Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa widzisz , jednak pokombinowalas i się udało:)
Fauny ten baldachim w inna stronę niż zawsze w sumie .
Nynusia no właśnie , no właśnie nie na każdego działa ale warto spróbować . Mnie np. Pomagała może o Bąbelków i pomoże:)szczesliwa_mamusia21, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Jak bol sie utrzymuje to tak jak dziewczyny mowia lepiej to sprawdzic na IP.
Ja tez sprawdzilam i mam 33 w paczce
Dzis wszystko bylo pod gorke , otworzylismy karuzele i sie okazalo ze babka nam nie dala mocowania i nie ma jak jej zawiesic ;/
Pozniej nie wiedzielismy jak rozlozyc gondole z wozka
Ale od czego jest internet na szczescie wszystko jakos poszlo , wypralam to z lozeczka na delikatnym tylko bardzo pogniecione , wszystko wyprasuje ale ciekawe czy ochraniacz tez sie da podprasowac bo tez go wypralam
Uf wszedzie kartony folie MASAKRA czekamy do jutra zeby po ciemku to wyniesc bo jak nas wlasciciel zobaczy to nam czynsz podniesie za tyle smieciAle kartonow bylo ze hoho
No i sie szarpnelam i troche spakowalam torbe do szpitala choc duzo nie mialam bo potrzebuje tylko koszuli i bielizny ale spakowane
sie rozpisalam ...stokrotka25, lojkalojka, Bąbelek, Fatim, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Nynusia moj po dzisiejszej nocy tez myslal , ze ucaluje pietki Leona
A jeszcze w nocy zadal mi pytanie czy oby nie zapaskudze lozka jak mi wody odejdaNynusia, agaton, aanaa lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015