Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry !
    Ja tez zasnelam o 2 jak bym wiedziała ze tu nie spicie to bym przyszła :D

Ewwiel faktycznie niezły strach ale dobrze ze się wyciszylo!
    Lexie gratulacje tygodnia :*

Mnie boli ząbek :( D poszedł do pracy ja umylam zeby nasmarowalam amolem wlaczam cos w TV i Tule się do podusi zasne czy nie nieważne byle cos pomogło , choć juz czuje ulgę po tym amolu .

Ps. Zakocona snilas mi się ! Nie pamiętam dokładnie ale cos się zaczęło dziać i wszystkie na forum o Tobie pisalysmy :)
    Wgl dziś miałam same "forumowe" sny :D

Do usłyszenia :*

Lexie, zakocona lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel, dobrze, ze to falszywy alarm. Dzidzia musi jeszcze troche w brzuchu posiedziec.

Szczesliwa wspolczuje bolu zeba :/ :/ moze akurat uda Ci sie zasnac.

A ja mialam ciezka noc. Budzilam sie moze z 5 razy na siku. Bolaly mnie jelita, przelewalo mi sie okropnie i glosno.. a dzis z rana oczywiscie zamiast normalnej 2, to woda leciala... eh.. mam nadzieje, ze sie to uspokoi. Bo i tak z papierem toaletowym nie wyrabiamy :P

• Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny. U mnie noc koszmarna ! Już myślałam, że poród się rozpocząl :( miałam taki ból jakiego dotąd nie doświadczyłam dosłownie zwijałam się, chodziłam na czworaka i podpierałam o wszystkie meble. Czułam jakby mnie coś rozrywało od środka z uczuciem parcia na 2 i skurczami, jedyne co mi chodziło po głowie to panika i ketonal, nawet nie byłam w stanie płakać z przerażenia.
    Mała zaczęła szaleć w brzuchu i postanowiła uwaga, uwaga - zmienić pozycję i przekręcić się poprzecznie, dupkę wypchała bardzo mocno z lewego boku a głowę z prawego, straszne uczucie. Zaczęłam ją przytyrzymywać rękami i po dłuższym czasie wróciła do pozycji główką w dół (mam nadzieję, że nie do góry) i ból zaczął się uspokajać. Zaczęłam się bać porodu i tego bólu. Ja wczoraj nie mogłam racjonalnie myśleć nawet co z przygotowanych rzeczy dorzucić do torby szpitalnej, dosłownie odbierało mi rozum, takiego bólu brzucha i spinania się nie miałam nigdy :/

Mona90 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Ja miałam dziś grubo pospać bo do pracy już nie idę a tu proszę 7 a ja nie śpię juz od dobrej pół godziny.
    Dziś się wyspałam nawet jedynie to bola mnie biodra..
    Dziewczyny widzę ze zaczyna się u Nas czas alarmów ehh oby jeszcze były fałszywe.

Zakrecona mnie gin mówił ze ważne ze czuje się maleństwo bo mają one coraz mniej miejsca i dlatego ruchy będą miej odczuwalne także nie martw się :*

U mnie wizyta jutro ciekawe czego się dowiem :)

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Dziewczyny weźcie nie straszcie co? :) dobrze ze to fałszywy alarm.. Fatim to nieźle miałaś z tym kręceniem małej.. A mówią żeby w takich sytuacjach spokojnie oddychać i nie panikować. I bądź tu mądry :D

Ewwiel widzę, że jesteśmy w zbliżonym tygodniu wiec faktyczne niech dzidzia poczeka jeszcze! A z seksem dasz rade. Już mało Ci zostało. Ja nie seksuje od połówkowego ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek to był taki ból, że odcinał racjonalne myślenie. Serio myślałam o tym by nałykać się ketonalu i żeby tylko minęło. Cały czas boli mnie brzuch i jelita, ale w taki sposób jakbym miała problemy żołądkowe a wczoraj to czułam jakbym miała gorączkę przy tych bólach i cały czas sobie powtarzałam tylko nie teraz, że muszę wytrzymać do soboty. No i znowu mnie biegunka złapała właśnie, o masakra :/

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby tylko ten organizm już się nie oczyszczał :( myślicie, że może to być spowodowane zmniejszeniem dawki luteiny ? Jutro mam ją wziąć po raz ostatni i boję się tylko żeby nic przed sobotą się nie zaczęło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:12

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz kazał Ci odstawić już? A ta biegunka to może od stresu..? Bo jak stopniowo odstawiasz lutke a nie od razu to powinno być ok.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny .
    Fatim , Ewwiel jak dobrze , ze to tylko fałszywy alarm ... Ładnie SOE strachu musialyscie najesc ...

Ja dziś w nocy obudzilam się na siusiu , patrzę a prześcieradlo w pojedynczych plamach takich od wody dotykam majtek mokre: o pleców mokre ... IDE do WC a tam majtki suche ale taka upocona cala byłam ze wilgotne się zrobiły lekko a z drugiej strony czuć inaczej było . Odsapnelam z ulga i dalej spać ale juz zm otwartymi oknami

Teraz zajadam sniadanko i juz umowiona jestem na wizytę do lekarza dziś o 12 a w środę ginekolog , ciekawi mnie mega moja szyjka bo Ja ostatnio mimo luteiny i magnezu miałam twardnienia mocne , bóle , spojenie i szyjkę to czulam niesamowicie i parcie główki także cos czuje , zw ona zaczyna się powoli skracać ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja lekarka mi kiedyś mówiła , ze takie nagle odstawienie progesteronu może potegowac skurcze a jak stopniowo to spokojnie powinno być ok

Fatim, Bąbelek lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kazał mi brać dowcipnie jedną tabletkę na wieczór od soboty do wtorku a później już koniec.
    Może się jakiegoś hemoroida nabawiłam, bo miałam biegunkę z krwią przed chwilą :/ jelita mi warczą, burczą i się przelewają, no masakra jakąś. Od stresu raczej nie, bo całkiem wyluzowana chodzę ostatnio, poza tym nigdy nie miałam takich problemów a biegunkę miałam wyjątkowo rzadko i mało co było mi w stanie zaszkodzić ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to pewnie też ci oddech odebrało na chwilę :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    A ja spalam jak zabita :) Tylko raz wstalam na siusiu ;)
    Ewwela i Fatim wiem ile to musialo was nerwow kosztowac . Jak juz czuje sie skurcze i mysli o tym, ze to moze juz porod to roznemysli po glowie chodza . Szkoda ze ie znamy dnia , ani godziny naszego rozwiazania . Moj wczoraj to mowi , ze on to by chcial , zeby to bylo najlepiej w sobote w godzinach popoludniowych hahah Zaplanowal sobie hihi ;)
    szczesliwa wspolczuje bolu zeba ,Tobie Paulla wizyty u dentysty .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:46

Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka hahaha dobry gościu jest :D mój chce świętować narodziny 15 października. W 4.rocznice ślubu ;)

Idę spać! Mam nadzieję że nie przespie dnia, bo jeszcze torbę muszę spakować, butelki wyparzyć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:35

lojkalojka, soraya lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci chyba do końca sobie nie zdają sprawy, że to jest bardziej niespodzianka stąd taka panika jak człowiek się nie spodziewa, bo przecież nie wyglądamy inaczej w tym dniu ;)
    Podobno większość akcji porodowych jest między 2-4 w nocy :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam refluks od tygodnia. Dziewczyny co mogę zrobić, żeby przestało mi się tak przelewać w brzuchu ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim lekutenko haha , jednak o 2 tyg za wcześnie na poród :) tak uważam .
    Ale za chwile poszlam spać bez gadania wiec obeszło się bez paniki hehe a myślę ze lekutki stresik był bardziej , ze Zośka nieogolona hahaha
    Kurcze Ja biorę luteine dopochwowo 2x2 i do środy włącznie a dziś juz mnie cos w środku szczypie ... Mam nadzieje , ze żadnego zapalenia się nie nabawilam , wymyje dziś się w szałwi i przejdzie pewnie.

Mojemu D od ponad roku pokazuje się codziennie godzina 19:10 albo jakieś inne rzeczy zwiazane z 1910 i zastanawiał się co to znaczy , najpierw ze przypadek ale po ponad roku stwierdził ze przypadki tak długo nie trwają i ze albo dostanie kontrakt z pracy 19 października ( bo w październiku ma kontrakt dostać) albo Ja urodze małego tak hehe i czekamy i coraz to ciekawsi jesteśmy: D Ale Ja bankowo urodze przed 19 , bankowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:39

lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Mam refluks od tygodnia. Dziewczyny co mogę zrobić, żeby przestało mi się tak przelewać w brzuchu ?
    Podlaczam sie pod to pytanie...
    Te dzwieki z moich jelic sa conajmniej przerazajace :/

• Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też szczypie po luteinie, ale lekarz zawsze mówił, że to od tego i po odstawieniu faktycznie przestawało ;) mam nadzieję, że i tym razem tak będzie :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój sobie zaplanował 5.10 czyli jego urodziny ale wątpię coś ze mała posiedzi tyle

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 2198 2199 2200 2201 2202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ