Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdallenee wrote:Green ja biorę Tardyferon i Magnez codziennie i jeszcze kilka innych leków i u mnie żadnych takich sensacji nigdy nie było
Asieńka_86 lubi tę wiadomość
-
Green no wiadomo ze każdy inaczej reaguje. Ja na przykład po witaminach na samym początku miałam straszne problemy odbijalo mi się i miałam biegunkę a potem się organizm przyzwyczaił i było ok
Ale wiecie co? Leżenie ma jeden plus dziś całkiem odpuchly mi nogi od tego leniuchowaniaagaton, aanaa, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nic. Leki biore jeszcze tylko do 22 wrzesnia wlacznie. Takze przemecze sie jeszcze te kilka dni i zobaczymy, czy sytuacja sie poprawi.
Jedyne co, to mam nie odstawiac zurawitu i urosept 2x1 mam brac. No i witamin tez nie odstawiam.
Dzieki w kazdym razie za odpowiedzi
Nynusia, to dobrze, ze odpuchlyja nie mialam wcale tego problemu, jedynie dlonie od czasu do czasu lekko puchly, ale zdarzylo mi sie to doslownie kilka razy
Nynusia lubi tę wiadomość
-
No u mnie to istna masakra z nogami mam na codzień 3 razy taka stopę jak zwykle a o palcach juz nie wspomnę za to dziś jest super ! Mogę normalnie nogami ruszać
Zakocona wiem co czujesz... nie lubię się nastawiac a potem dupa.. a podała kolejny termin ? -
Wstępie środa, o ile nie będzie musiała wziąć zwolnienia na dziecko.. a ja w śr mam donoszona ciążę i chcę to podpisanie umowy i kurde kwalifikacje do DN mieć zrobioną w końcu... :
Mnie dziś syn znowu na jakiś nerw naciska i lewe biodro koszmarnie boli i dostaję znowu ataków bólu promieniujacego na całą nogęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:37
-
Green biedulko. Może faktycznie tak jak dziewczyny mówią , ze od mieszanki leków ale jak z położna się spotkasz zapytaj .
22 to raptem 9 dni wiec dasz rade
Laski i tak mija nam 2 tydzień września: o za chwile koniec , szok ...
Kurcze Ja padlam jak dziecko spalam zw trzy godziny jak nic:) ale moje biodra aż mnie budzą , tak boli bardzo mimo ze zmieniam pozycje . -
A Ja uzylam czopka ... Kuzwa wlozylam go , 5/10 minut minęło pociągnęło mnie chyba od samego włożenia lekkiego cos w tyłek ale co z tego ... Co to za interes włożyć czopka i wysrac za przeproszenie a kuzwa nawet działać nie zaczął ...
Bez sensu ...
Tyłek szczypie i o. . .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:04
-
Oj zakocona wiem co czujesz , nastawilas sie a tu klopsik ...
Zakretka boziuuu Ty to sie masz no ! Juz nie wiem co by Ci moglo pomoc jak wszystko wyprobowane
Green moze faktycznie za duzo juz tego magnezu i organizm tak reaguje
Czas do lozeczka i film no i zaczynamy kolejny tydzien wrzesnia , leci leci ten czas niedlugo bedziemy tulic szkrabunie -
Zakocona na tym etapie to chyba juz normalne , ze chcesz mieć wszystko ustalone , dopiete na ostatni guzik .
nie oszukujmy się ale dwa dni i ciąża donoszona wszystko się zdarzyć może ... Czasami i te zdrowe ciążę rozwiązują się dużo wczesniej niż termin jest:) tego niestety nie przewidzimy juz.
Szczęśliwa no cóż , przemecze się . Mam nadzieje , ze w końcu cos mnie ruszy .
Właśnie pogodę oglądam , lato ma wrócić na parę dni ... Cały tydzień prawie ponad 25-30 stopni:) zaloze sandaleczki:) !!! :p -
Nynusia,fajnie,ze nogom podoba sie leżakowanie:)
Green,oby się poprawilo to,bo banan i gotowana marchwlewka powinny mieć odwrotny efekt...
Zakocona,współczuję,bo juz się nastawilas,a tu klops..
Mnie dzisiaj strasznie wszystko swędzi,no wściec sie można,ale przeważnie peeling i olejek do ciała pomagają,wiec zaraz ide się wykąpaćwątpię,że mam ta cholecośtam,bo dłonie i stopy to mnie w ogóle nie swędzą,tylko cala reszta hehe:D
-
Zakręcona,kiedy to lato ma wrócić?
No lipa z tym czopkiem,a jaki miałaś? Glicerynowe czy EvaQ? Te EvaQ są jakies takie musujące,ze rozpuszczają to i owo,tylko dlatego trzeba poczekać,ale mi tez jakiegoś super efektu nie daly,ale zawsze jakiś impuls;)
-
agaton wrote:Nynusia,fajnie,ze nogom podoba sie leżakowanie:)
Green,oby się poprawilo to,bo banan i gotowana marchwlewka powinny mieć odwrotny efekt...
Zakocona,współczuję,bo juz się nastawilas,a tu klops..
Mnie dzisiaj strasznie wszystko swędzi,no wściec sie można,ale przeważnie peeling i olejek do ciała pomagają,wiec zaraz ide się wykąpaćwątpię,że mam ta cholecośtam,bo dłonie i stopy to mnie w ogóle nie swędzą,tylko cala reszta hehe:D
-
agaton wrote:Zakręcona,kiedy to lato ma wrócić?
No lipa z tym czopkiem,a jaki miałaś? Glicerynowe czy EvaQ? Te EvaQ są jakies takie musujące,ze rozpuszczają to i owo,tylko dlatego trzeba poczekać,ale mi tez jakiegoś super efektu nie daly,ale zawsze jakiś impuls;)wiec nawet raczej nie zdarzył się wchlonac.
Jutro spróbuje jeszcze raz z czopkiem i jakoś spróbuje wstrzymać chociaż mega ciężko mi jest ...
A lato ma wrócić od jutra o ile się nie mylebynajmniej u mnie w Łodzi hehe