Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika wrote:cześć dziewczyny ja już po pierwszej wizycie u lekarza widziałam moją małą fasolke ma 4,5mm więc Anastazjaa nie przejmuj się wszystko jest w porządku to chyba normalne wymiary skoro mój ginekolog był zadowolony.
Za tydzień idę na kolejną wizytę żeby posłuchać tętna maluszka, a kolejna wizyta dopiero za 6 tygodni.. z tego co rozmawiałam z lekarzem kłucia w podbrzuszu z jednej czy z drugiej strony to rzecz normalna i nie należy się tym denerwować dopóki nie ma jakiś plamień.. Co do wzdętego brzucha to faktycznie też tak mam czasem nawet spodnie mi przeszkadzają w pracy kiedy siedzę przed komputerem często muszę rozpiąć guzik w spodniach bo mam takie dziwne uczucie.. Dziewczyny na przeziębienie jest też bardzo dobra herbata ze świeżym korzeniem imbiru kilka plasterków do herbaty i tak 2 do 3 razy dziennie i będzie lepiej. -
paula1 wrote:Ja też mam prawie cały czas taki kremowy. Rozmawiałam z koleżanka która jest w 3 m-cu to mówi, że też tak miała i że to normalne
Uff no to dobrze Siadam zaraz na jakiś film, jutro już czwarteczek
Od dziś zaczynam wcierać masło na rozstępy Trzeba działać.
Miłego wieczorku!Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
No i po ostatnim poscie przypomnialo mi sie ze jeszcze musze ciasto upiec na jutro dla syna do szkoły i teraz czekam az dojdzie w piekarniku.
Czy wy tez macie takie problemy z pamiecia? Bo mnie to dopadlo jakis czas temu i miedzy innymi to bylo tez powodem tego ze czulam ze to ciaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 23:13
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Co do kremowego śluzu ja też tak mam. Pytałam mojego lekarza i powiedział że to jak najbardziej normalne o ile jest bezbarwne, białe lub jasno żółte ... z każdym innym mam jak najszybciej pędzić do niego.
dobranoc, śpijcie dobrzeMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Asieńka jak dobrze słyszeć że nie jestem sama. Zapominam permanentnie od ważnych rzeczy po pojedyncze słówka, nazwy czy nazwiska.... nie ma świętości albo zapomnę albo przekręcę Mój mąż ma przedni ubaw .. choć tyle z tego dobrego
-
No dokladnie, tyle ze mnie to mega irytuje, bo xawsze mialam swietna pamiec, a teraz... Sam przyklad ciadta dzis na wywiadowce sama wychowawczyni mowilam ze pamietam a teraz kladlam sie do lizka i nagle.. O jej ciasto i nici ze spania
-
Też ze mnie cieknie i też mnie kłuje w brzuchu. Mam gazy i wzdęcia.
Cycki wielkie takie, że hej
I źle sypiam, bo ja mam częstomocz i do kibla ciągle muszę latać, i wzięło mnie na spanie na plecach, więc ciągle się budzę z otwartą buzią i suchością w buzi, że masakra.
Ewalika, ale super, że już zobaczyłaś! Świetnie! -
Witam się Dziewczynki u mnie taka ślizgawica, że do pracy jechałam 2 na godzinę ale na szczęście dojechałam nic mi się nie chce kompletnie... dzisiaj rano leciutko poszła mi krew z lewej dziurki nosa czy to normalne? Ja w środę idę na pierwszą wizytę mam nadzieję że mnie trochę uspokoi
Miłego dnia :* -
Ania24 - z tą krwią z nosa to też mi się zdarza, ale mam katar i raczej to przy nim tak mam
zakocona - ja też źle sypiam, ale do WC zawsze wstawałam tylko teraz mam takie myślenice jak się przebudzę że nie mogę później zasnąć
aanaa - to warto zostać w domu i kurować się , a co do śluzu to ja chyba mam bardziej wodnisty - coś mi się tak wydaje.
Miłego dnia -
ola, ja do WC szłam tam raz na noc zawsze, a teraz ze 3-4 (a była noc, że dużo więcej razy) to mus. Czuję takie parcie na pęcherz, jakbym miała się zsikać za 5s, idę siku, a tam ledwo, co leci
Wczoraj kupiłam nam książkę o ciąży i poprosiłam L, żeby nam do snu czytał (kocham słuchać, jak czyta, bo ma fantastyczną dykcję).
I chcę zrobić samodzielnie album dla maluszka taki pamiątkowy