Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi strasznie nie smakuja banany w platkach ryzowych, ktore lubie. Jakos kwasne sa i nie wiem czy na takiego trafilam niedobrego czy moze koniec z bananami
Powiedzialam, mezowi. Nie wytrzymalam,bo wrocilam żalana lzami do domu. Baba z recepcji w przychodni klocila sie ze mna przez telefon. Pozniej wam opisze wszystko. -
Dziewczyny ja dzisiaj pierwszy raz czuję, że mnie piersi bolą a jestem na początku 6 tyg., także to nie zawsze od razu boli
Tynka tak mi przykro, trzymam kciuki za kolejny cykl i aby Twój partner dorósł do bycia ojcemNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Tynkaaa96 bardo mi przykro, ale tak jak pisały wcześniej koleżanki, głowa do góry. Fatim, faktycznie lepiej to sprawdzić, ale nie stresuj się, bo to jeszcze może być zagnieżdżenie.
Wczoraj jak gryzłam orzechy bolały mnie zęby, tak jakby te orzechy za twarde były, ciekawe czy to też sprawka tego małego robaczka w brzuszku
Mdłości nadal brak, za to węch jak u mojego psa -
Fatim wrote:Mnie przestaly bolec piersi dzisiaj i zrobily sie takie miekkie, miala tak ktoras z was ? Mam nadzieje, ze to przejsciowe...
Wiec nie martw się brak bólu piersi to żaden objaw bo każda ciąża przebiega inaczej -
Fatim wrote:Dziewczyny pojawilo sie troche rozowego sluzu na papierze toaletowym przeciez zagniezdzenie powinno juz byc ? Jade do ginekologa innego, prosze trzymajcie kciuki
Fatim lubi tę wiadomość
-
Tynka tak mi przykro a liczyłam że napiszesz że jest dobrze . Kochana przytulam Cię mocno , głowa do góry zaglądaj czasem i pisz co u Ciebie :-*
Jak wam mija dzień? Ja odpoczywam a że dzisiaj spać nie mogłam to pospałam do południa hehe dobrze że młodsza córa też taki leniwiec to obie spałyśmy starsza z tatą siedziała . Teraz gotuję obiad i tak sobie zaglądam co u Was -
Fatim wrote:Dziewczyny pojawilo sie troche rozowego sluzu na papierze toaletowym przeciez zagniezdzenie powinno juz byc ? Jade do ginekologa innego, prosze trzymajcie kciuki
Fatim lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:Kurcze ja mam ok 12 i się martwię... ;/
mersiak - ja przy becie 21 miałam ok 11, jest to minimalna wartość normy ale trzeba wg mnie skorzystać z dodatkowego progesteronu! Ja biorę 3x1 duphaston i 3x1 luteinę 100,
a co do mdłości, chyba od 3 dni coś czuję że mnie zdli - nie wymiotuję ani nic ale jest mi niedobrze mam nadzieję że to dobry objaw bo w poprzednich ciążach tak nie miałam .
A piersi, bolą raz bardziej raz mniej ale jednak bolą - też się czasem zastanawiałam czy czasem nie przestają ale to tak widocznie falowo bolą.
Tynka - ściskam Cię i pozdrawiam gorąco!!!!!! -
a może warto żebyś zbadała progesteron? jak jest go mało te też można plamić... zobaczymy co lekarz powie, powodzenia!!!!Fatim lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:mersiak - ja przy becie 21 miałam ok 11, jest to minimalna wartość normy ale trzeba wg mnie skorzystać z dodatkowego progesteronu! Ja biorę 3x1 duphaston i 3x1 luteinę 100,
ola.321 we wtorek idę do gin i zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że przepisze coś bo jedną ciążę straciłam już w 7 tygodniu kilka lat temu.
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak - to bardzo dobrze że idziesz do gina . Może od ostatniego badania progesteron troszkę Ci podskoczył, ale jeżeli dostaniesz tabletki to z pewnością one nie zaszkodzą . Ja zawsze miałam niski progesteron i zawsze brałam duphaston na II fazę , a teraz to już dostałam końską dawkę .