X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green, nie załamuj mnie :( Ciekawe w czym to cholerstwo przyniosłam. Dom ma 25 lat i nigdy nie było ani jednego robaka...

Miałam wrzucić zdjęcie lampek - takie mam w salonie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8977db61eb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1f792abbd3.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:50

Fatim, Lexie, agaton, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, madu, Nynusia, Blondik, lojkalojka, Magnosia, annggela, zakocona lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpuściłam tego pomidora i wzięłam dodatkowe kanapki z chałką i masełkiem. z serkiem ziołowo czosnokowym też zjadłam, leżę i mi jelita grają jakby ktoś gruz po kamienistej drodze ciągnął. nawet pies się patrzy co tak warczy :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - mnie jakiś czas temu bardzo bolało spojenie i kłuło w dole tak, że czasami nie mogłam do toalety dojść. Wtedy stwierdziłam, że ograniczam się całkowicie z chodzeniem, a dziennie robiłam po parę km i się oszczędzam. Nie minęły chyba 3 dni i wszystko minęło jak ręką odjął, a szyjka dalej długa. Leżenie naprawdę pomaga!

madu, jaroszka lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś natknęłam się na jednego karalucha w mieszkaniu i też się przeraziłam, a na jednym się skończyło:) Moze będzie i tak u Ciebie Polkosiu!
    Nynusia, szkoda że nie ma jak narysować tego jak leżysz hehe, bo ja jakoś nie mogę się połapać:P

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia,dołaczyłas do klubu,gratuluje! :) doczekałysmy 38 tyg :):)

aanaa, nat_alia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pies ma spuchnięty tyłek jak pawian, mamy zabrać go do weterynarza pod wieczór. klientka powiedziała, że jutro opłaci fakturę ach trenuję swoją cierpliwość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, piękna komoda! <3

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest wojna z rybikami :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka i super , odpoczynek teraz :) !

Polkosia lampki piekne ale komoda ?!!!!! Niesamowicie piekna ! Bardzo mi sie podoba <3

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Green, nie załamuj mnie :( Ciekawe w czym to cholerstwo przyniosłam. Dom ma 25 lat i nigdy nie było ani jednego robaka...

Miałam wrzucić zdjęcie lampek - takie mam w salonie:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c8977db61eb.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1f792abbd3.jpg

Kochana, w nocy pojdz do kuchni i zapal swiatlo. Zobaczysz ktoredy wedruja. Moze znajdziesz ich gniazdo. Nam wchodzily otworem wentylacyjnym od sasiadow. No i my mielismy ich sporo... w dzien nie bylo-ale w nocy masakra :/
    Z tym nie ma zartow, one sie szybko mnoza :/ sprawdz wszystkie szafki w kuchni i szukaj na nich takich skupisk malych kropeczek - to ich odchody... wiem, dramat, ale da sie zwalczyc. A wystarczy, ze z karma dla zwierzakow z zoologicznego przyniesiesz i juz. Wystarczy jeden robak, ktory zniesie jaja..

Slicznie wygladaja te lampki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:56

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Bąbelku no niemożliwe!!! Świętujemy rocznice tego samego dnia i tez 4 !!!!! :)
    Hahah nieźle :D
    Leż jak najwięcej, ja jak leżę jest ok, brzuch się nie spina. Jak tylko wstanę i pochodzę chwilę to skała :/ Niby takie skurcze są normalne na tym etapie ale lepiej je wyciszyć, bo jeszcze trochę czasu mamy. A teściówka niech się trochę ogarnie z pomocą.. może niech mąż z nią pogada?Ja się bałam, że mąż sobie rady nie da z pomocą, bo też mam leżeć. On przez cały dzień ciężko pracuje, wraca teraz po 19, bo teraz w Łodzi robią, ale super daje rade :)

Green, z tą delegacją to nie fajnie.. Trzymam kciuki żeby ten wyjazd jednak go ominął :P

Polkosia aaa cudny salon :) Ta lampa podłogowa mimo, że nie jest pokazana w całości to już mi się podoba :)

Obiecałam sobie, że nie prześpię całego dnia, uf. Po pobudce z rana wstałam o 10:15. Mało tego.. na początku ciąży miałam dwa sny erotyczne z orgazmem w tle. (ponoć to normalne w ciąży :D) Dziś się powtórzył i skurczy dostałam aż Antek się rozkokosił i mnie obudził :O masakra!

jaroszka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

współczuję bolesnych fałszywych alarmów... ja już pisałam Wam, że jak raz mnie chwycił taki ciągły opasający ból brzucha, to myślałam, że zjadę - i też potem miałam refleksję, że jak ja przeżyję bóle porodowe, skoro już taki ból mnie dobija... no ale najważniejsze to mieć chyba perspektywę rozwiązania i starać się na tym skupić :)

agaton, zazdroszczę energii! ja też powinnam się ruszać, firanki prać itd., ale mam znacznie mniej siły niż jeszcze 2-3 tyg temu i najchętniej bym tylko spała. wczoraj poszliśmy na spacer do arboretum, pochodziliśmy chyba półtorej godziny - już w drodze powrotnej prawie kimałam w aucie. potem zjadłam obiad i spanie przez godzinę, tak się zmęczyłam ;)

zakocona, mi też ból dłoni rozszerzył się na nadgarstki :( nie dość, że ręce drętwieją, to jeszcze ten cholerny ból w nocy budzi. chyba nic z tym nie zrobimy. ja zauważyłam tylko, że jak śpię bardziej na plecach (na plecach, odrobinę odgięta w bok), to jest znacznie lepiej. może i Tobie pomoże? bo jak śpię na boku to po pół godzinie ręce są już załatwione. a co do oddechu - nie martw się, mi odkąd brzuch zszedł w dół, jest znacznie lepiej. już niedługo i u Ciebie pewnie to nastąpi :)

zakocona lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny. Komoda jest najprostsza z mebli kolonialnych, tylko gałki zmieniłam z metalowych na ceramiczne, miętowe i wygląda dużo lepiej :)

green, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • my dream Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)

możecie coś poradzić na drętwiejącą rękę? w nocy drętwieje mi lewa ręka :( takie uczucie jakby to nie była moja ręka, tylko kogoś innego.

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki. Słyszałam że się martwilyscie, przepraszam nie miałam przy sobie nawet telefonu. Od soboty byłam na kardiologii, w skrócie utrata przytomności, przeryczalam całym weekend,boli mnie dupa i od leżenia i zastrzyków. Miałam usg mała waży 1800, skurcze się pojawiały przez weekend. Idę za tydzień znów na ctg bo niewiadomo czy to z nerwów. Kochane jesteście. Przepraszam nie czytam idę spać. Odezwę się Później. Miłego dnia

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton postaram się zrobić zdjęcie później to wkleję tylko proszę się nie śmiać haha :D

Mika dużo zdrówka !!! Odpoczywaj i wracaj do Nas kochana !

Polkosia cudo cudeńko ten pokój !

szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff kawa ruszyła moje kichy :) od razu lżej :P

green, szczesliwa_mamusia21, agaton, Nynusia, onka, Bąbelek, Lexie, estrella lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika biedna jesteś :( dobrze, że wszystko dobrze z Malutką! Trzymaj się ciepło!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie, materacyki Danpolu, które tak polecacie to jest ten materacyk gryka-pianka-kokos, czy są jeszcze inne?
    http://allegro.pl/materac-medyczny-danpol-gryka-pianka-kokos-120x60-i5364469147.html

Może macie jakiś sprawdzonych sprzedawców?

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika biedactwo, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.

Agania, swietnie, ze kawa zadzialala :)

Jak juz bede mogla wstawac, to patrzcie co upieke:
    http://www.malacukierenka.pl/ciasteczka-owsiane-z-czekolada-i-orzeszkami-ziemnymi.html mniam ;)

Nynusia, jaroszka, Lexie, estrella lubią tę wiadomość

‹‹ 2203 2204 2205 2206 2207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ