X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, jeśli chcecie, to mogę :)
    zzo nie wpisywałam przy nicku, tylko na dole w podsumowaniu cc vs sn, ale mogę też do nicków dopisywać :)

jaroszka, współczuję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 10:01

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z clexan kiedy wam lekarz kazal odstawic?
    Ja mam 30.09 wizyte o date wywolania..hm

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka a nie mozesz skontaktowac sie ze swoim lekarzem ? Na spokojnie, powolutku wszystko ogarniecie kochana. Obiad zawsze mozna zamowic jak masz gorsze dni, a ty powinnas sie niestresowac i odpoczywac

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka wypoczywaj i zadzwoń do swojego lekarza. Nawet nie podnoś się z łóżka a jedzenie zamów. Jak będzie potrzeba to mąż popierze i posprząta ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalam troszkę , sił mi brak ostatnio .

Green trochę chusteczkowo wyszło z ta delegacja męża teraz ... :/
    Jaroszka zadzwon do ginekologa , chociaż on pewnie powie , ze masz na IP jechać kochana , tak sadze .
    Dodinka pewnie , ze nie za wcześnie , ludzie tez muszą się przygotować finansowo na ślub :) a pozatym po porodzie malo czasu bedziesz miała na jezdzenie do każdego z małym dziekciem i dawanie zaproszeń:)
    Kościelny czy cywilny ?

Powiem Wam , ze i Ja juz bym chciała mieć za sobą szczęśliwe zakończenie ciąży i tulic Oskarka. Ja wiem ze lepiej do 37t0d żeby siedział i mam taka nadzieje ze tak będzie alemniech czas szybciej leci ... On dopiero teraz mi się zaczął lekko ruszać , co jakiś czas ... 4 dzień mam mega stres a za 2 dni wizyta , Ja zwyczajnie się boje jak on tak malo się rusza ... :(

IDE do lekarza od 12 pozalatwiam sprawy , kupie ten syrop na zaparcia i dzialam bo może on posciskany tymi jelitami nieoproznionymi jest i dlatego tak rzadko , słabo odczuwam ruchy. Teraz IDE na mocna kawę , sypana nienawidzę ich feeee ale może pociągnie mnie cos

green, dodinka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też już bym chciała mieć córę w ramionach, ale jednak te ostatnie tygodnie są bardzo ważne. Ciężko mi cholernie, ale jeszcze 2 tygodnie...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona gapciu jak do ksiedza jedzie to chyba koscielny ;) hehe :****

ZakręconaOna, agania, Lexie, aanaa, stokrotka25, estrella, dodinka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi sie przypomniało....do szpitala chyba ok 24.09 idę nooo a 26.09 kuzyn ma ślub...problem z tym czy ide na niego czy nie rozwiązany jest właśnie...przykro mi,że nie pójdę nawet do kościoła ale.....tak będzie lepiej :)

Jaroszka może jednak skocz na ip...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, bierz te leki co lekarz każe ale przede wszystkim lez, lez lez i jeszcze raz lez... 2 tygodnie prawie cały czas lezqlam siedziałam, nic nie robiłam i od razu brzuch inny a miałam jak Ty do tego ciągle bóle jak na @. Mąż posprzata, popierze a na prawdę jak sobie weźmiesz do serca to leżenie to pewnie sama za jakiś czas jak brzuch odpuści będziesz to w stanie zrobić. A jedzonko zamów!

jaroszka lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelka o rany ! :D ale gaffa haha
    Wgle niezauwazylam , ze napisane było ksiądz hahaha: D

annggela, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja leżę od 18 dni i popieram, nic nie robienie dużo daje ;) gdyby nie to już 2 tygodnie temu urodziłabym wcześniaka :)

madu, jaroszka, green, Bąbelek lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki dziękuje....ale na IP to ja byłam w sobotę...to po co mam dzisiaj jechać...poprostu bede leżeć plackiem i nic nie robic....w szpitalu zlecili mi kontrole za tydzień u gina mojego, wiec zapisałam sie na sobotę tzn wcisnęli mnie, bo do tego mojego gina dopiero w pazdzierniku wizyty....tydzień wytrzymam leżąc ....
    Ehhhh do dupy to wszystko....gdybym chociaż była w 36 tygodniu...

Zeta apropos clexanu to mi nikt nic nie mówił o odstawaniu....

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dziewczyny ja jestem załamana....te czopki rozkurczowe chuja pomagają...brzuch mam non stop twardy jak skala i chodzenie sprawia dyskomfort....dosłownie nic nie moge robic....a skoro juz wiem, ze mam mikro skurcze to sie boje strasznie :(
    Jesttyle jeszcze do zrobienia ....pranie, pokoik, zakupy do pokoiku .... Dzisiaj nawet nie jestem w stanie zrobic obiadu, bo tylko wstanę i brzuch twardy a ja zgięta w pół....
    Nie wiem co robic :(
    kochana, lez, odpoczywaj i nie martw sie-maz reszte sam ogarnie. Ja tez leze juz jakis czas i niestety, ale nie moge zrobic wielu rzeczy-maz sie tym zajmuje. Jedzenie mozna zamowic, raz na jakis czas nie zaszkodzi. Liste na zakupy zrob mezowi i niech kupuje.
    Moj, jak nie byl pewny, co ma kupic, czy to na pewno to, co chce, to robil zdj i mi wysylal, wiec wszystko bylo co trzeba kupione (no mniej wiecej).

A jakie leki masz zapisane na te skurcze? Wody tez duzo pij.

A u mnie w jelitach druga wojna swiatowa. Koty nawet nie chca lezec obok przez te dzwieki. Poza tym mleczarnia zaczela chyba dawac na 99% swoich mozliwosci - juz mam caly mokry podkoszulek... :p ktoras z Was tez ma tak z pokarmem? :p

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu, Fatim tak macie racje trudno bede leżeć a syfem dookoła ktoś sie zajmie....chyba muszę mężowi delikatnie dać do zrozumienia, ze mógłby swojej mamusi powiedzieć zeby kurwa mac trochę mi pomogła....
    Słuchajcie nooo ta kobieta nie pracuje siedzi w domu non toper i nic nie robi....no mogłaby chociaż swojego syna na obiad zaprosić albo zrobic nam jakiś obiad,,,,zaproponować ze pomoże nie wiem ubranka upierze....cokolwiek.....to nie w dupie ma...

Fatim, Fatim lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green Ja mam tak , zalewa mnie tak ze rano mogę pościel i pizdzame zmieniac

green lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green dzieki...dostałam czopki scopolan i nospe

green lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, z doświadczenia wiem, że nawet 3-4 dni leżenia plackiem mogą wiele pomóc, więc przymknij oko na bałagan i leż :)

agania, jaroszka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    green a daleko jedzie ?

Ja nareszcie moge bez nerwa ogladac DDTV :) Uwielbiam Dorote i Marcina :)

ja też,ja też!! :)

lojkalojka lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie Dorota zaczęła wkurzać jakiś czas temu... Najbardziej lubiłam Anię i Roberta...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona, no to ja az tak nie mam hehe :P poscieli nie zalewam, jeszcze :D

Jaroszka, lezenie pomaga, serio. Ja zauwazylam, ze zerowa aktywnosc spowodowala, ze brzuch jest wiekszosc czasu miekki, a byl twardy 24/7. Wstaje tylko do wc i lazienki. No i jesc. A wczesniej myslalam, ze jak troche uloze w szafce, zrobie zupe, zetre kurze, zrobie takie drobne czynnosci, to, ze nie beda mialy wplywu na ten brzuch. A jednak mialy ogromny.

Bierz leki,lez,jestes teraz najwazniejsza :) a tesciowej wspolczuje :/ moglaby faktycznie Was wesprzec i pomoc.

‹‹ 2201 2202 2203 2204 2205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ