Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też do swojej fasolki ciągle mówię ta ginekolog u której byłam nie jest moim lekarzem, ale chciałam się szybko skonsultować mi od 2 dni nie smakują banany, wczoraj nie smakował mi sok jabłkowy a dziś drażnił mnie zapach ciastek kakaowych, które mąż zajadał
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Witaj Nynusia,
ja mam zachcianki na mleko płatki z mlekiem, kakao, jogurty i serki... wszystko, byle było mleczne
Żadnego jugurtu w tym momencie nie przełknę Mam jakieś obrzydzenie Tak samo do słodkich rzeczy. Mogę wsuwać kwaśne i mięsne - kotleciki itp
Mdłośi nie mam, ale jak zjem zanim mi się odbije to jest mi niedobrze. Czy tak mają wyglądać mdłości?Bree lubi tę wiadomość
-
Jaki miałam okropny sen, śniło mi się, że byłam u kosmetyczki i ona mi laserowo wyrywała brwi i "wąsika". Jak już wychodziłam wspomniałam jej że jestem w ciąży, a ona na zrobiła taką zmartwioną minę i przepraszała, że zapomniała zapytać. Potem się przejmowałam, że ten tydzień taki ważny a ja naraziłam mojego faskolka. I jak się obudziłam to tak mi ulżyło, że aż na głos powiedziałam, " to tylko sen"...
-
Witam się kochane dzisiaj będę z doskoku córa mi się rozkłada wymiotuje od nocy eh i tak leżę z nią i poje elektrolitami . Słabiutka to tylko do mamy chce się tulić . Witaj nynusia imię poproszę dopiszę Cię do naszej listy gratuluję bardzo :-*
Mersiak cieszy mnie Twoje pozytywne podejście :-*
Mi nie smakuje wędlina żadna warzywa tak ale wędlina mnie odpycha zaczną się pewnie zachcianki i inne
Miłego dnia będę zaglądać :-* :-*Bree, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Witam,
To i ja się zapiszę do zacnego tematu Październikowych Szczęść Wg kalendarza termin 6-10-2015, ale lekarz póki co jeszcze nic nie potwierdził, bo wizyta dopiero 6 lutego Za to cztery domowe testy i dwie Bety twierdzą, że jestem w ciąży i tego się trzymam okres teoretycznie powinien wystąpić wczoraj, na razie czyściutko
Gorąco pozdrawiam i życzę samych rosnących BETMałgorzatka, Muffinka1019, ola.321, Bree, paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Jaki miałam okropny sen, śniło mi się, że byłam u kosmetyczki i ona mi laserowo wyrywała brwi i "wąsika". Jak już wychodziłam wspomniałam jej że jestem w ciąży, a ona na zrobiła taką zmartwioną minę i przepraszała, że zapomniała zapytać. Potem się przejmowałam, że ten tydzień taki ważny a ja naraziłam mojego faskolka. I jak się obudziłam to tak mi ulżyło, że aż na głos powiedziałam, " to tylko sen"...
Muffinka1019, Bree lubią tę wiadomość
-
Mo_niczka wrote:Witam,
To i ja się zapiszę do zacnego tematu Październikowych Szczęść Wg kalendarza termin 6-10-2015, ale lekarz póki co jeszcze nic nie potwierdził, bo wizyta dopiero 6 lutego Za to cztery domowe testy i dwie Bety twierdzą, że jestem w ciąży i tego się trzymam okres teoretycznie powinien wystąpić wczoraj, na razie czyściutko
Gorąco pozdrawiam i życzę samych rosnących BETanima, Bree lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Żadnego jugurtu w tym momencie nie przełknę Mam jakieś obrzydzenie Tak samo do słodkich rzeczy. Mogę wsuwać kwaśne i mięsne - kotleciki itp
Mdłośi nie mam, ale jak zjem zanim mi się odbije to jest mi niedobrze. Czy tak mają wyglądać mdłości?
Ja też tak mam, że do półki mi się nie odbije jest mi jakoś..."dziwnie"Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Witam się kochane dzisiaj będę z doskoku córa mi się rozkłada wymiotuje od nocy eh i tak leżę z nią i poje elektrolitami . Słabiutka to tylko do mamy chce się tulić . Witaj nynusia imię poproszę dopiszę Cię do naszej listy gratuluję bardzo :-*
Mersiak cieszy mnie Twoje pozytywne podejście :-*
Mi nie smakuje wędlina żadna warzywa tak ale wędlina mnie odpycha zaczną się pewnie zachcianki i inne
Miłego dnia będę zaglądać :-* :-*
Witaj ! Mam na imię JustynaMałgorzatka, Bree lubią tę wiadomość
-
mersiak wrote:Nynusia ja mam na 3go, ale pewnie się przesunie wszystko ) lody mi wczoraj moje ulubione nie smakowały ((
Ja bym bardzo chciała żeby poród był 4tego- dzień przed urodzinami mojego ukochanego mężczyznyMałgorzatka, Bree, paula1 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Witajcie,
u mnie dziś zaczyna się 6 tydzień wyliczyłam termin porodu na 4 października, jednak wizytę u gin mam dopiero 11.02 wtedy będę miała potwierdzenie.
Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę powodzenia
A tak przy okazji macie jakieś zachcianki, bądź nie możecie(nie macie ochoty) jeść czegoś co wcześniej Wam smakowało?
Tez mam na 4 pazdziernika a moja corka urodzila sie 1 pazdziernika 21 lat temu, bedzie niezla roznica wiekupaula1, Małgorzatka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja sie zastanawiam kiedy i czy w ogole moja temperatura powinna wrocic do normalnosci... wiem ze po zaplodnieniu i zagniezdzeniu utrzymuje sie i osyluje wokol 37 stopni, ale czy tak ma byc caly czas czy bede miec po jakims czasie 36,6?
Co sadzicie o serduszkowaniu przed 12 tygodniem? ja jeszcze nie bylam u lekarza bo pierwsza wizyte mam na przyszly tydzien... czytalam ze to nie niesie za soba zadnych konsekwencji a inni znowu mowia ze trzeba bardzo uwazac i ze to jest wykluczone na tym etapie ciazy...
Moze to glupie co napisze ale moje libido tak wzroslo ze sobie czasami nie radze
Buziaki kobietki - milej niedzieliMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja sie zastanawiam kiedy i czy w ogole moja temperatura powinna wrocic do normalnosci... wiem ze po zaplodnieniu i zagniezdzeniu utrzymuje sie i osyluje wokol 37 stopni, ale czy tak ma byc caly czas czy bede miec po jakims czasie 36,6?
Co sadzicie o serduszkowaniu przed 12 tygodniem? ja jeszcze nie bylam u lekarza bo pierwsza wizyte mam na przyszly tydzien... czytalam ze to nie niesie za soba zadnych konsekwencji a inni znowu mowia ze trzeba bardzo uwazac i ze to jest wykluczone na tym etapie ciazy...
Moze to glupie co napisze ale moje libido tak wzroslo ze sobie czasami nie radze
Buziaki kobietki - milej niedzieli
Co do seksu pewnie że można jeśli ciąża przebiega w porządku nie miałaś plamien ani stosunek nie sprawia bólu nie ma zastrzeżeń . Ja akurat odpadam nie mam ochoty i nawet jak raz próbowaliśmy czułam okropny dyskomfort wiec odpuściłam mąż cierpi ale coś za cośBree lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Gratuluję nowym mamuśkom !
Chwalcie się betami no tutaj ! Fotami testów też !
Ja nie mam żadnych zachcianek, oprócz tego, że ciągle muszę coś podjadać. Generalnie lepiej, żeby zawsze coś pod ręką byłoBree lubi tę wiadomość
-
Ja na chwile obecna tez nie mam w ogóle ochoty..a jeszcze tydz temu mogłabym codziennie a no cóż..podobno od około 3m-ca ochota wraca znow
11.02 mam pierwsza wizytę u gina..mam nadzieje ze juz coś będzie widać ♡♡♡♡
Małgorzatka, Bree lubią tę wiadomość