Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia wrote:Ja chyba nie muszę robić lewatywy przed cesarką, przynajmniej nikt mi o tym nic nie mówił...
Ja przed planowa tak zrobięMagnosia lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:kurde zmartwiłam się
miałam ketony w moczu ostatnio w ilości 15 i gin mi kazał powtórzyć i wyszło mi teraz 50!!!! nie miałam stwoerdzonej cukrzycy ciążowej a od poprzednich badań mierzę sobie rano cukry i mam w normie:( nie wiem od czego te ketony:(
Ja zawsze mam około 50Pewnie zjadłaś zbyt mało/zbyt wcześnie na kolację, wypiłaś zbyt mało lub wysilałaś się za bardzo dzień przed badaniem
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
annggela wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6b5302d563d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b431b23a88.jpg
Wy moze mi doradzicie odnosnie koloru. Te czerwien byla przed rudym, ale mam twarz z niedoskonalosciami i czasem zle wygladalam a czerwien to wyciagala.
Blond taki sam bym chciala, te zdjecie bylo robione az 4/5 lat temu, niestety nie mam innych ale to dluga historia
Ale jesteś ślicznaJa wolę jednak w blondzie
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Little Frog wrote:Ejjjjj.... Czy każda dała swoim dolnym partiom ciała jakieś imię?
bo glupio się czuje, że moja nie ma, a tu Grażyny, Zośki, Kaski, Jadzki, Bożeny...
21 a ją już od pół godziny smigam w pizamie gotowa do snu. Ale trochę glupio mi tak wcześnie iść spać, poza tym boje się, że się wcześnie obudzeLittle Frog lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
stelianka i muffinka mega wielkie gratulacje !!!
super że wszystko dobrze
wyczekujemy zatem kolejnych Szczęść ....
angela cudowny pokoik .. taki spokojny i przytulny , piękny
Co do włosków to ja popieram te dziewczyny które wybrały czerwieńpotem blond chociaz i w tym bardzo ładnie wygladasz , jdnak czerwien nadaje takiego charakteru ..
Brzusie macie piękne , same piłeczki
ola.321..odliczamy razem z Tobąola.321, annggela lubią tę wiadomość
-
polkosia wlasnie widzialam twojego posta w temacie o ketonach ze mialas w kwietniu tez 50 i lekarz sie Ciebie pytał czy się głodzisz:D no nic nażre się jak świnia i powędruje jeszcze raz w poniedziałek z sikami
polkosia, agania, ola.321, aanaa lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Kurcze u mnie nie mam nic takiego jak plan porodu
Musze zerknac na strone szpitala i moze jednak warto umowic sie na zwiedzanie . Wtedy bede mogla pogadac z polozna .
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Angela powiem szczerze: W blond i w czerwonych wyglądasz dobrze,takie moje zdanie.
No ale ładnemu we wszystkim ładnie:) tylko się cieszyć bo nie każdemu pasuje każdy kolor włosów:P
Pokoik też przytulny taki delikatny...zresztą ja lubię oglądać wasze pokoiki brzuszki wózki itd.
Mój mąż tez juz dzisiaj złożył furę mojej fasolkijest super ale juz dziś nie będę robić zdjęcia bo ciemno
najlepiej robić w dzień
Mężuś w domu wiec on ogarnia wszystko - a ja mam w końcu labę...leży na kanapie Leń nic nie robi caly dzieńa co!
Wkurzyłam sie dziś i to porządnie no młoda przyniosła uwagę! Kuźwa 2tyg szkoły i juz się zaczynaciągle gada i przeszkadza na lekcji ja juz wysiadam:(
Nauka jej idzie super ale to gadulstwo to masakra jakaś...mąż dziś przyjechał stęskniony za nią i nie mogę jej dać porządnej kary...ona chyba nigdy nie przestanie dziamgolicWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 19:33
Mikejla, annggela, paula1, lojkalojka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj na ostatnich zajęciach SR wypełniałyśmy plan porodu. Położna mówiła żeby mieć go przy porodzie. Okazało się, że dziewczyna z SR urodziła wczoraj, ale nie wszystko poszło ta gładko. Najpierw dziecko jej się zaklinowało i nie mogło oddychać no i musieli użyć próżnociągu, później nie mogła urodzić łożyska i musieli ją ciąć. A teraz niewiadomo czy nie będą ją musieli czyścić, bo coś tam się niedokładnie oczyściło... masakra
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 19:48
Mikejla, annggela, onka, Fatim, ola.321, Natka88, polkosia, Magnosia, estrella, agaton, PauLLa, Nynusia, ewwiel, paula1, lojkalojka, Lexie, lili_madlen, Little Frog, miska2503 lubią tę wiadomość