Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana :-* Asia to miałaś faktycznie zabawnie ciasto o 23 piec
Ja dzisiaj powtórka bety drugi i ostatni raz
wstałam z odniechcenia jak tak dalej pójdzie to będę niezłym leniwcem
Miłego dnia idę robić śniadanie i kawkę wypije -
hej hej, ja się kuruję w domu, po wczorajszych hektolitrach herbaty i syropie dla ciężarówek już mi lepiej
aanaa wracaj szybko do zdrowia, nie daj się
Asia ciasto upieczone?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika, syn rano wstalbi histeria: mamo zapomnielismy o ciescia, a mama na to, wyciaga blache z piekarnika Mam nadzieje ze bedzie zjadliwe, bo moglam o tej porze pomylic cos w przepisie, ktory tylko w glowie mam od lat.
monika_89, Kaśku, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie ale ten czas wolno płynie... a ginekolog dopiero w poniedziałek *wzdycha*
Ania24, lekkie krwawienia z nosa czy z zębów mogą się zdarzyć na skutek działania progesteronu i estrogenów - bo poszerzają naczynia krwionośne i zwiększa się ukrwienie organizmu.Tak wczoraj wyczytałam, bo też miałam to samo rano. Chyba że u mnie to też kwestia kataru, nie wiem.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Och, muszę znów napisać, bo zobaczyłam detektor tętna płodu i się zakochałam !
https://www.youtube.com/watch?v=0lhT7UbipHg&feature=youtu.be
Kto wie, może w przyszłości mnie skusi i sobie kupię.Małgorzatka lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zakocona wrote:aplikacje na telefon.. taa.. i jeszcze te z promieniami rentgena, żeby można było oglądać szkielecik dziecka. no monika, serio ?
edit: http://kafeteria.tv/Uslysz-BICIE-SERCA-swojego-dziecka-w-smartfonie-zNXpoaAlKRB :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 12:00
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziękuję
Pewnie Ola jak trzeba to nie ma wymówek . Ja na szczęście bez przejść ale Lekarka ze względu na stymulację chce mieć mnie bardziej na oku i tak mamy szczęście bo tutaj raczej olewcze mają podejście
-
Ja dziś zapomniałam zadzwonić do lab o wyniki drugiej bety...To się chyba fachowo nazywa mózg w ciąży. Widziałam na jakimś filmie ale w to nie wierzyłam. No i teraz muszę czekać do jutra aż mi mąż odbierze wyniki bo ja jestem na zwolnieniu...Trzeba uzbroić się w cierpliwość
FreshMm lubi tę wiadomość