Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama nie wiem o co mi chodzi do konca
Chodzi o to, ze mi z obliczen wynika, ze termin mam na 9.10, a belly wyznaczylo mi na 7-go i zastanawiam sie skad wynika ta roznica i jedyne co mi przyszlo do glowy, to to ze luty ma mniej dni.
Ale ze ciaza powoduje zmniejszona objetosc mozgu, to moze po prostu bredzeMałgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Fatim gratulacje
Mnie na szczęście tyłek nie boli, czasem lekko plecy.
Co do mdłości to jeszcze nie mam. Ciekawa jestem kiedy będą
Jako że nie wiem jaka jest moja beta, bo tutaj nie robią, to zrobiłam sobie jeszcze dziś jeden test i wyszły dwie grube i mocne krechy Wcześniej by dużo jaśniejsze
Kupiłam sobie dziś dwie książki "W oczekiwaniu na dziecko" i "Pierwszy Rok Życia Dziecka", jako że nie mam jeszcze doświadczenia w tych sprawach. Więc dziś zasiadam do lektury No i kupiłam : "Najpiękniejsze Baśnie Świata", żebym mogła dzidziusiowi czytać jeszcze jak będzie w brzuszku
Wiem, że może jeszcze za wszcześnie, ale jestem dobrej myśli.
Jak tam dzionek minął?
Fatim, paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
witam sie, z terminem na 6-9.10
zakocona, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Fatim, daj znać, co androlog powie. Moim zdaniem dobrze zrobiłaś, że przełożyłaś na 20
Ada, tomania, wielkie gratulacje !
Tomania, masz termin porodu ze mną
btw. z boku BBF pokazuje mi, że termin mam na 06.10, ale w kalendarzu ciąży mam, że na 07.10. To kurcze w końcu na którego ?tomania2806 lubi tę wiadomość
-
tomania i adaa - gratulacje i witajcie w paczce
małgorzatko nie przejmuj się... dzieci to naprawdę cud Boży... nie ważne co inni mówią - nie powinno ich to interesować .......powinni się cieszyć z kazdego nowego poczęcia...
ja się trochę uspokoiłam byłam na becie i przyrost chyba jest w porządku - ulzyło mi, mogę spac spokojnie.... moja dzisiejsza beta HCG 1246 mIU/ml
dzisiaj tez miałam pierwsze mdłości... a jak myję zęby to mi się dźwigazakocona, paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Rozmawialam z andrologiem i powiedzial, ze ta bakteria nie pozwala na zajscie w ciaze lub powoduje wczesne poronienia powiedzial, ze skoro moj posiew jest dobry i maz nie mial objawow klinicznych tej powszechnej choroby to mam starac sie byc dobrej mysli i mam koniecznie powiedziec o tym ginekologowi, ktory prowadzic bedzie ciaze. Strasznie sie boje, nie ma szans na wizyte u mojego lekarza narazie, zrobie powtorke bety w niedziele i zastanawiam sie czy nie isc do awaryjnego lekarza w weekend czy juz pojechac w poniedzialek wcisnac sie na sile do mojego gina :/wczesne poronienia to caly pierwszy trymestr ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:54
-
Adaa, tomania - witam
A ja teraz też będę się przejmować, bo mnie piersi nie bolą... no i zobaczyłam dwa malutkie, różowe paseczki krwi na śluzie na papierze. Nie wiem co robić,czy poczekać do poniedziałku do lekarza? Czy po prostu gdzieś się w majtkach obtarłam, bo pół dnia chodziłam po centrum handlowym?
Czujecie ból piersi cały czas, czy Wam czasem ustał?
Tak czy siak się pochwalę ciążą mamie P. w niedzielę, nie odwołam tego, dla mnie to dziecko już się urodziło Nie da się pominąć faktu jego istnienia.
-
Dziewczyny tyle napisałyście, że nie wiem na co odpisywać
Witam Wszystkie nowe październikowe mamusie
Dziewczyny wszystko będzie dobrze, musimy być takiej myśli, chociaż ja też czasami mam chwile zwątpienia...ale teraz nie wolno nam się stresować.
Małgosiu ja myślę, że to może być ciałko żółte rozwijające się w jajniku, ale pewnie bym to sprawdziła, znając mnie. Więc zrobisz jak będziesz uważała
FreshMm mnie piersi prawie w ogóle nie bolą, czasami mam takie uczucie, jakby takie prądy przez nie przechodziłyFreshMm lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.