Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mersiak wrote:Muffinka1019 ale zagnieżdżenie jest później niż beta wskazuje ciąże?
Bree lubi tę wiadomość
-
mersiak - plamienie nie musi oznaczać nic groźnego, natomiast moim zdaniem warto abyś przyjmowała duphaston tak na wszelki wypadek. Lekarz pewnie Ci go przepisze na najbliższej wizycie. Głowa do góry :*
mersiak, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś miałam kolejne jasnoróżowe pasemko na papierze toaletowym. Jednak już się nie przejmuję. Wszystkie dotrwamy do października i będziemy "się rozpakowywać" dopiero wtedy!
Qrczę, zżera mnie ciekawość, co zobaczę w poniedziałek na USG... czy tylko mały pęcherzyk, czy tez coś w środku...
Dla rozluźnienia polecam rozwiązać zabawny quiz - Do kogo będzie podobne dziecko (na zasadzie podawania cech dominujących i recesywnych) :
http://dzieci.pl/kalkulator-podobienstwa.htmlBree lubi tę wiadomość
-
mersiak - jeżeli Cię brzuch nie boli i nie masz skurczy to najprawdopodobniej jest to implantacja. Nie stresuj się teraz bo to nie będzie dobre dla dzidziusia.
Jeżeli się boisz to skontaktuj się z lekarzem wcześniej, będzie ok - trzymam kciuki!!Bree lubi tę wiadomość
-
mersiak wrote:ola.321 idę we wtorek, ale nie wiem czy to nie będzie zbyt późno...
-
Jestem wyjątkowo spokojna, jak poroniłam kilka lat temu to plamienie było mocniejsze, to jest bardziej różowe, ale będę obserwowała.. jak coś jutro tel do gina..
Bree lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Jestem wyjątkowo spokojna, jak poroniłam kilka lat temu to plamienie było mocniejsze, to jest bardziej różowe, ale będę obserwowała.. jak coś jutro tel do gina..
mersiak, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj okropny dzień nie wiem jakoś wszystkim się martwię, na majtkach ciągle się dopatruje i sprawdzam śluz. Powiedzcie jak Was boli brzuch ? Mnie tak od czasu do czasu zakuwa i czasami jakby ktoś mnie tam scisnal. .. nie wiem jak wytrzymam do środy tak się boje
Bree lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Mnie często kłuje po obu stronach, ale co mnie dziwi pobolewa mnie też czasem na wysokości żołądka i wątroby ale na wierzchu w sensie jakby pod skórą. To moja pierwsza ciąża więc wszystko mnie dziwi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:33
Bree lubi tę wiadomość