Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Ja na chwile obecna tez nie mam w ogóle ochoty..a jeszcze tydz temu mogłabym codziennie a no cóż..podobno od około 3m-ca ochota wraca znow
11.02 mam pierwsza wizytę u gina..mam nadzieje ze juz coś będzie widać ♡♡♡♡Bree, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ania24 wrote:Cześć Dziewczynki u mnie ciąg dalszy głupich myśli itd u mnie ani mdłości ani zachcianek ani wyraźnego zmęczenia w ogóle nie czuje się jak w ciąży. W środę gin mam nadzieje ze po tej wizycie trochę się uspokoje.
Bree lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Na pewno ja już 2 razy robiłam co prawda pęcherzyk ciążowy ale ładnie rósł najpierw miał 2 a 4 dni później 7 mm także super . U ciebie juz będzie prawie 7 tydzień to już serduszko usłyszysz ja teraz czekam tak 2 tygodnie i tylko będę chciała usłysze. Bicie serca potem już nie robię co za dużo te nie zdrowo
Ja już się nie mogę doczekać... szkoda, że mój ginekolog jest tak bardzo zapracowany od ilości pacjentek, że nie mam możliwości zapisać się wcześniej
No cóż muszę być cierpliwa
A co byście chciały mieć chłopca czy dziewczynkę ? ja dziewczynkę - już mamy nawet imię wybrane :Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ania24 wrote:Cześć Dziewczynki u mnie ciąg dalszy głupich myśli itd u mnie ani mdłości ani zachcianek ani wyraźnego zmęczenia w ogóle nie czuje się jak w ciąży. W środę gin mam nadzieje ze po tej wizycie trochę się uspokoje.
Aniu nie nakręcaj się! Ja przez ost tydzień czułam się średnio a dziś jestem pełna energii bez nawet najmniejszego bólu czy dyskomfortu.
Moja koleżanka urodziła miesiąc temu i gdyby nie to, że miała brzuszek nie wiedziałaby, że jest w ciąży- tak świetnie się czuła i nie miała żadnych dolegliwości.
Będzie dobrze ;*
Bree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ja też bym chciała dziewczynkę, bo chłopiec już jest i byłaby parka Ale co będzie to będzie, byle zdrowe
Co do serduszkowania...ja mam ochotę, ale mąż dopiero przyjeżdża w piątek, po 5 tyg nieobecności, więc jak lekarz pozwoli (w piątek ma wizytę też) i nie będzie przeciwwskazań to na pewno będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:32
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Przy poprzednich ciazach wymiotowalam okolo 6 miesiecy i to nie tylko rano ale calymi dniami.... teraz narazie zemdlilo mnie 2 razy ale obylo sie bez wymiotow... za to sutki pieka mnie zawsze jakby ktos kostki lodu przykladal albo szpilki w nie wbijal, stercza caly czas, no i zyly tez mi juz powychodzily, podbrzusze mnie tak cmi, czasami zakluje jajnik ale to tak sekunde, czasami cos jakby mi sie w brzuchu przsuwalo, takie jakby ruchy w jelitach, trudno to opisac... z wszystkim sobie radze, ale ta "chcica" mnie zabije, juz spie z koldra miedzy nogami bo sie troche boje ze zbyt czesty sex moglby mi zaszkodzic, cos takiego mam pierwszy raz Teraz sie z tego smieje ale chwilami to bywa tak upierdliwe ze nie potrafie nic w domu zrobic
Nynusia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Fatum czyli nie ma się czym martwic
Ja zrobiłam generalne porządki w sypialni, a teraz leze bo rozbolał mnie z tego brzuch tez bym chciała dziewczynkę, ale od samego poczatku mam przeczucie ze będzie chłopczyk. A jak Wasze przeczucia? Co co serduszkowania to do 12 tygodnia nie chce, bo się boje. Zobaczę jeszcze co mi powie ginekolog po badaniu
Fatim, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Przy poprzednich ciazach wymiotowalam okolo 6 miesiecy i to nie tylko rano ale calymi dniami.... teraz narazie zemdlilo mnie 2 razy ale obylo sie bez wymiotow... za to sutki pieka mnie zawsze jakby ktos kostki lodu przykladal albo szpilki w nie wbijal, stercza caly czas, no i zyly tez mi juz powychodzily, podbrzusze mnie tak cmi, czasami zakluje jajnik ale to tak sekunde, czasami cos jakby mi sie w brzuchu przsuwalo, takie jakby ruchy w jelitach, trudno to opisac... z wszystkim sobie radze, ale ta "chcica" mnie zabije, juz spie z koldra miedzy nogami bo sie troche boje ze zbyt czesty sex moglby mi zaszkodzic, cos takiego mam pierwszy raz Teraz sie z tego smieje ale chwilami to bywa tak upierdliwe ze nie potrafie nic w domu zrobic
Jeśli chodzi o klucie w jajnikach czy też dziwne ruchy w brzuszku to mam to samo jakbym miała tam jakaś rewolucję hihiBree, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Fatum czyli nie ma się czym martwic
Ja zrobiłam generalne porządki w sypialni, a teraz leze bo rozbolał mnie z tego brzuch tez bym chciała dziewczynkę, ale od samego poczatku mam przeczucie ze będzie chłopczyk. A jak Wasze przeczucia? Co co serduszkowania to do 12 tygodnia nie chce, bo się boje. Zobaczę jeszcze co mi powie ginekolog po badaniuMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Nynusia płeć nie wpływa na cerę tak samo jak kształt brzucha kuzynka męża kiepsko wyglądała w ciąży a urodziła chłopaka ja mam zakaz sexu z SORu więc pewnie dopiero przy usg serduszka dowiem się czy możemy już sex uprawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 15:08
Bree, zakocona, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Fatim no widzisz, to pewno jakieś głupie przesądy bo tak mi mówili, że jak chłopiec to kwitniesz w ciąży a jak dziewczynka to bardzo się pogarsza cera włosy paznokcie itp. No cóż w takim razie pozostaje mi czekać aż lekarz mi powie co będzie. Ważne tak na prawdę żeby było zdrowe
Małgorzatka, Bree, paula1 lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Moja dzisiejsza beta 129,6 w piątek było 32,36 endometrium 17,3mm
Fatim lubi tę wiadomość
-
Witaj rzodkiewka napisz proszę imię i datę porodu dopiszę Cie do listy gratuluję i rośnijcie zdrowo :-*
Bree no to faktycznie masz kolorowo jak tak dalej pójdzie mąż będzie uciekał od Ciebie
Muffinka też lekkie przeczucie mam że chłopiec więc mam nadzieję że tym razem mąż by się załamał 4 "baby" w domu hehe już się szef z niego śmieje ile chce podwyżkiBree lubi tę wiadomość