Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry !
Ja tez zasnelam o 2 jak bym wiedziała ze tu nie spicie to bym przyszła
Ewwiel faktycznie niezły strach ale dobrze ze się wyciszylo!
Lexie gratulacje tygodnia :*
Mnie boli ząbekD poszedł do pracy ja umylam zeby nasmarowalam amolem wlaczam cos w TV i Tule się do podusi zasne czy nie nieważne byle cos pomogło , choć juz czuje ulgę po tym amolu .
Ps. Zakocona snilas mi się ! Nie pamiętam dokładnie ale cos się zaczęło dziać i wszystkie na forum o Tobie pisalysmy
Wgl dziś miałam same "forumowe" sny
Do usłyszenia :*Lexie, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwwiel, dobrze, ze to falszywy alarm. Dzidzia musi jeszcze troche w brzuchu posiedziec.
Szczesliwa wspolczuje bolu zebamoze akurat uda Ci sie zasnac.
A ja mialam ciezka noc. Budzilam sie moze z 5 razy na siku. Bolaly mnie jelita, przelewalo mi sie okropnie i glosno.. a dzis z rana oczywiscie zamiast normalnej 2, to woda leciala... eh.. mam nadzieje, ze sie to uspokoi. Bo i tak z papierem toaletowym nie wyrabiamy -
Dzień dobry dziewczyny. U mnie noc koszmarna ! Już myślałam, że poród się rozpocząl
miałam taki ból jakiego dotąd nie doświadczyłam dosłownie zwijałam się, chodziłam na czworaka i podpierałam o wszystkie meble. Czułam jakby mnie coś rozrywało od środka z uczuciem parcia na 2 i skurczami, jedyne co mi chodziło po głowie to panika i ketonal, nawet nie byłam w stanie płakać z przerażenia.
Mała zaczęła szaleć w brzuchu i postanowiła uwaga, uwaga - zmienić pozycję i przekręcić się poprzecznie, dupkę wypchała bardzo mocno z lewego boku a głowę z prawego, straszne uczucie. Zaczęłam ją przytyrzymywać rękami i po dłuższym czasie wróciła do pozycji główką w dół (mam nadzieję, że nie do góry) i ból zaczął się uspokajać. Zaczęłam się bać porodu i tego bólu. Ja wczoraj nie mogłam racjonalnie myśleć nawet co z przygotowanych rzeczy dorzucić do torby szpitalnej, dosłownie odbierało mi rozum, takiego bólu brzucha i spinania się nie miałam nigdyMona90 lubi tę wiadomość
-
Witajcie.
Ja miałam dziś grubo pospać bo do pracy już nie idę a tu proszę 7 a ja nie śpię juz od dobrej pół godziny.
Dziś się wyspałam nawet jedynie to bola mnie biodra..
Dziewczyny widzę ze zaczyna się u Nas czas alarmów ehh oby jeszcze były fałszywe.
Zakrecona mnie gin mówił ze ważne ze czuje się maleństwo bo mają one coraz mniej miejsca i dlatego ruchy będą miej odczuwalne także nie martw się :*
U mnie wizyta jutro ciekawe czego się dowiem -
Hej!
Dziewczyny weźcie nie straszcie co?dobrze ze to fałszywy alarm.. Fatim to nieźle miałaś z tym kręceniem małej.. A mówią żeby w takich sytuacjach spokojnie oddychać i nie panikować. I bądź tu mądry
Ewwiel widzę, że jesteśmy w zbliżonym tygodniu wiec faktyczne niech dzidzia poczeka jeszcze! A z seksem dasz rade. Już mało Ci zostało. Ja nie seksuje od połówkowego -
Bąbelek to był taki ból, że odcinał racjonalne myślenie. Serio myślałam o tym by nałykać się ketonalu i żeby tylko minęło. Cały czas boli mnie brzuch i jelita, ale w taki sposób jakbym miała problemy żołądkowe a wczoraj to czułam jakbym miała gorączkę przy tych bólach i cały czas sobie powtarzałam tylko nie teraz, że muszę wytrzymać do soboty. No i znowu mnie biegunka złapała właśnie, o masakra
-
Żeby tylko ten organizm już się nie oczyszczał
myślicie, że może to być spowodowane zmniejszeniem dawki luteiny ? Jutro mam ją wziąć po raz ostatni i boję się tylko żeby nic przed sobotą się nie zaczęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:12
-
Hej dziewczyny .
Fatim , Ewwiel jak dobrze , ze to tylko fałszywy alarm ... Ładnie SOE strachu musialyscie najesc ...
Ja dziś w nocy obudzilam się na siusiu , patrzę a prześcieradlo w pojedynczych plamach takich od wody dotykam majtek mokre: o pleców mokre ... IDE do WC a tam majtki suche ale taka upocona cala byłam ze wilgotne się zrobiły lekko a z drugiej strony czuć inaczej było . Odsapnelam z ulga i dalej spać ale juz zm otwartymi oknami
Teraz zajadam sniadanko i juz umowiona jestem na wizytę do lekarza dziś o 12 a w środę ginekolog , ciekawi mnie mega moja szyjka bo Ja ostatnio mimo luteiny i magnezu miałam twardnienia mocne , bóle , spojenie i szyjkę to czulam niesamowicie i parcie główki także cos czuje , zw ona zaczyna się powoli skracać ... -
Tak kazał mi brać dowcipnie jedną tabletkę na wieczór od soboty do wtorku a później już koniec.
Może się jakiegoś hemoroida nabawiłam, bo miałam biegunkę z krwią przed chwiląjelita mi warczą, burczą i się przelewają, no masakra jakąś. Od stresu raczej nie, bo całkiem wyluzowana chodzę ostatnio, poza tym nigdy nie miałam takich problemów a biegunkę miałam wyjątkowo rzadko i mało co było mi w stanie zaszkodzić
-
Hej !
A ja spalam jak zabitaTylko raz wstalam na siusiu
Ewwela i Fatim wiem ile to musialo was nerwow kosztowac . Jak juz czuje sie skurcze i mysli o tym, ze to moze juz porod to roznemysli po glowie chodza . Szkoda ze ie znamy dnia , ani godziny naszego rozwiazania . Moj wczoraj to mowi , ze on to by chcial , zeby to bylo najlepiej w sobote w godzinach popoludniowych hahah Zaplanowal sobie hihi
szczesliwa wspolczuje bolu zeba ,Tobie Paulla wizyty u dentysty .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:46
Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka hahaha dobry gościu jest
mój chce świętować narodziny 15 października. W 4.rocznice ślubu
Idę spać! Mam nadzieję że nie przespie dnia, bo jeszcze torbę muszę spakować, butelki wyparzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:35
lojkalojka, soraya lubią tę wiadomość
-
Faceci chyba do końca sobie nie zdają sprawy, że to jest bardziej niespodzianka stąd taka panika jak człowiek się nie spodziewa, bo przecież nie wyglądamy inaczej w tym dniu
Podobno większość akcji porodowych jest między 2-4 w nocyZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Fatim lekutenko haha , jednak o 2 tyg za wcześnie na poród
tak uważam .
Ale za chwile poszlam spać bez gadania wiec obeszło się bez paniki hehe a myślę ze lekutki stresik był bardziej , ze Zośka nieogolona hahaha
Kurcze Ja biorę luteine dopochwowo 2x2 i do środy włącznie a dziś juz mnie cos w środku szczypie ... Mam nadzieje , ze żadnego zapalenia się nie nabawilam , wymyje dziś się w szałwi i przejdzie pewnie.
Mojemu D od ponad roku pokazuje się codziennie godzina 19:10 albo jakieś inne rzeczy zwiazane z 1910 i zastanawiał się co to znaczy , najpierw ze przypadek ale po ponad roku stwierdził ze przypadki tak długo nie trwają i ze albo dostanie kontrakt z pracy 19 października ( bo w październiku ma kontrakt dostać) albo Ja urodze małego tak hehe i czekamy i coraz to ciekawsi jesteśmy: D Ale Ja bankowo urodze przed 19 , bankowoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 07:39
lojkalojka, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny