Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny z kolkami nerkowymi opiszcie objawy jakie was nękały?
Ja mam tą lekką biegunkę, ból w okolicy prawej strony pleców, ale ani nie sikam częściej ani nic nie piecze. Mocz robiłam 1,5 tyg temu i w normie. Nie wiem czy iść do rodzinnego czy dzwonić do gina. Dzidzia rusza się normalnie, brzuch nie twardnieje
-
Mikejla, spij i wypoczywaj. Wy tez dziewczynki, wszystkie.
Moim zdaniem próby wywołaywania porodu, bo już minęła bezpieczna granica są bez sensu. Natura wie,co robi i nie ma chyba co przyspieszac, bo usg nigdy nie jest wiarygodne w 100%. a co jesli maluszek jest mniejszy i młodszy? wtedy nawet 2-3 dni mogą robić dużą różnicę.
Ja się "oszczędzam", nie leżę plackiem, ale jak mam zrobic cos wiekszego to teraz rozkladam na raty. chcialabym wytrzymac conajmniej do konca wrzesnia w dwupaku.
Tez walczę z bezsennościa, choć to walka przegrana. o 3:30 oczy jak 5zł i umieram z nudów
Dzisiaj jak bylam w sklepie myslalam, ze mnie brzuch zaczął bolec tak okresowo, wystraszylam się i szybko przyjechalam do domu...No,ale okazało się, że majty już mam przyciasne i stąd dziwny ból, hehe
Moja Madzia tak się wypina osttanio i rusza non stop, że momentami aż boli. Mam nadzieję, że nadal jest we właściwej pozycji
agaton, Little Frog, aanaa lubią tę wiadomość
-
Kurde Bąbelek, jak ja zazdroszczę tych snów erotycznych, ja to w życiu nie miałam:(
Onka, no u mnie ostatnio z tą energią w kratkę, wczoraj cały dzień przeleżałam i przesiedziałam. Dzisiaj działam, pewnie orobię się jak głupia, więc jutro będę leżeć
Mika, bidulko Ty! Odpoczywaj, regeneruj się i wracaj do nas:*
Nynusia, będę wdzięczna i obiecuję, nie będe się śmiać
Agania, super, że ruszyły kiszki!
Green, życzę Ci energii, żebyś zrobiła takie ciasteczka i sie podzieliła, bo mi się robić nie chce, a zjadłabym
Szczęsliwa, łączę się z Tobą w bólu. ja mam takie głupie zęby, ze rzadko bolą, ale psują się niestety bardzo często:( To jest coś okropnego... A ja tak lubie swoje zęby, sa takie białe, proste i fajne, a boję się, ze długo sie nimi nie nacieszę
Ściskam Cię mocno i oby było lepiej:***
Nynusia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Ja miałam kolkę nerkową. Ból w prawym boku pod żebrem. Ból był taki, że nie mogłam ani chodzić, ani siedzieć, ani leżeć. Nie pomagało podkurczanie nóg gdy leżałam. Czułam się tak jakby ktoś mi coś wsadził w ten bok. Chwilami czułam jak mi się coś w boku przelewa.
soraya lubi tę wiadomość
-
Mikejka Kochana odpoczywaj
Zdrowiej nam szybciutko
Mam nadzieje , ze Twoj maz zobaczy ile nerwow Cie to kosztuje i wezmie sie w garsc .
Agania super , ze tylek pusty
Polkosia tak jak pisala greeno prusakach : nie warto wydaac kasy na ogolnodostepne preparaty . O ile oczywiscie okaze sie , ze masz ich wiecej w domu dzwon po specjalistow .W restauracji gdzie pracuje mielismy plage i tylko fachowcy uporrali sie z tymdziadostwem .
A z ta energia u mnie jest tak , ze w weekendy jestem zmeczona i mam lenia , a od poniedzialku jak dom pusty bez domownikow to odrzywam
Jutro wybieram sie na maraton po sklepach z bratowa . Bede doradca w sprawie wyprawki , ktora ona robi dla syna
I juz jej zapowiedzialam , ze jemy w Macu
A co ostatni moj niezdrowy posilek przed porodem pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:20
agaton, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015

-
green wrote:Mika biedactwo, trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Agania, swietnie, ze kawa zadzialala
Jak juz bede mogla wstawac, to patrzcie co upieke:
http://www.malacukierenka.pl/ciasteczka-owsiane-z-czekolada-i-orzeszkami-ziemnymi.html mniam
Green o moj boziu jak to pysznie wyglada, obślinilam sie
Juz sobie ten link w zakładkach zachowałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:10
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
Zakręcona jak Twoja kupa?
Mika dobrze, ze sie odezwalas, a teraz wypoczywaj....stracha napedzilas tym omdleniem
trzymaj sie tam!
Szczęśliwa, a jak ząb?
Ewwiel to leżymy
co robisz oprócz forum? Ja mam obok książkę zamierzam czytać....ale to jeszcze chwila ....

-
Agaton dziekuje za mile slowa ! :* tez mi sie wydaje ze jeszcze troche i zostane z samymi dziaslami...
Jaroszka troszke lepiej pije ciepla herbatke i o dziwo jak zimne na zeba wywolywalo bol tak cieple mi lagodzi mam nadzieje ze jeszcze chwila i przejdzie
Wzielam magnez i wmawiam sobie ze to silna tabletka na bol zeba i zaraz minie ( takie placebo sobie robie ale czy to pomoze ? no nic czlowiek w desperacji jest gotowy na wszystko) . Dziekuje niunia :*
ps. wlasnie tez sie zastanawialam jak klasc materac , ale nawet nie wiem ktora str to pianka a ktora gryka itd
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa, jak mnie bolał ząb w ciąży, to ratowałam sie domowymi sposobami, bo jak na złość rozbolał w piatek wieczorem, wiec wiedziałam ze weekend przede mną i nie nóg łykać tyle apapow. Ssalam goździki, nawet wkladalma sobie czosnek do ucha. I ten sposób o dziwo pomogl. Tak mnie pieklo w uchu ze o zębie zapomniałam

Dziękuję ciocie za kciukasy. Właśnie czekamy z Natalką na transport do domciu
jestem taka szczęśliwa
szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, jaroszka, Lexie, Little Frog, ss, agaton, nick nieaktualny, annggela, mała.mi, miska2503, polkosia, Bąbelek, PauLLa, Nynusia, Magnosia, paula1, stokrotka25, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucy7, Blondik, ewwiel, soraya, Muffinka1019, madu, nick nieaktualny, dodinka lubią tę wiadomość

-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton dziekuje za mile slowa ! :* tez mi sie wydaje ze jeszcze troche i zostane z samymi dziaslami...
Jaroszka troszke lepiej pije ciepla herbatke i o dziwo jak zimne na zeba wywolywalo bol tak cieple mi lagodzi mam nadzieje ze jeszcze chwila i przejdzie
Wzielam magnez i wmawiam sobie ze to silna tabletka na bol zeba i zaraz minie ( takie placebo sobie robie ale czy to pomoze ? no nic czlowiek w desperacji jest gotowy na wszystko) . Dziekuje niunia :*
ps. wlasnie tez sie zastanawialam jak klasc materac , ale nawet nie wiem ktora str to pianka a ktora gryka itd
A pewnie! Jak to mówi Chodakowska Twoje ciało moze wiecej niż podpowiada Ci głowa, a do Ciebie odwrotny przekaz twoja głowa moze wiecej niż podpowiada ci ciało hehe
Gryka jest taka karbowana nieprzyjemnaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 13:33
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość