Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny. O ciąży dowiedziałam się we wtorek We środę pojechałam na badanie bety 476 a po 48h było 1225 więc przyrost dobry bellybestfriend pokazuje mi datę porodu na 6 października. Ze względu na silne bóle i skurcze do terminu spodziewanej miesiączki(czyli właśnie wtorku) umówiłam się do gin na czwartek. Miałam takie bóle jak na @ i nie wiedząc o ciąży brałam co kilka godzin nospę max Jak tylko dowiedziałam się o ciąży to pojechałam do szpitala ale tam lekarz mi powiedział, że na tak wczesnym etapie nic nie można zobaczyć na usg i kazał zrobić betę 2razy. Jak zobaczyłam dobry przyrost to się uspokoiłam. Silnych bóli i skurczy nie mam od jakiś 3 dni, tylko czasem np. w nocy jakieś tam pobolewanie małe jak na @ trochę. Z objawów to mam powiększone piersi, które bolą bardzo na wieczór i tkliwe sutki oraz czasem ten gorzki metaliczny posmak w buzi. To moje pierwsze dziecko, 2 miesiąc po odstawieniu antykoncepcji Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze!
FreshMm, Bree lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Mnie rowniz boli brzuch czasem ale glownie z boku tak jakby jajnik. Dzis czuje sie w miare dobrze. Jutro kolejne egzaminy wiec ide odpiczywac. Spokojnych snow i nie zamartwiajcie sie na zapad, malenstwa rosna.
Bree lubi tę wiadomość
-
Dzieki, dzis przezylam dwa to jutro tez dwa przezyje. Okaze sie tez rano czy zdalam ten drugi dzisiaj bo pierwszy na 5-, jutro jeden tez spokojnie ale drugi znowu jakas masakra. Padam juz na pyszczek bo jeszcse obiad dla moich na jutro musialam zrobic i pouczyc sie wiec teraz juz w lozeczku
Dziewczyny ja plamien nie mialam, ale to normalne u wiekszosci kobiet wiec nie wolno wam niepotrzebnie stresowac siebie i malenstwa. Jak juz ktoras pisala tylko krwawienie z silnym bolem sa powodem do niepokoju. Glowa do gory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:39
Bree lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Mnie rowniz boli brzuch czasem ale glownie z boku tak jakby jajnik. Dzis czuje sie w miare dobrze. Jutro kolejne egzaminy wiec ide odpiczywac. Spokojnych snow i nie zamartwiajcie sie na zapad, malenstwa rosna.
Bree lubi tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczyny do jutra :* :*
Śpijcie dobrze
Witaj Pap napisz jak masz na imie dopiszę Cię do naszej magicznej listy i gratuluje beta super nie ma co się martwić -
Witaj Pap - nowa mamusio październikowa
Ja plamień nie mam, a z Tomciem nie pamiętam jak było, bo to już ponad 9 lat temu było Ale jak czytam, to sporo kobiet ma we wczesnej ciąży i tak, jak pisała Asia tylko te krwawienia z silnym bólem brzucha są powodem do zmartwień.
Ja czasami miewa ból brzucha, ale tak mnie ćmi, nie boli mocno.
W piątek mam wizytę u gina i już się doczekać nie mogę, a w środę idę na ostatnią betę i progesteron, żeby mieć jak pójdę do lekarza. I sama jestem ciekawa jak wzrosła po 9 dniach od ostatniej
Ja dzisiaj ciąg dalszy przygotowań do pracy, obiadek, a koło południa pojedziemy z Tomciem do mojej Mamci na cmentarz...
Miłej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 07:41
Bree lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A jak coś nagłego to kto by wyniki dał? Pewnie nie wszystkie są otwarte, ale większość musi po prostu być szczególnie te przyszpitalne.
Fatim kciuki za betę!
Myśmy wczoraj byli u znajomych i jedna z par zaczyna niedługo starania o swoje dziecię koleżanka dziękowała mi, żeśmy utarli jej drogę do rozmów o ciąży :PFatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość