Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg naszego pliku Kaśku DZISIAJ idzie do gina... czekam na wiadomości, co tam zobaczy ^^ A przyszły tydzień będzie bogaty też w wizyty ^^
Dedykuję Wam, Mamusie
https://www.youtube.com/watch?v=_YXLLbQ9h_YWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 14:47
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:ola.321 mi nie kazał nic póki co brać ;/
Jeżeli nic nie kazał brać to nie martw się - on ma pewnie to pod kontrolą . Jeżeli nie masz plamień, silnych bóli brzucha i skurczy to powinno być wszystko ok. Natomiast jeżeli się martwisz to może uda Ci się wcześniej z nim skontaktować? Progesteron jest bardzo ważny ale myślę że Twój gin wie najlepiej, głowa do góry!! ściskam
-
Wrocilam juz, bakteria kazala sie nie przejmowac, bo skoro ja mam czysty posiew to nie jestem zarazona a zeby doszlo do zaplodnienia musi byc zdrowy plemnik wiec jeden sie trafil
Co do tego sluzu to nic nie mowila, powiedziala ze sluz mam ladny i nic zlego sie nie dzieje. Na usg nie mogla potwierdzic ciazy co w tym etapie jest oczywiste widac bylo za to ladne, grube endometrium co moze byc oznaka ciazy. Powiedziala tylko zebym bete sprawdzala, bo jest mala i ze na usg widac dopiero jak beta wynosi ok 1500. Nie zakladala mi karty ciazy, bo jest za wczesnie jeszcze.ola.321, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Myslicie, ze dzisiaj moglo byc dopiero zagniezdzenie ? Wydawalo mi sie, ze beta wychodzi dopiero po zagniezdzeniu z innej beczki,moj maz jest tak szczesliwy i troszczy sie o mnie. Mial ochote dzwonic po ludzziach i rozpowiadac, ale ustalilismy, ze jest za wczesnie. Jutro zrobie sobie bete i moze ten progesteron tylko czy mam brac normalnie dupka przed badaniem ? Ja biore 2x dziennie po jednej tabletce o 11.30 i 18.00 (wczesniej nie moge bo biore euthyrox) a badanie chcialam zrobic jutro o 9.00 co doradzacie ? Ulzylo mi jak powiedzialam mezowi i przeszly pesymistyczne mysli
-
Fatim - podobno dupek nie wpływa na wynik progesteronu, słyszałam że luteina tak ale dupek nie - ale nie wiem jak jest faktycznie .
A czy jest jakieś przeciwwskazanie do brania euthyroxu z dupkiem? ja tylko czekam pół godziny po eutyroxie, jem śniadanko i łykam wszystkie inne tabletki -
hej hej
fatim no i widzisz, super wiadomość! :* wiedziałam, że wszystko będzie dobrze, odpoczywaj teraz i juz się nie stresuj. Fajnie, ze mąż tak się cieszy, ale rozumiem dlaczego nie chcesz rozpowiadać wszystkim radosnej nowiny. Mój mąz tez się diametralnie zmienił, aż go normalnie nie poznaję czasem, taki chętny do robienia mi herbaty a nawet zmywania !
Tynka bardzo mi przykro że tak się to wszystko u Ciebie ułożyło
dziewczyny życzę Wam miłego wieczoru, ja uciekam na imprezę, za dużo szaleć nie zamierzam, trzymajcie kciuki żeby nikt się nie zorientował że ściemniam z piciem drinków
Małgorzatka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Fatim bardzo się cieszę że lekark. Cie uspokoiła :-*
Beta może wyjść (ja tak słyszałam) jeszcze przed zagniezdzeniem ale nie powiem Ci na sto % . Powtórz badanie i spokojnie odczekaj do kolejnego usg :-* też wiem że dupdk nie wpływa na badanie a jak wyjdzie niski z dupkiem podejrzewam że da ci coś mocniejszego . W każdym razie ogromna ulga :-* duuużo zdrówk. I niech malec tam wije gniazdko do końca -
monika_89 wrote:hej hej
fatim no i widzisz, super wiadomość! :* wiedziałam, że wszystko będzie dobrze, odpoczywaj teraz i juz się nie stresuj. Fajnie, ze mąż tak się cieszy, ale rozumiem dlaczego nie chcesz rozpowiadać wszystkim radosnej nowiny. Mój mąz tez się diametralnie zmienił, aż go normalnie nie poznaję czasem, taki chętny do robienia mi herbaty a nawet zmywania !
Tynka bardzo mi przykro że tak się to wszystko u Ciebie ułożyło
dziewczyny życzę Wam miłego wieczoru, ja uciekam na imprezę, za dużo szaleć nie zamierzam, trzymajcie kciuki żeby nikt się nie zorientował że ściemniam z piciem drinkówpaula1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś padam,
Rano na basen z tiago
Później oglądaliśmy auto bo nasze sypie się i trzeba zmienić
Po powrocie obiad
I zaczęłam gotować bo jutro gości mamy
Sałatka juz prawie gotowa, czekam aż jaja wystygna
Galaretki gotowe
Ryba po grecku tez
Jeszcze sałatka ryżowa i na dziś koniec ufff -
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Mnie trochę brzuch pobolewa, spać mi sie chce
Zauważyłam jeszcze, że co zjem to mi się później odbija (czka mnie ), a wcześniej tego nie miałam
Miłego wieczorkuMałgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hej, jestem tu nowa, mam 40 lat i dwoje dzieci a trzecie w drodze termin na 4 pazdziernik, moja 20 letnia corka urodzila sie 1 pazdziernika
mieszkam w UK, w kraju gdzie pierwsza wizyte mozna dopiero umowic od 12 miesiaca ciazy... za to trzeba napisac plan porodu od A do Z
Od wczoraj mnie mdli a libido wzroslo mi o jakies 1000 procent
Pozdrawiam wszystkie kobietki i zycze udanego weekenduMałgorzatka, ola.321, FreshMm, paula1, Katiesz16 lubią tę wiadomość