SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green, nie załamuj mnie :( Ciekawe w czym to cholerstwo przyniosłam. Dom ma 25 lat i nigdy nie było ani jednego robaka...

Miałam wrzucić zdjęcie lampek - takie mam w salonie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8977db61eb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1f792abbd3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:50

Fatim, Lexie, agaton, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, madu, Nynusia, Blondik, lojkalojka, Magnosia, annggela, zakocona lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpuściłam tego pomidora i wzięłam dodatkowe kanapki z chałką i masełkiem. z serkiem ziołowo czosnokowym też zjadłam, leżę i mi jelita grają jakby ktoś gruz po kamienistej drodze ciągnął. nawet pies się patrzy co tak warczy :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - mnie jakiś czas temu bardzo bolało spojenie i kłuło w dole tak, że czasami nie mogłam do toalety dojść. Wtedy stwierdziłam, że ograniczam się całkowicie z chodzeniem, a dziennie robiłam po parę km i się oszczędzam. Nie minęły chyba 3 dni i wszystko minęło jak ręką odjął, a szyjka dalej długa. Leżenie naprawdę pomaga!

madu, jaroszka lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś natknęłam się na jednego karalucha w mieszkaniu i też się przeraziłam, a na jednym się skończyło:) Moze będzie i tak u Ciebie Polkosiu!
    Nynusia, szkoda że nie ma jak narysować tego jak leżysz hehe, bo ja jakoś nie mogę się połapać:P

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia,dołaczyłas do klubu,gratuluje! :) doczekałysmy 38 tyg :):)

aanaa, nat_alia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pies ma spuchnięty tyłek jak pawian, mamy zabrać go do weterynarza pod wieczór. klientka powiedziała, że jutro opłaci fakturę ach trenuję swoją cierpliwość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, piękna komoda! <3

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest wojna z rybikami :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka i super , odpoczynek teraz :) !

Polkosia lampki piekne ale komoda ?!!!!! Niesamowicie piekna ! Bardzo mi sie podoba <3

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Green, nie załamuj mnie :( Ciekawe w czym to cholerstwo przyniosłam. Dom ma 25 lat i nigdy nie było ani jednego robaka...

Miałam wrzucić zdjęcie lampek - takie mam w salonie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8977db61eb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1f792abbd3.jpg

Kochana, w nocy pojdz do kuchni i zapal swiatlo. Zobaczysz ktoredy wedruja. Moze znajdziesz ich gniazdo. Nam wchodzily otworem wentylacyjnym od sasiadow. No i my mielismy ich sporo... w dzien nie bylo-ale w nocy masakra :/
    Z tym nie ma zartow, one sie szybko mnoza :/ sprawdz wszystkie szafki w kuchni i szukaj na nich takich skupisk malych kropeczek - to ich odchody... wiem, dramat, ale da sie zwalczyc. A wystarczy, ze z karma dla zwierzakow z zoologicznego przyniesiesz i juz. Wystarczy jeden robak, ktory zniesie jaja..

Slicznie wygladaja te lampki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:56

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Bąbelku no niemożliwe!!! Świętujemy rocznice tego samego dnia i tez 4 !!!!! :)
    Hahah nieźle :D
    Leż jak najwięcej, ja jak leżę jest ok, brzuch się nie spina. Jak tylko wstanę i pochodzę chwilę to skała :/ Niby takie skurcze są normalne na tym etapie ale lepiej je wyciszyć, bo jeszcze trochę czasu mamy. A teściówka niech się trochę ogarnie z pomocą.. może niech mąż z nią pogada?Ja się bałam, że mąż sobie rady nie da z pomocą, bo też mam leżeć. On przez cały dzień ciężko pracuje, wraca teraz po 19, bo teraz w Łodzi robią, ale super daje rade :)

Green, z tą delegacją to nie fajnie.. Trzymam kciuki żeby ten wyjazd jednak go ominął :P

Polkosia aaa cudny salon :) Ta lampa podłogowa mimo, że nie jest pokazana w całości to już mi się podoba :)

Obiecałam sobie, że nie prześpię całego dnia, uf. Po pobudce z rana wstałam o 10:15. Mało tego.. na początku ciąży miałam dwa sny erotyczne z orgazmem w tle. (ponoć to normalne w ciąży :D) Dziś się powtórzył i skurczy dostałam aż Antek się rozkokosił i mnie obudził :O masakra!

jaroszka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

współczuję bolesnych fałszywych alarmów... ja już pisałam Wam, że jak raz mnie chwycił taki ciągły opasający ból brzucha, to myślałam, że zjadę - i też potem miałam refleksję, że jak ja przeżyję bóle porodowe, skoro już taki ból mnie dobija... no ale najważniejsze to mieć chyba perspektywę rozwiązania i starać się na tym skupić :)

agaton, zazdroszczę energii! ja też powinnam się ruszać, firanki prać itd., ale mam znacznie mniej siły niż jeszcze 2-3 tyg temu i najchętniej bym tylko spała. wczoraj poszliśmy na spacer do arboretum, pochodziliśmy chyba półtorej godziny - już w drodze powrotnej prawie kimałam w aucie. potem zjadłam obiad i spanie przez godzinę, tak się zmęczyłam ;)

zakocona, mi też ból dłoni rozszerzył się na nadgarstki :( nie dość, że ręce drętwieją, to jeszcze ten cholerny ból w nocy budzi. chyba nic z tym nie zrobimy. ja zauważyłam tylko, że jak śpię bardziej na plecach (na plecach, odrobinę odgięta w bok), to jest znacznie lepiej. może i Tobie pomoże? bo jak śpię na boku to po pół godzinie ręce są już załatwione. a co do oddechu - nie martw się, mi odkąd brzuch zszedł w dół, jest znacznie lepiej. już niedługo i u Ciebie pewnie to nastąpi :)

zakocona lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny. Komoda jest najprostsza z mebli kolonialnych, tylko gałki zmieniłam z metalowych na ceramiczne, miętowe i wygląda dużo lepiej :)

green, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • my dream Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)

możecie coś poradzić na drętwiejącą rękę? w nocy drętwieje mi lewa ręka :( takie uczucie jakby to nie była moja ręka, tylko kogoś innego.

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Słyszałam że się martwilyscie, przepraszam nie miałam przy sobie nawet telefonu. Od soboty byłam na kardiologii, w skrócie utrata przytomności, przeryczalam całym weekend,boli mnie dupa i od leżenia i zastrzyków. Miałam usg mała waży 1800, skurcze się pojawiały przez weekend. Idę za tydzień znów na ctg bo niewiadomo czy to z nerwów. Kochane jesteście. Przepraszam nie czytam idę spać. Odezwę się Później. Miłego dnia

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton postaram się zrobić zdjęcie później to wkleję tylko proszę się nie śmiać haha :D

Mika dużo zdrówka !!! Odpoczywaj i wracaj do Nas kochana !

Polkosia cudo cudeńko ten pokój !

szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff kawa ruszyła moje kichy :) od razu lżej :P

green, szczesliwa_mamusia21, agaton, Nynusia, onka, Bąbelek, Lexie, estrella lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika biedna jesteś :( dobrze, że wszystko dobrze z Malutką! Trzymaj się ciepło!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie, materacyki Danpolu, które tak polecacie to jest ten materacyk gryka-pianka-kokos, czy są jeszcze inne?
    http://allegro.pl/materac-medyczny-danpol-gryka-pianka-kokos-120x60-i5364469147.html

Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców?

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika biedactwo, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.

Agania, swietnie, ze kawa zadzialala :)

Jak juz bede mogla wstawac, to patrzcie co upieke:
    http://www.malacukierenka.pl/ciasteczka-owsiane-z-czekolada-i-orzeszkami-ziemnymi.html mniam ;)

Nynusia, jaroszka, Lexie, estrella lubią tę wiadomość

‹‹ 2203 2204 2205 2206 2207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ