Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo, dolaczamy do dziewczyn i witamy dzis 38 tc !!! A moj Dudus cicho siedzi
Fatim i ewwiel, ja to bym zwariowala ma waszym miejscu i zaraz na IP byla. Nie moge sie doczekac tej calej akcji, chce miec to za soba. Dzis wyprawa z przyjaciolka do Ikei, potem tez moze gdzies pochodze, zabiore brata na spacertakze od dzis bez gadania zaczynamy aktywnie dni spedzac
agaton, Nynusia, zakocona, dodinka, aanaa, soraya, Lexie, szczesliwa_mamusia21, paula1, stokrotka25, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecale 300 km. Maja jechac samochodem sluzbowym.. no i raczej nie bedzie mogl wrocic w kazdej chwili
zajebiscie
nawet nie bedzie mial mnie kto do szpitala zawiezc w razie czego, bo przeciez nie bede dzwonic po sasiadach, jesli zaczeloby sie w srodku nocy cos dziac
no a poza tym, mam 60 km do szpitala
po prostu zalamka totalna ;(
-
Jejku dziewczyny Ola jutro rodzi !!!
I kolejny październikowy skarb będzie na świecie
Agaton dzięki a jakie to jest super uczucie dziś będę miała podniete z tego cały dzień ze.mige sobie leniuchowac
Dłuższego wolnego nie miałam od 1.5 roku także jest czym się cieszyćagaton, aanaa, annggela, soraya, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Mi w sobotę lekarz powiedział, że nie ma leżenia mam robić wszystko i mam być aktywna, że brzuch będzie się spinał i skurcze też będą
Przeraża mnie to że obstawia wagę małego 3500-3700g a ja drobna jestem i wcale w biodrach nie jestem taka szeroka i stwierdził że większe dziecko lepiej wstawia się w kanał rodny no ciekawe -
Hej piękne
baaardzo proszę ciocie o kciuki za wyniki crp Natalki. Jak będzie ok to jeszcze dzis wychodzimy
a teraz zabieram się za nadrabianie Was
dodinka, green, agaton, lojkalojka, Little Frog, polkosia, annggela, zakocona, Fatim, jaroszka, Lucy7, zetaaa, agania, miska2503, PauLLa, ewwiel, ZakręconaOna, soraya, onka, Magnosia, Lexie, szczesliwa_mamusia21, paula1, nat_alia, Nynusia, Bąbelek, stokrotka25, Blondik, mała.mi, jacusianka, ~Rewianka~, Wredotka, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela gratuluje i zycze szybkiego rozpakowania sie
Agaton, to odgorne szkolenia sa,wiec jakby nie bardzo jest mozliwosc negocjacji. Na pewno caly dzial na raz nie pojedzie, wiec tym sie pocieszam, ze zdaze urodzic do konca wrzesnia, bo wyjazdy na pazdziernik sa planowane. Maz mowil, ze najwyzej bedzie kombinowal.. ale no nie chcialabym by mial pozniej jakies nieprzyjemnosci.
Dobra 23 juz bede bez rozkurczowych i jade z samego rana do mieszkania myc okna, sprzatac itp, bo 24 to ja chce juz rodzic. Tego sie trzymam.Musi byc dobrze.
agaton, annggela, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Ja od wczoraj mam wrażenie, że Tadek jest wyżej niż kiedykolwiek był. Mam gulę pod żebrami, którą non stop mi w nie wbija (co oczywiście boli), dużo ciężej mi się schylać, o oddychaniu to już w ogóle szkoda pisać
Serce mi przez to mocniej pracuje, bo trzeba się dotlenić, a to powoduje, że jestem mega zmęczona i mi ciężko, i kółko się zamyka
aanaa, kciuki! Napisz proszę jeszcze raz, o której się mała urodziła, bo nie znajdę tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 09:50
aanaa lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Lojka hahaha dobry gościu jest
mój chce świętować narodziny 15 października. W 4.rocznice ślubu
Idę spać! Mam nadzieję że nie przespie dnia, bo jeszcze torbę muszę spakować, butelki wyparzyć
Bąbelku no niemożliwe!!! Świętujemy rocznice tego samego dnia i tez 4 !!!!!annggela, Lexie, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jestem załamana....te czopki rozkurczowe chuja pomagają...brzuch mam non stop twardy jak skala i chodzenie sprawia dyskomfort....dosłownie nic nie moge robic....a skoro juz wiem, ze mam mikro skurcze to sie boje strasznie
Jesttyle jeszcze do zrobienia ....pranie, pokoik, zakupy do pokoiku .... Dzisiaj nawet nie jestem w stanie zrobic obiadu, bo tylko wstanę i brzuch twardy a ja zgięta w pół....
Nie wiem co robic