z salami, papryką, rukolą i mozzarellą?szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Fatim mnie momentami tak bola jelita jak na okres promieniuje a zaraz przechodzi.
Ale dziś cicha niedziela , jutro tydzień pracujący to laseczki odzyjemy: p
Ja na dobranoc ogladam Adrenalina 3 , uwielbiam tego aktoraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 22:57
agaton lubi tę wiadomość