Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marribell wrote:Chyba ten luz był potrzebny bo staraliśmy się 7 mc wizyte u ginki prywatnie mam 13.02 ale spróbuję dodrapać się na nfz .
teraz już do przodu -
My też dopiero jak już sobie daliśmy spokój, chociaż mój mąż miał bardzo mało plemników. A jednak da się
Do przodu do przodu Ciekawa jestem kiedy mi brzuszek troszkę urośnie.
Mój R. wpadł na pomysł ( SAM !!! o niebiosa ) , że będziemy sobie robili co tydzień zdjęcia, potem on to jakoś połączy, że będzie widać jak mi brzucho rośnieMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nat_alia masz podobne wyniki do moich z tym że u mnie 73,4 12dpo a u Ciebie 14, ja mam termin na 1 ty na 3 więc moim zdaniem wyniki ok :] Reszta ma większe bety bo później robione
marribell witaj
muffinko zazdroszczę szansy na bliźniaki
ja dziś zamiast leżeć to zdążyłam zrobić 2 prania, zachciało mi się bawić w kuchni w jakieś dziwne obiady i mam. Brzuch mnie boli. Wiem, że ciąża to nie choroba, no ale bez przesady żeby zaraz wieczorem było czuć efekty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:45
nat_alia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dobranoc dziewczyny odpoczywajcie ja tak kukałam czy czasem Dzwiona coś nie napisała
Śpijcie smacznie :* :*
P.S. Dzwiona mam nadzieję i mocno wierzę że wszystko jest dobrze Daj znać od razu jak tu zaglądniesz -
Cześć moje Kochane gratuluje wszystkich pieknych bet i witam sie z nowymi mamusiami
Ostatnio ze stresu ledwo zylam i nawet nie zagladlam ale juz po wizycie i trochę odetchnelam. Poki co jest dam pecherzyk ale jest ginka mowila ze w dobrym miejscu i ze ma ladny obrys. Dostalam tez L4 do nastepnej wizyty 10 lutego. Tylko z tych emocji zapomnialam zapytac jak odstawiac bromergon.
powoedzialam szefostwu - reakcja ech niezbyt fajna...niestetyMałgorzatka, FreshMm, ola.321 lubią tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
Muffinka1019 wrote:Jutro jak wstaniecie powiedzcie mi czy tez macie problem z suchymi zmęczonymi oczami, bo ja juz nawet przestalam malować, a po kąpieli to w ogóle masakra. A teraz dobranoc wszystkim i do jutra
ogólnie noszę soczewki więc co jakiś czas zdarza się suchość oka ale teraz zauważyłam, że występuje częściej - mam płyn który używam od jakiegoś czasu i jest oki. -
Drzwiona wrote:Cześć moje Kochane gratuluje wszystkich pieknych bet i witam sie z nowymi mamusiami
Ostatnio ze stresu ledwo zylam i nawet nie zagladlam ale juz po wizycie i trochę odetchnelam. Poki co jest dam pecherzyk ale jest ginka mowila ze w dobrym miejscu i ze ma ladny obrys. Dostalam tez L4 do nastepnej wizyty 10 lutego. Tylko z tych emocji zapomnialam zapytac jak odstawiac bromergon.
powoedzialam szefostwu - reakcja ech niezbyt fajna...niestety
No to teraz już mniej stresu bo on Ci nie potrzebny :-*Drzwiona lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Jutro jak wstaniecie powiedzcie mi czy tez macie problem z suchymi zmęczonymi oczami, bo ja juz nawet przestalam malować, a po kąpieli to w ogóle masakra. A teraz dobranoc wszystkim i do jutra
A w ogóle to dzień dobry -
Witam z rana
Drzwiona fajnie że wszystko ok, teraz czekać na serduszko
Ja wizyta w piątek i już się doczekać nie mogę.
U mnie dyrekcja nic nie powiedziała, ppgratulowala, fakt wiedziala że staramy się o drugiego dzidziusia, może dlatego.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:23
Małgorzatka, Drzwiona lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja tym razem pamiętałam zadzwonić po wyniki, bo jak na złość małż dziś do pracy nie jechał i nie mógł mi odebrać wyników. Pierwsza beta 141, a po 48h 346 Strasznie się ucieszyłam, że rośnie. Nie mniej niż laborantka przekazująca mi te wieści. Fajnie, że tacy ludzie pracują w takich miejscach
teraz tylko muszę wytrzymać 2 tyg do wizyty u gina
ps. witam nowe mamy
ps1. żadnych problemów z suchością oczu nie zauważyłam. Za to muszę zmienić krem do twarzy, bo nie mogę znieść jego zapachu. A tydzień temu wwąchiwałam się w słoiczek...
Miłego dzionka
Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja noszę soczewki, nie zauważyłam jakiś większych problemów z suchością oka niż zwykle
Drzwiona nie przejmuj się szefem! Jakoś sobie bez Ciebie poradzi13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
aanaa wrote:Ja tym razem pamiętałam zadzwonić po wyniki, bo jak na złość małż dziś do pracy nie jechał i nie mógł mi odebrać wyników. Pierwsza beta 141, a po 48h 346 Strasznie się ucieszyłam, że rośnie. Nie mniej niż laborantka przekazująca mi te wieści. Fajnie, że tacy ludzie pracują w takich miejscach
teraz tylko muszę wytrzymać 2 tyg do wizyty u gina
ps. witam nowe mamy
ps1. żadnych problemów z suchością oczu nie zauważyłam. Za to muszę zmienić krem do twarzy, bo nie mogę znieść jego zapachu. A tydzień temu wwąchiwałam się w słoiczek...
Miłego dzionka
Miłego dnia dziewczyny ja mam dzisiaj (znów) troszkę załatwień ale na pewno po południu się pojawię
-
Super Drzwiona, bardzo się cieszę wypoczywaj teraz jestem ciekawa, czy 02.lutego też zobaczę pęcherzyk, czy moze pokaże sie już jakiś `fasolek` w środku.
Suche oczy, hm, 2 dni mnie trochę bolały i kłuły na początku tygodnia, ale potem to minęło.Drzwiona, jacusianka lubią tę wiadomość
-
Witam i ja
Gratuluje pieknych wynikow
Witam nowe ciezarowki
Ja wczoeaj dzien choc cudny to zdrowotnie masakryczny. Caly dzien bolala mnie glowa, a wieczorem to plakalam z bolu. Cierpie na migreny i ponoc jest tak ze w ciazy albo znikna albo uderza ze zdwojona moca, ja mam to drugie. Srednio co tydzien sie mecze. A ze lekow swoich brac nie moge to sdycham. Wczoraj M zrobil mi oklad z lodu i udalo mi sie zasnac. Ale obudzilam sie o 3 z takimi mdlosciami ze ho ho. No i juz nie zasnelam. Cigle mi niedobrze i tylko powstrzymuje sie od wymiotow, bo boje sie ze jak zqcznevto juz nie bede mogla przestac.
Ale sie rozpisalam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:28
-
Podobno na mdłości trzeba mieć przy łóżku wafle ryżowe albo herbatniki. Zjeść sztukę, odczekać 10 min i wstać. albo usnąć jeśli w nocy ja na wszelki wypadek zakupię dziś herbatniki bo wczoraj miałam pierwsze nudności a wymówka żeby jeść w łóżku wspaniała