Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym zadzwoniła i się dowiedziała. Albo poszła do gina wcześniej. Do gina na sercr bym się umowila od razu zamiast na 2 dni przed sercowym terminem, to tak, żeby była pewność, że serce jest możliwe do zobaczenia
No, ale to moja opinia i jakbym ja zrobiła
Na 17.02 kilka z nas ma usg umówione, a mamy wcześniejsze terminy porodu -
Mozecie mi wpisac date porodu na 9-tego
Ja mam problem z lekarzem bo moze mnie przyjac dopiero 3 marca...
Moglabym isc za tydzien, ale nic jeszcze nie bedzie widac, a potem nie ma mojej lekarki! Co robic? Z gory powiem, ze wolalabym nie zmieniac lekarza, bo ta mnie zna, przeszla ze mna cale poronienie i chcialabym u niej zostac.FreshMm, paula1 lubią tę wiadomość
-
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2.Dzwiona Beatatermin-01 Październik
3.Monika_89 Monika termin-01 Październik
4.Kaśku Kasia termin 01 Październik
5.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
6.Ewalika termin-01 Październik
7.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
8.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
9.Beti-85 Beata termin-02 Październik
10.aannabAnna termin-02 Październik
11.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
12.Ola.321Aleksandra termin -03 Październik
13.Ania24Ania termin-03 Październik
14.mersiakMarcelina termin-03 Październik
15.MarribellAnia termin-03 Październik
16.Nat.aliaNatalia termin-05 Październik
17.Tynkaaa96 Martyna termin - 05 Październik
18.FreshmmMarta termin-05 Październik
19.ZakoconaKlaudia termin-06 Październik
20.Ale.aleAnia termin-08 Październik
21.Natka88Natalia termin-09 Październik
22.Fatim Paulina termin-11 Październik
codziennie więcej
Natka wpisałam że masz na imię Natlia zgadza się bo ja czasem po nicku zgaduje heh również polecam dla swojego spokoju iść na pierwsze badanie do innego lekarza , dokładnie wyniki przeniesiesz do swojej lekarki a zaoszczędzisz sobie stresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 15:30
-
A ja bym poszła jednorazowo do innego lekarza a swojej bym nic nie mówiła.
Jak byłam w ciąży z tiago pojechałam prywatnie na usg 3D powiedzialam na następnej wizycie mojemu lekarzowi a ten powiedział ze skoro dwa tygodnie temu miałam usg to teraz nie ma potrzeby i mi nie zrobił. A ja tak lubiłam podglądać mojego synkaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hejka!
ale się rozpisałyście
Małgorzatko, zapewne wszystko będzie dobrze i to tylko ciałko żółte
Witaj Fatim. I teraz czasem mnie brzuch poboli trochę.
Kurczę, ależ ja podziwiam Te z Was, które dzielnie czekają na USG do połowy lutego ale kto wie... też się waham, czy 02.02 zrobić USG... nie chcę małego naświetlać, a z drugiej strony jestem ciekawa, czy wszystko dobrze - mentalna walka w głowie trwa, więc chyba po prostu poradzę się lekarza i jemu zostawię decyzję : )Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:A ja bym poszła jednorazowo do innego lekarza a swojej bym nic nie mówiła.
Jak byłam w ciąży z tiago pojechałam prywatnie na usg 3D powiedzialam na następnej wizycie mojemu lekarzowi a ten powiedział ze skoro dwa tygodnie temu miałam usg to teraz nie ma potrzeby i mi nie zrobił. A ja tak lubiłam podglądać mojego synka
Ja się właśnie trochę z mężem pokłóciłam w sumie to tak trafiło na niego po rozmowie z babcia kocham ją bardzo ale czasem po telefonie do niej jestem strasznie zła wszystko widzi w czarnych barwach itd normalnie uwierzcie że mnie dobija . Nie wiem dlaczego tak no a że mężowi zachciało się mówić o ciąży to wiecie nie obeszło się a na co wam trzecie a to a tamto i teraz siedzę w nerwach . Nie rozumiem ludzi kompletnie zamiast pozytywnie nastawiać dodać jakieś energi że będzie dobrze że super to najlepiej dobić pesymistycznym niepotrzebnym gadaniem nie ważne juz szkoda gadać . Sorki że was tak dzisiaj Mecze swoimi sprawami jak nie usg to teraz to ale czasem jak sobie popisze to lepiej się robi . Musiałam się "rozładować"
A wam jak mija dzień?? dzisiaj cichutko tutaj? Jak samopoczucie i zdrówko przeziębionych?? :-* -
FreshMm wrote:Hejka!
ale się rozpisałyście
Małgorzatko, zapewne wszystko będzie dobrze i to tylko ciałko żółte
Witaj Fatim. I teraz czasem mnie brzuch poboli trochę.
Kurczę, ależ ja podziwiam Te z Was, które dzielnie czekają na USG do połowy lutego ale kto wie... też się waham, czy 02.02 zrobić USG... nie chcę małego naświetlać, a z drugiej strony jestem ciekawa, czy wszystko dobrze - mentalna walka w głowie trwa, więc chyba po prostu poradzę się lekarza i jemu zostawię decyzję : ) -
Freshmm ja nie mam wyboru musze czekać bo tu taka polityka ze przed 7 tygodniem nie robią usg. Wiec czekam
Malgorzatko po to tu jesteśmy aby wspierać siebie nawzajem, raz ty pocieszasz jedna z nas innym razem któraś z nas pociesza cie. Takie wirtualne ciążowe wsparcie
Mi mija dzień ciężko, zjadłam śledzi i teraz mnie muli, to nie był dobry pomysłMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka - nie zawracaj sobie głowy innymi rzeczami tylko ciesz się ciążą , na dziś już dość stresu więc zrelaksuj się
Ja na szczęście z przeziębienia już wychodzę
a to pewnie dlatego że siedzę w domu na L4 i odpoczywam .Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Malgorzatko- my tez bedziemy miec trzecie dzieciatko i juz sie boje reakcji rodziny, ale zawsze tak jest ze ciezko ludziom zrozuuec na co komu tyle dzieci i klopotow, a my przecierz bardzo tego chcielismy
Ja to bym chciala juz do domku, a tu jeszcze godzina w pracy. Po ostatnich ciężkich dniach marze tylko o odpoczynku, choc musze sie uczyc bo w weeked mam 4 egzaminy na uczelni. A twraz czeka mnie jeszcze rozmowa z szefem bo chce trzy dni wolnego w przyszlym tygodniu, a on skory do dawania urlopu nie jest i mam przez to mega stres.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Malgorzatko- my tez bedziemy miec trzecie dzieciatko i juz sie boje reakcji rodziny, ale zawsze tak jest ze ciezko ludziom zrozuuec na co komu tyle dzieci i klopotow, a my przecierz bardzo tego chcielismy
.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Przelozylam wizyte z 16.02 na 20.02 zeby juz serduszko bylo widac
Dzisiaj mam konsultacje telefoniczna z andrologiem meza, spytam sie czy te bakterie w nasieniu moga miec jakis wplyw na dziecko. Nikt mnie nie chce przyjac tak szybko z ginekologow, ale bede wydzwaniac do swojego ginekologa o dodatkowa wizyte od poniedzialku, zeby mi juz ulzylo choc troche. Ginekologa panstwowego mam 11.02 i 13.02 bo nie odwolalam.