Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Konsultowałam się z pediatra przez telefon bo przecież nie mogę przyjść z dzieckiem do przychodni jak wymiotuje i mi kazał dawać jej lody pierwszy raz się z tym spotykam . Na razie pije tak po łyżeczce tych elektrolitów I zrobiłam jej marchwiankę mam lody ale no nie wiem chyba przystane na naszych metodach babcinych
-
Dziewczyny a macie takie pobolewania w podbrzuszu jakby skurcze macicy? ale nie jakies bardzo bolesne tylko takie ze da sie zauwazyc ale nie sa uciazliwe i trwaja kilka minut? Mam dwoje dzieci ale zapomnialam juz jak to bylo, i wtedy intensywniej praowalam i nie wsluchiwalam sie tak w swoje cialo, a teraz ze wzgledu na swoj wiek to staram sie miec wszystko pod kontrola i kazdy nowy objaw to nowe pytanie
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Dziewczyny a macie takie pobolewania w podbrzuszu jakby skurcze macicy? ale nie jakies bardzo bolesne tylko takie ze da sie zauwazyc ale nie sa uciazliwe i trwaja kilka minut? Mam dwoje dzieci ale zapomnialam juz jak to bylo, i wtedy intensywniej praowalam i nie wsluchiwalam sie tak w swoje cialo, a teraz ze wzgledu na swoj wiek to staram sie miec wszystko pod kontrola i kazdy nowy objaw to nowe pytanie
Bree lubi tę wiadomość
-
Ja biore zestaw witamin dla zafasolkowanych - jest tam tez magnez Te pobolewania sa lajtowe to juz przed okresem bardziej dawalo mi popalic, tylko ze teraz siedze w domu i jak mnie cos "piknie" to ja juz sie zastanawiam co to
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Bree wrote:Ja biore zestaw witamin dla zafasolkowanych - jest tam tez magnez Te pobolewania sa lajtowe to juz przed okresem bardziej dawalo mi popalic, tylko ze teraz siedze w domu i jak mnie cos "piknie" to ja juz sie zastanawiam co to
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Dobranoc dziewczyny do jutra :* :*
Śpijcie dobrze
Witaj Pap napisz jak masz na imie dopiszę Cię do naszej magicznej listy i gratuluje beta super nie ma co się martwić
Mam na imię Paulina i dzięki za miłe przyjęcie Oby nam ciąża lekką była hehe. Od dziś mam nowy objaw bo oto przyszło zmęczenie i senność, nie jest póki co bardzo uciążliwe ale wstaję z łóżka wypoczęta a po 2 godzinach mogła bym znów pójść spać. Ucięłam sobie dziś popołudniową drzemkę.Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
No wlasnie slyszalam kiedys, ze prolaktyna powinna byc w normie zeby zajsc a pozniej w ciazy rosnie, bo jest potrzebna do laktacji itd. Zastanawiam sie tylko czy mi nie za wysoko skoczyla. Wybiore sie w tym tygodniu do endokrynologa, zobaczymy co powie...
-
Małgorzatka, ja migdały z mieszanki studenckiej podjadam ciągle, marchwitki, oraz banana. Codzienny zestaw przetrwania
Bree, to jesteś dokładnie na takim samym etapie ciąży, co ja
Ja na sex też nie mam ochoty, bo ciągle coś mnie boli (piersi i brzuch przede wszystkim).Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:No wlasnie slyszalam kiedys, ze prolaktyna powinna byc w normie zeby zajsc a pozniej w ciazy rosnie, bo jest potrzebna do laktacji itd. Zastanawiam sie tylko czy mi nie za wysoko skoczyla. Wybiore sie w tym tygodniu do endokrynologa, zobaczymy co powie...
-
zakocona wrote:Małgorzatka, ja migdały z mieszanki studenckiej podjadam ciągle, marchwitki, oraz banana. Codzienny zestaw przetrwania
Bree, to jesteś dokładnie na takim samym etapie ciąży, co ja
Ja na sex też nie mam ochoty, bo ciągle coś mnie boli (piersi i brzuch przede wszystkim). -
Ja nie mam zachcianek tylko produkty, ktore przestaly mi smakowac. Slodkie rzeczy wydaja mi sie kwasne, czuje chyba kazdy skladnik oddzielnie i jak mi jeden w czyms nie pasuje to juz jest bee. Za to najbardziej smakowala mi surowka podkradana z chinszczyzny meza. Nie zadne miecho,ryz,zupa tylko ta surowka
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Ja nie mam zachcianek tylko produkty, ktore przestaly mi smakowac. Slodkie rzeczy wydaja mi sie kwasne, czuje chyba kazdy skladnik oddzielnie i jak mi jeden w czyms nie pasuje to juz jest bee. Za to najbardziej smakowala mi surowka podkradana z chinszczyzny meza. Nie zadne miecho,ryz,zupa tylko ta surowka
-
No i mam problem, nie wiem czy to po meczu, który strasznie przeżywałam ale dostałam krwawienia jak na @, bez szczególnych bóli.. szybki tel do gina.. i pojechałam do niego. USG wykazało pęcherzyk (jestem w 36dc) - jednak ciąża ma 4 t 3 dni. Dostałam luteinę dopochwowo i teraz się okaże czy uda mi się utrzymać. Do tego pęcherzyk zagnieździł się w niezbyt fajnym miejscu bo w prawym rogu macicy ale nie śródsciennie, woreczek żółciowy jest, zarodka brak, Trzymajcie kciuki za naszą fasolkę...
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Bree wrote:Dziewczyny a macie takie pobolewania w podbrzuszu jakby skurcze macicy? ale nie jakies bardzo bolesne tylko takie ze da sie zauwazyc ale nie sa uciazliwe i trwaja kilka minut? Mam dwoje dzieci ale zapomnialam juz jak to bylo, i wtedy intensywniej praowalam i nie wsluchiwalam sie tak w swoje cialo, a teraz ze wzgledu na swoj wiek to staram sie miec wszystko pod kontrola i kazdy nowy objaw to nowe pytanie
Bree ja właśnie tak mam i tez się zastanawiam czy to jest ok... -
mersiak wrote:No i mam problem, nie wiem czy to po meczu, który strasznie przeżywałam ale dostałam krwawienia jak na @, bez szczególnych bóli.. szybki tel do gina.. i pojechałam do niego. USG wykazało pęcherzyk (jestem w 36dc) - jednak ciąża ma 4 t 3 dni. Dostałam luteinę dopochwowo i teraz się okaże czy uda mi się utrzymać. Do tego pęcherzyk zagnieździł się w niezbyt fajnym miejscu bo w prawym rogu macicy ale nie śródsciennie, woreczek żółciowy jest, zarodka brak, Trzymajcie kciuki za naszą fasolkę...