X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika wrote:
    cześć dziewczyny ja już po pierwszej wizycie u lekarza :) widziałam moją małą fasolke ma 4,5mm więc Anastazjaa nie przejmuj się wszystko jest w porządku to chyba normalne wymiary skoro mój ginekolog był zadowolony.
    Za tydzień idę na kolejną wizytę żeby posłuchać tętna maluszka, a kolejna wizyta dopiero za 6 tygodni.. z tego co rozmawiałam z lekarzem kłucia w podbrzuszu z jednej czy z drugiej strony to rzecz normalna i nie należy się tym denerwować dopóki nie ma jakiś plamień.. Co do wzdętego brzucha to faktycznie też tak mam czasem nawet spodnie mi przeszkadzają ;) w pracy kiedy siedzę przed komputerem często muszę rozpiąć guzik w spodniach bo mam takie dziwne uczucie.. Dziewczyny na przeziębienie jest też bardzo dobra herbata ze świeżym korzeniem imbiru kilka plasterków do herbaty i tak 2 do 3 razy dziennie i będzie lepiej.
    Super :) :) :) :)

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a macie jakiś śluz? Bo ja do tej pory nic nie miałam, a dziś wieczorem pojawił się taki wodnisto-kremowy. To dobry znak?

Małgorzatka lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam prawie cały czas taki kremowy. Rozmawiałam z koleżanka która jest w 3 m-cu to mówi, że też tak miała i że to normalne :)

Muffinka1019, Małgorzatka lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paula1 wrote:
    Ja też mam prawie cały czas taki kremowy. Rozmawiałam z koleżanka która jest w 3 m-cu to mówi, że też tak miała i że to normalne :)

Uff no to dobrze :) Siadam zaraz na jakiś film, jutro już czwarteczek :)
    Od dziś zaczynam wcierać masło na rozstępy :) Trzeba działać.
    Miłego wieczorku!

wnid9vvjodizjocx.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc moje drogie :-. Śpijcie spokojnie :-)

paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja padam na pyszczek. Dzien wykanczajacy, ale pozytywny, vhoc troche nerwowy. Dobrej nicy kochane. Rosnijcie zdrowo.

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po ostatnim poscie przypomnialo mi sie ze jeszcze musze ciasto upiec na jutro dla syna do szkoły i teraz czekam az dojdzie w piekarniku.
    Czy wy tez macie takie problemy z pamiecia? Bo mnie to dopadlo jakis czas temu i miedzy innymi to bylo tez powodem tego ze czulam ze to ciaza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 23:13

• Kaśku Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do kremowego śluzu ja też tak mam. Pytałam mojego lekarza i powiedział że to jak najbardziej normalne o ile jest bezbarwne, białe lub jasno żółte ... z każdym innym mam jak najszybciej pędzić do niego.

dobranoc, śpijcie dobrze :-)

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka jak dobrze słyszeć że nie jestem sama. Zapominam permanentnie od ważnych rzeczy po pojedyncze słówka, nazwy czy nazwiska.... nie ma świętości albo zapomnę albo przekręcę :-D Mój mąż ma przedni ubaw .. choć tyle z tego dobrego ;-)

8R8Zp1.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokladnie, tyle ze mnie to mega irytuje, bo xawsze mialam swietna pamiec, a teraz... Sam przyklad ciadta dzis na wywiadowce sama wychowawczyni mowilam ze pamietam a teraz kladlam sie do lizka i nagle.. O jej ciasto i nici ze spania

• Kaśku Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma się co irytować, ja staram się pogodzić. Ważne rzeczy zapisuję-troszkę pomaga... o ile nie zapomnę, hihi. A z reszty staram się śmiać bo co pozostaje. Wpływu nie mam na to żadnego ...

8R8Zp1.png
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam do łóżka może uda mi się usnąć.
    Mam nadzieję że Twoje ciasto za chwilę będzie gotowe.
    Miłych snów życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 23:27

8R8Zp1.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana dziewczyny i życzę miłego dnia ;)

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie dopadło... Właśnie czekam w kolejce do lekarza. U mnie pół zakładu chore, wiedziałam ze i mnie ten wirus dopadnie...
    Co do śluzu to ja mam ciągnący cholera. Nie mówcie że tylko ja?
    Miłego dzionka i zdrowia w tą okropna pogodę

iv09hdge6yql001e.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ze mnie cieknie i też mnie kłuje w brzuchu. Mam gazy i wzdęcia.
    Cycki wielkie takie, że hej :P
    I źle sypiam, bo ja mam częstomocz i do kibla ciągle muszę latać, i wzięło mnie na spanie na plecach, więc ciągle się budzę z otwartą buzią i suchością w buzi, że masakra.

Ewalika, ale super, że już zobaczyłaś! Świetnie!

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Ania24 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczynki u mnie taka ślizgawica, że do pracy jechałam 2 na godzinę ale na szczęście dojechałam :) nic mi się nie chce kompletnie... dzisiaj rano leciutko poszła mi krew z lewej dziurki nosa czy to normalne? Ja w środę idę na pierwszą wizytę mam nadzieję że mnie trochę uspokoi :)

Miłego dnia :*

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24 - z tą krwią z nosa to też mi się zdarza, ale mam katar i raczej to przy nim tak mam :)

zakocona - ja też źle sypiam, ale do WC zawsze wstawałam tylko teraz mam takie myślenice jak się przebudzę że nie mogę później zasnąć :)

aanaa - to warto zostać w domu i kurować się :), a co do śluzu to ja chyba mam bardziej wodnisty - coś mi się tak wydaje.

Miłego dnia :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Od rana walcze z bolem glowy. W ogole nie czuje sie dzis najlepiwj a dzien zapowiada mi sie rownie pracowicie co wczorajszy.

• zakocona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, ja do WC szłam tam raz na noc zawsze, a teraz ze 3-4 (a była noc, że dużo więcej razy) to mus. Czuję takie parcie na pęcherz, jakbym miała się zsikać za 5s, idę siku, a tam ledwo, co leci ;)

Wczoraj kupiłam nam książkę o ciąży i poprosiłam L, żeby nam do snu czytał (kocham słuchać, jak czyta, bo ma fantastyczną dykcję).

I chcę zrobić samodzielnie album dla maluszka taki pamiątkowy :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szxzescie parcia na pecherz nie mam bo tez bym nie zasnela, wystarczy ze pies budzi mnie po piatej i nawet jak M z nim wyjdzie to ja juz nie zasne a o 7 trzeba wstac

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ