Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejuu Mika ile Ty musisz przejść..
trzymaj sie kochanie!
U mnie kolka nerkowa to straszny ból tak od pecherza szedł az do plecow,do nerek,do tego goraczkowalam i wymiotowalam,bolało przy sikaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:34
-
Ponieważ Wasze kciuki juz zdzialaly kilka razy cuda w naszym przypadku to proponuje potrzymać teraz kciuki za pojęcie precz biegunek, pójście precz zaparć, pójście precz boli zębów, pójście precz boli porodowych i ogólnie zdrowia dla wszystkich październikowych mam i maluchów
FreshMm, agaton, onka, lojkalojka, mała.mi, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Nynusia, Magnosia, annggela, agania, paula1, stokrotka25, ~Rewianka~, green, Lucy7, Blondik, Lexie, ZakręconaOna, jaroszka, madu, miska2503, estrella, dodinka, Amerie lubią tę wiadomość
-
Ciężko Was nadrobić po weekendzie!
Anaa...ale super, że już będziecie w domku!!!
JAroszka, leż i odpoczywaj! JA teraz jakichś wielkich problemów nie mam, ale ljak miałam krwawienie w kwietniu dośc obfite, to leżenie baaardzo pomogło! i nie przejmuj się bałaganem-mąż ogarniue na tyle na ile potrafi:)mój sprzatał( choć nie tak jak ja-wiadomo), wracał z pracy i mi jeszcze gotował obiad na następny dzień...no Anioł normalnie mi się trafił
Mika, wtracaj do zdrowia... to Ci akcję mąż sprezentował...
Szczęśliwa, znowu zęby??jej...wiem co to znaczy, bo ja zawsze miałam problem z zębami... aż znalazłam genialną dentystkę! Zostawiłam u niej z kilkanaście tys
(ale to z implantem i 2 koronami) i w końcu mam spokój i jeżdże tylko na kontrolę
Dziewczyny, któraś z Was robiła fibrynogen? Wiecie ile to kosztuje w diagnostyce?
I tak czekałam na wieści Zakoconej po spotkaniu z połozną, a tu się przesunęło ;/
No i erotyki czasem miewam...mąż też i poiem Wam, że ostatnio jak się obdziłam miałśmiesznie to wygląda
a od wczoraj możemy ( a nawet musimy! ) często uprawiać seks, więc będziemy korzystać
aanaa, agaton, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyjacusianka, ja fibrynogenu nie robiłam, ale od razu Ci powiem, że diagnostyka ma czasem absurdalnie wysokie ceny - to, że toxo jest dwa razy droższa niż w szpitalu, można przeżyć. Ale ostatnio robiłam test na parowowirusa - w diagnostyce cena 650 zł, a w sanepidzie 150!
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie nadrobię Was bo aż 8str. Masakra jak wy tutaj skrobiecie
)
W skrócie to teraz mam Malo czasu bo staram się spędzać czas z mężusiem a i tak mamy trochę spraw do załatwienia póki jeszcze nie ma malej
Dzis dzwonili z przychodni mojej ze wizyta z 21.09 przełożona na 17.09 czyli teraz w czwartek
Ogólnie jest wszystko dobrze. Jutro zaczynam 38tc,zleciało ale tak jeszcze z tydzień mala mogłaby posiedzieć
No właśnie mala,mąż mój wybrał imię takze Zakocona możesz wpisać Liwia.
Podoba sie Wam dziewczyny ? Tak pytam z ciekawości...
Sorki ze o sobie ale jestem do tylu parę stron a właśnie lecę po młoda do szkoły i do lekarza z niąach....
szczesliwa_mamusia21, annggela, Mikejla, aanaa, Blondik, ZakręconaOna, soraya, lojkalojka, agaton, madu, estrella lubią tę wiadomość
-
Battinka piekne imie ! Mam w rodzinie jedna Liwie
Super mezus wybral !
Jacusianka moj dentysta to tez studnia bez dna , niby najlepszy w miescie wiec ceny tez ma "dobre" ale niech mi okielzna to i bede szczesliwa ...BATTINKA, agaton lubią tę wiadomość
-
Battinka takie imię dała moja znajoma niedawno jak urodziła
pasuje do jej slicznotki jak nic
Aanaa wspaniała wiadomość:* cała trójka w domku :*
Szczęśliwa o rany znowu boli??? Wstrętny ząb...ja miałam wizytę na dziś przesuniętą i R jedzie ze mną bo i jego ząb boli,więc wejdziemy razem a co
My dzisiaj spokojniej z brzuszkiem...już tak nie boli. Stresuje się wizytą w środę. Mały dużo przybiera,jak znalazłam informacje,że Córcia w 36tc ważyła 3100-3300 to się załamałam. Synek w 34 ważył 2950g. A długość na 34 odpowiada...po mamusi malutki będzie???
Obejrzałam te 600gram szczęścia, podobała mi się ta walka dzieciatek,pierwsze spotkanie z rodzicami ale płakałam na początku tylko,bo zastanowiło mnie dlaczego Córcia nie urodziła się wcześniej chociaż. Ci rodzice nie wiedzą jak wielkie mają szczęście...ale nie smece...wstaje bo za godzine wraca R a ja pod pierzynką jeszcze w mordke...szczesliwa_mamusia21, aanaa, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Dzisiaj robiłam 3 badania na krew hcv, hiv i ogólną morfologię z obrazem.Pomożecie mi w rozczytaniu badań?
WBC 11.25 norma 4.00-10.00 (bardzo mnie martwi duża ilość białych krwinek)
RBC 4.13 norma 4.00-5.00
HGB 11,2 norma 12-16.0 [-]
HCT 34,1 norma 36,0-46,0 [-]
MCV 82,6 norma 80,0-100,0
MCH 27,1 norma 26,0-34,0
MCHC 32,8 norma 31,0- 37,0
RDW-CV 23,7 norma 11.0-16.0 [+]
PLT 263 norma od 125-400
MPV 13.2 norma 7,5-13.0 [+]
PCT 0.35 norma 0.14-0.36
P-LCR 51,5 norma 6.0-42,0 [+]
PWD 18,7 norma 12,5-19,5
Ogólnie może któraś z Was zna się trochę na rozczytaniu wyników. Wiadomo wartości wartościami, ale może któraś miała podobne wyniki do moich? Czy ze słabymi wynikami krwi kierują do szpitala? Wcześniej miałam znaczną anemię.
Jeszcze mam okropny ból w kroczu i miednicy, jakbym przejechała na rowerze wiele kilometrów. Wizytę mam w środę o 8.30 trzymajcie kciuki, bo to już ostatnia z usg