Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej! Ja nie miałam plamień, ale to faktycznie kazda z nas będzie miała inaczej. Ja do lekarza za 3 tygodnie i tez juz odliczam. Dopadło mnie zmeczenie i leżę jeszcze w łóżku - mam godzinę wcześniej niż w PL. Wczoraj zrobiłam kapuśniak Mmmm jaki dobry był. Jak się czujecie?
-
Juz wrocilam, popoludniu pojade po wyniki. Na wkladce mialam kilka kropek krwi wielkości szpilki...zastanawiam sie czy to mozliwe, ze tak pozno zagniezdzenie bylo ? Czy beta moze wyjsc przed zagniezdzeniem ? Moze dlatego testy nie wychodzily a beta nie byla powalajaco duza ? Wczoraj mialam ten rozowy sluz w ilosci na opuszek malego palca. Co myslicie kochane ?
-
hej Dziewczynki
gratuluję nowych bet i trzymam kciuki za dzisiejsze!!
Co do plamień, Fatim badałaś progesteron? bierzesz jakieś wspomagacze?
Wyczytałam że implantacja trwa od 7-12 dnia po owulacji ale każda z nas jest inna i może u niektórych z nas trwa to dłużej?? zapewne wszystko jest ok ale ja radzę skonsultować to z lekarzem, lepiej dmuchać na zimne, trzymam kciuki! :*
Ja idę na betę jutro... boję się bo powinna być już spora, buziaki!!
-
Ja wczoraj miałam lekkie plamienie, różowe, dzisiaj śluz jest okej. We wtorek o 14;45 mam gina.. zobaczymy co powie, mam nadzieję, że coś mi przepisze, szczególnie na niski progesteron...
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
ola.321 jestem 37 dzień po @, nie jestem w stanie określić dni po ovu, ponieważ mam bardzo nieregularne cykle: maj 33 (po odstawieniu tabletek anty i podróżach), czerwiec 25, lipiec 27, sierpień 24, wrzesień 25, październik 27, listopad 24, grudzień 30, i w styczniu w 31 dc zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Przez 3 miesiące robiłam testy ovu codziennie i ani razu nie wyszedł mi pozytywny, miałam iść do gina żeby ovu przywrócić... Wyniki moje aż tak super też nie są: w 33dc hcgB 141 a w 35 dc 375 ale progesteron ok 12 i wczoraj (36 dc) miałam różowe plamienie. Skomplikowane trochę ;/
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Wyniki bety które masz są dobre, więc o nie się nie martw - oby tak dalej zawsze mogłaś mieć późną owulację .
Progesteron jest niski ale norma jest chyba od 9, ja też zawsze miałam niski.
To co mogę zasugerować to w miarę szybką suplementację duphastonem lub luteiną Ja raz poszłam do apteki powiedziałam jaka jest sytuacja i że doniosę receptę i mi dali, tyle że wiedziałam że moja gin mi na 100% wypisze.
Widzę że stresuje Cię ta sytuacja, ale nie martw się na zapas - mówiłaś że możesz zadzwonić do gina, jeżeli masz być spokojniejsza to tak zrób.
Trzymam mocno kciuki, głowa do góry
mersiak lubi tę wiadomość
-
Nie chcę mu tyłka truć w niedziele, chociaż gin jest moją "rodziną" (mojej kuzynki kuzyn). Poczekam do wtorku, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, tym bardziej że jutro wracam do pracy (do dzieci)
Witajcie,
u mnie dziś zaczyna się 6 tydzień wyliczyłam termin porodu na 4 października, jednak wizytę u gin mam dopiero 11.02 wtedy będę miała potwierdzenie.
Wszystkim Wam serdecznie gratuluję i życzę powodzenia
A tak przy okazji macie jakieś zachcianki, bądź nie możecie(nie macie ochoty) jeść czegoś co wcześniej Wam smakowało?FreshMm, Małgorzatka, ola.321, Bree, paula1 lubią tę wiadomość