X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marribell wrote:
    Chyba ten luz był potrzebny bo staraliśmy się 7 mc :-) wizyte u ginki prywatnie mam 13.02 ale spróbuję dodrapać się na nfz .
    przeważnie tak jak się zluzuje to się trafia to co się chciało : :) :)
    teraz już do przodu :)

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Witaj Marribell.
    Czekam na Drzwionę, podobno miała dziś o 18stej ginekologa :? ależ mnie ciekawość bierze

no właśnie, to czekamy :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też dopiero jak już sobie daliśmy spokój, chociaż mój mąż miał bardzo mało plemników. A jednak da się :)

Do przodu do przodu :) Ciekawa jestem kiedy mi brzuszek troszkę urośnie.

Mój R. wpadł na pomysł ( SAM !!! o niebiosa ) , że będziemy sobie robili co tydzień zdjęcia, potem on to jakoś połączy, że będzie widać jak mi brzucho rośnie :)

wnid9vvjodizjocx.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na przestrzeni tych 9 miesięcy

wnid9vvjodizjocx.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    na przestrzeni tych 9 miesięcy
    bardzo piękna pamiątka :) :) :)
    oglądałam kilka takich filmików śliczne :) :)

oar83e3krqgkccev.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nat_alia masz podobne wyniki do moich z tym że u mnie 73,4 12dpo a u Ciebie 14, ja mam termin na 1 ty na 3 więc moim zdaniem wyniki ok :] Reszta ma większe bety bo później robione

marribell witaj :)

muffinko zazdroszczę szansy na bliźniaki :P

ja dziś zamiast leżeć to zdążyłam zrobić 2 prania, zachciało mi się bawić w kuchni w jakieś dziwne obiady i mam. Brzuch mnie boli. Wiem, że ciąża to nie choroba, no ale bez przesady żeby zaraz wieczorem było czuć efekty...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 21:45

nat_alia lubi tę wiadomość

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny odpoczywajcie ja tak kukałam czy czasem Dzwiona coś nie napisała ;)
    Śpijcie smacznie :* :*

P.S. Dzwiona mam nadzieję i mocno wierzę że wszystko jest dobrze :) Daj znać od razu jak tu zaglądniesz :)

oar83e3krqgkccev.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jak wstaniecie powiedzcie mi czy tez macie problem z suchymi zmęczonymi oczami, bo ja juz nawet przestalam malować, a po kąpieli to w ogóle masakra. A teraz dobranoc wszystkim i do jutra

ale.ale, Małgorzatka lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Drzwiona Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje Kochane :-) gratuluje wszystkich pieknych bet i witam sie z nowymi mamusiami <3
    Ostatnio ze stresu ledwo zylam i nawet nie zagladlam ale juz po wizycie :-D i trochę odetchnelam. Poki co jest dam pecherzyk ale jest :-D ginka mowila ze w dobrym miejscu i ze ma ladny obrys. Dostalam tez L4 do nastepnej wizyty 10 lutego. Tylko z tych emocji zapomnialam zapytac jak odstawiac bromergon.
    powoedzialam szefostwu - reakcja ech niezbyt fajna...niestety

Małgorzatka, FreshMm, ola.321 lubią tę wiadomość

25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid <3
    <3 mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
    <3 mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
    Św. Dominiku czuwaj nad nami...
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Jutro jak wstaniecie powiedzcie mi czy tez macie problem z suchymi zmęczonymi oczami, bo ja juz nawet przestalam malować, a po kąpieli to w ogóle masakra. A teraz dobranoc wszystkim i do jutra

ogólnie noszę soczewki więc co jakiś czas zdarza się suchość oka ale teraz zauważyłam, że występuje częściej - mam płyn który używam od jakiegoś czasu i jest oki.

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona wrote:
    Cześć moje Kochane :-) gratuluje wszystkich pieknych bet i witam sie z nowymi mamusiami <3
    Ostatnio ze stresu ledwo zylam i nawet nie zagladlam ale juz po wizycie :-D i trochę odetchnelam. Poki co jest dam pecherzyk ale jest :-D ginka mowila ze w dobrym miejscu i ze ma ladny obrys. Dostalam tez L4 do nastepnej wizyty 10 lutego. Tylko z tych emocji zapomnialam zapytac jak odstawiac bromergon.
    powoedzialam szefostwu - reakcja ech niezbyt fajna...niestety
    Bardzo się cieszę!!! :-) a szefostwo niech się pocałuje ;-) normalka że nie zadowoleni także tym się najmniej przejmuj ;-)
    No to teraz już mniej stresu bo on Ci nie potrzebny :-*

Drzwiona lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Mnie oczy trochę pieką wieczorem ale nie aż tak mocno, ogólnie bardzo pić mi się cały czas chce i dlatego też dużo więcej teraz pije a przez to siusiu robie co dwie godziny masakra :/

A w ogóle to dzień dobry ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzwiona gratuluję pomyslnej wizyty, na następnej juz zobaczycie serduszko
    A szefostwem się nie przejmuj zdrowie twojej fasolki ważniejsze

Małgorzatka, Drzwiona lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana ;)
    Drzwiona fajnie że wszystko ok, teraz czekać na serduszko :)
    Ja wizyta w piątek i już się doczekać nie mogę.
    U mnie dyrekcja nic nie powiedziała, ppgratulowala, fakt wiedziala że staramy się o drugiego dzidziusia, może dlatego.
    Milego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 08:23

Małgorzatka, Drzwiona lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tym razem pamiętałam zadzwonić po wyniki, bo jak na złość małż dziś do pracy nie jechał i nie mógł mi odebrać wyników. Pierwsza beta 141, a po 48h 346 :) Strasznie się ucieszyłam, że rośnie. Nie mniej niż laborantka przekazująca mi te wieści. Fajnie, że tacy ludzie pracują w takich miejscach :)
    teraz tylko muszę wytrzymać 2 tyg do wizyty u gina :)
    ps. witam nowe mamy :)
    ps1. żadnych problemów z suchością oczu nie zauważyłam. Za to muszę zmienić krem do twarzy, bo nie mogę znieść jego zapachu. A tydzień temu wwąchiwałam się w słoiczek...
    Miłego dzionka :)

f2w3yx8d73y9myhz.png

Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:

Ja noszę soczewki, nie zauważyłam jakiś większych problemów z suchością oka niż zwykle

Drzwiona nie przejmuj się szefem! Jakoś sobie bez Ciebie poradzi ;)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja tym razem pamiętałam zadzwonić po wyniki, bo jak na złość małż dziś do pracy nie jechał i nie mógł mi odebrać wyników. Pierwsza beta 141, a po 48h 346 :) Strasznie się ucieszyłam, że rośnie. Nie mniej niż laborantka przekazująca mi te wieści. Fajnie, że tacy ludzie pracują w takich miejscach :)
    teraz tylko muszę wytrzymać 2 tyg do wizyty u gina :)
    ps. witam nowe mamy :)
    ps1. żadnych problemów z suchością oczu nie zauważyłam. Za to muszę zmienić krem do twarzy, bo nie mogę znieść jego zapachu. A tydzień temu wwąchiwałam się w słoiczek...
    Miłego dzionka :)

f2w3yx8d73y9myhz.png
    :) super że beta ładnie przyrasta ! :)

Miłego dnia dziewczyny ja mam dzisiaj (znów) troszkę załatwień ale na pewno po południu się pojawię :)

oar83e3krqgkccev.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Drzwiona, bardzo się cieszę :) wypoczywaj :) teraz jestem ciekawa, czy 02.lutego też zobaczę pęcherzyk, czy moze pokaże sie już jakiś `fasolek` w środku.

Suche oczy, hm, 2 dni mnie trochę bolały i kłuły na początku tygodnia, ale potem to minęło.

Drzwiona, jacusianka lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja
    Gratuluje pieknych wynikow
    Witam nowe ciezarowki
    Ja wczoeaj dzien choc cudny to zdrowotnie masakryczny. Caly dzien bolala mnie glowa, a wieczorem to plakalam z bolu. Cierpie na migreny i ponoc jest tak ze w ciazy albo znikna albo uderza ze zdwojona moca, ja mam to drugie. Srednio co tydzien sie mecze. A ze lekow swoich brac nie moge to sdycham. Wczoraj M zrobil mi oklad z lodu i udalo mi sie zasnac. Ale obudzilam sie o 3 z takimi mdlosciami ze ho ho. No i juz nie zasnelam. Cigle mi niedobrze i tylko powstrzymuje sie od wymiotow, bo boje sie ze jak zqcznevto juz nie bede mogla przestac.
    Ale sie rozpisalam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:28

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno na mdłości trzeba mieć przy łóżku wafle ryżowe albo herbatniki. Zjeść sztukę, odczekać 10 min i wstać. albo usnąć jeśli w nocy ;) ja na wszelki wypadek zakupię dziś herbatniki bo wczoraj miałam pierwsze nudności a wymówka żeby jeść w łóżku wspaniała ;)

iv09hdge6yql001e.png
‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ