Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny Anastazja piękny wynik
Witaj Natka z przyjemnością dopiszę Cię do listy i również polecam żebyś dopisała się sama do naszej internetowej na pierwszej stronie jest link tak jak fresh pisała
Teraz musi być wszystko dobrze także zostaniesz z nami trzeba w to mocno wierzyć :*
Nat_alia nie martw się tak niską betą mogła się owulka przesunąć lub bobol się później zagnieździł nie ma się co nakręcać powtórz za 48h czy jest ładny przyrost i tyle wystarczy:*
Fresh to samo i każda inna która ma jakieś negatywne myśli też mi czasem coś przemknie przez głowę ale nie można myśleć negatywnie to podobno przyciąga pecha także sterujemy się na optymizm i do przodu :*
Uśmiałam się z waszych "mózgojadów" :d też jestem zapominalska np robiąc na obiad spaghetti ze szpinakiem i kurczakiem zapomniałam dodać szpinaku i takie tam Myślę że to minie hahaha za parę miesięcyAnastazjaaa, ola.321, Kaśku, paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piękne bety!
Ja też zapominam dużo rzeczy, słów nie umiem sobie przypomnieć
Nie wiedziałam, że tak może być! hehe
Dzisiaj ból brzucha ustał, ale cały czas szarpie mi prawym okiem. Już biorę tyle magnezu,a te oko robi co chce.
Ja planuję na pierwsze USG iść koło 20 lutego. Czekam tylko na grafik ginekologa w ten dzień. Już się nie mogę doczekać!Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Dziewczyny piękne bety!
Ja też zapominam dużo rzeczy, słów nie umiem sobie przypomnieć
Nie wiedziałam, że tak może być! hehe
Dzisiaj ból brzucha ustał, ale cały czas szarpie mi prawym okiem. Już biorę tyle magnezu,a te oko robi co chce.
Ja planuję na pierwsze USG iść koło 20 lutego. Czekam tylko na grafik ginekologa w ten dzień. Już się nie mogę doczekać!
Powiem Ci że i tak masz cierpliwośc ale przynajmniej zobaczysz i małego człowieczka i jego bijące serduszko -
Muffinka1019 wrote:Tutaj pierwsze USG robią w 12 tygodniu ciąży, ja i tak idę prywatnie bo przecież jajko bym zniosła
-
Hej Kochane. Minęło pare dbi, zanim tu się rozglądnęłam prosze o dopisanie mnie z terminem 3 październik
Małgorzatka, ola.321, FreshMm, Anastazjaaa, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Tak I cały ten ich stosunek do tego mnie strasznie denerwuje. Ale jak już zobaczę tą kruszynkę to mi będzie ulga Moja babcia miała dwa razy bliźniaki ( mój tata jest jednym z bliźniaków ) więc jestem ciekawa czy będą dwie fasolki. Pewnie nie, ale szansa jest.
Małgorzatka, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:piękne wyniki
GratulacjeMałgorzatka, Natka88, monika_89, FreshMm lubią tę wiadomość
Muffinka1019 wrote:Tak I cały ten ich stosunek do tego mnie strasznie denerwuje. Ale jak już zobaczę tą kruszynkę to mi będzie ulga Moja babcia miała dwa razy bliźniaki ( mój tata jest jednym z bliźniaków ) więc jestem ciekawa czy będą dwie fasolki. Pewnie nie, ale szansa jest.
na jedno czasem jest lepiej a na drugie ehh trudno trzeba sobie pomagać i szukać gdzie indziej -
Marribell wrote:Gracje gracje jeszcze nie wierzę bo tarczyca mi ostatnio szaleje. Moje dziecko urodzi sie w nartach bo w dniu gdy sie dowiedziałam ,brałam udział w zawodach slalomowych na nartach i zajęłam 4 mc hehehe ta ciąża tak mnie zaabsorbowała, że jechałam jak kołek
4mc brawoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 20:49
-
Muffinka1019 wrote:Tak I cały ten ich stosunek do tego mnie strasznie denerwuje. Ale jak już zobaczę tą kruszynkę to mi będzie ulga Moja babcia miała dwa razy bliźniaki ( mój tata jest jednym z bliźniaków ) więc jestem ciekawa czy będą dwie fasolki. Pewnie nie, ale szansa jest.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Małgorzatka wrote:super wrzuciliście na luzik i macie surprise
4mc brawoMałgorzatka lubi tę wiadomość
Pessar w 27 tc- wytrzymaj