Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajci Pazdziernikowe Wita was Natalia z Pazdziernika 2014 ))
Moje blizniaki witaja sie wraz z wami i pozdrawiaj fasolki i mooooooocno trzymaja za was kciuki ))
Chlopcy usilowali sie urodzic w 23tc ale spedzilam miesiace w szpitalu i sa Wrzesniowi )))
Termin mialam na 18 Pazdziernik
Trzymam kciuki a wy trzymajcie sie siebie, bo taka grupa wsparcia to cos wspanialego! Tylko nie dajcie sie hormonom i sie nie denerwujcie na siebie :*
Glaskam wasze brzuszki i mowie fasolkom - trzymac sie tam Mamus mocno, bo na was czekaja! Buziaki i powodzenia dziewczynyMałgorzatka, Muffinka1019, Natka88, paula1, cleo258, FreshMm, Fatim, nat_alia lubią tę wiadomość
-
mersiak wrote:Małgorzatka ale miód na kaszel to samobójstwo. Czosnku mało, syrop z cebuli praktycznie. W poniedziałek dostałam antybiotyk z rana, ale potem test zrobiłam i nie brałam go. Próbuję jakoś się sama wyleczyć, ale to nie jest takie proste
-
Natalia J. wrote:Witajci Pazdziernikowe Wita was Natalia z Pazdziernika 2014 ))
Moje blizniaki witaja sie wraz z wami i pozdrawiaj fasolki i mooooooocno trzymaja za was kciuki ))
Chlopcy usilowali sie urodzic w 23tc ale spedzilam miesiace w szpitalu i sa Wrzesniowi )))
Termin mialam na 18 Pazdziernik
Trzymam kciuki a wy trzymajcie sie siebie, bo taka grupa wsparcia to cos wspanialego! Tylko nie dajcie sie hormonom i sie nie denerwujcie na siebie :*
Glaskam wasze brzuszki i mowie fasolkom - trzymac sie tam Mamus mocno, bo na was czekaja! Buziaki i powodzenia dziewczyny
Dużo zdrówka dla chłopców :* -
zakocona wrote:Ja nie mam wagi w domu, więc nie wiem ile przed ciążą ważyłam, ani czy cokolwiek doszło (a pewnie tak, bo podjadam coś ciągle
-
Małgorzatka przez ostatnie 5 dni i tak wiele mi pomogły domowe sposoby. Więc jestem dobrej myśli, najgorsze że w poniedziałek muszę do pracy wrócić..
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Kurcze a z tymi wymiotami to strasznie szybko Cię wzięło. Moje kuzynki też tak przechodziły ciąże, że pierwsze parę miesięcy w ubikacji. Myślałam, że też tak będę ale na razie spokojnie.
Ostatnio mocniej odczuwam zapachy, niestety muszę uważać na zapach mojego ukochanego pieseczka, bo coś mnie odrzuca Chociaż jest kąpana 2x w miesiącu ) Ale i tak go tulkam mocno, bo to moja dziewczynka jest... -
Muffinka1019 wrote:Kurcze a z tymi wymiotami to strasznie szybko Cię wzięło. Moje kuzynki też tak przechodziły ciąże, że pierwsze parę miesięcy w ubikacji. Myślałam, że też tak będę ale na razie spokojnie.
Ostatnio mocniej odczuwam zapachy, niestety muszę uważać na zapach mojego ukochanego pieseczka, bo coś mnie odrzuca Chociaż jest kąpana 2x w miesiącu ) Ale i tak go tulkam mocno, bo to moja dziewczynka jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 21:58
-
Ania24 wrote:Matko dziewczyny a ja się martwię bo nie mam żadnych mdłości , czasami zaboli mnie podbrzusze, już bym chciała żeby była środa i wizyta u lekarza...
-
mersiak wrote:A powiedźcie mi jaki miałyście progesteron na początku?
mersiak lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Weszlam bo dostalam powiadomienie i przeczytalam post Ani24. Nie denerwuj sie ja przy bliznietach mdlosci mialam dopiero w 5 miesiacu i to tylko 2tyg - niema reguly )
Pozdrawiam was mocno i nie zawracam glowy :*mersiak, Ania24, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Mersiak mnie boli kosc guziczna strasznie, ale juz wczesniej mialam z nia problem, teraz sie tylko nasilil bol
A co do kosci guzcznej jezeli mialas z nia problemy jak ja to ona nie przestanie bolec wlasnie sie nasila idz na usg czy sie ropien nie robi -
Dzięki Dziewczyny za odpowiedź i wsparcie ;* Moje piersi maja humory dzisiaj, teraz znów troszkę bolą.
Dzięki Natalia J. za poruszające i miłe słowa, wszystkiego dobrego! ;*
Ania, ja też nie mam mdłości ani trochę. Trochę to martwi, ale trochę cieszy, że można wesoło brnąć przez dzień i mieć apetyt jak wilk.
Znikam, dobranoc Wam.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
hej hej ile nowych postów! Witam nowe koleżanki i grauluję wszystki pięknych bet
U mnie dziś pojawiły się mega mdłości, w pracy myślałam, że nie wysiedzę w pracy...
Małgorzatko nie wiem co Ci poradzić. Jesli się bardzo denerwujesz to idź do gina jeśli to Cię uspokoi. Ciągłe drażenienie fasola usg tez nie jest za dobre
fatim musisz byc dobrej muśli, nie martw się na zapas. Z fasolką na pewno wszystko będzie dobrze
mersiak w aptece dali mi Prenalen, mają całą serię na grypęMałgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.