Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki kobietki! Jesteście cudowne mam nadzieję, że rano wstanę już bez krwawienia. Na noc miałam zaaplikować 2x luteina dopochwowo po 100mg, jutro już 2x1
ola.321 lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Dzięki kobietki! Jesteście cudowne mam nadzieję, że rano wstanę już bez krwawienia. Na noc miałam zaaplikować 2x luteina dopochwowo po 100mg, jutro już 2x1
-
Ja również się żegnam bo padam dziecko mnie wykończy moje ale odpukać nie wymiotuje od 16 wiec może prześpimy nockę buziaki :-* uważajcie na siebie i Śpijcie smacznie
-
Ja wstaje po 5 więc spokojnej nocy kochane! Jak wrócę z pracy to dam Wam znać czy mineło krwawienie, dobrej nocy!
Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Małgorzatka ovu to u mnie wielka zagadka, wystąpiła później i to pewnie koło 20 dnia cyklu, jak nie lepiej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:57
-
Bree wrote:Dziewczyny a macie takie pobolewania w podbrzuszu jakby skurcze macicy? ale nie jakies bardzo bolesne tylko takie ze da sie zauwazyc ale nie sa uciazliwe i trwaja kilka minut? Mam dwoje dzieci ale zapomnialam juz jak to bylo, i wtedy intensywniej praowalam i nie wsluchiwalam sie tak w swoje cialo, a teraz ze wzgledu na swoj wiek to staram sie miec wszystko pod kontrola i kazdy nowy objaw to nowe pytanie
Ja także mam, chociaż dziś się czuję wyjątkowo dobrze
Moja szwagierka już dostała bzika i kupiła nam pierwsze śpiochy <3<3
Ja na razie nie kupuję nic bo podobno jest przesąd, że do 3m-ca się nie powinno kupować bo to źle wróży..
Powiedzcie mi czy wiecie może czy można pić dziurawiec w ciąży? Szukam po necie ale są różne opinie na ten temat...
-
A ja mam coraz podlejszy humor. Staralismy sie z M kilka cykli i bardzo chcielusmy, nie moglismy sie doczekac... A teraz zero radosci, rozmow w tym kierunku, nic, jakby to sie w ogole nie dzialo. Inaczej to sobie wyobrazalam, a tym bardziej ze w poprzednich ciazach bylam w wiekszosci zdana na siebie, ale tlumaczyl to mlodoscia, teraz mialo byc ibaczej ale poczatek nie wrozy nic dobrego... Smutno mi i pewnie bede chlipac w poduszke.
-
Asieńka_86 wrote:A ja mam coraz podlejszy humor. Staralismy sie z M kilka cykli i bardzo chcielusmy, nie moglismy sie doczekac... A teraz zero radosci, rozmow w tym kierunku, nic, jakby to sie w ogole nie dzialo. Inaczej to sobie wyobrazalam, a tym bardziej ze w poprzednich ciazach bylam w wiekszosci zdana na siebie, ale tlumaczyl to mlodoscia, teraz mialo byc ibaczej ale poczatek nie wrozy nic dobrego... Smutno mi i pewnie bede chlipac w poduszke.
-
Teraz już naprawdę idę po kąpieli jeszcze zagladlam
Nynusia ja nie pomogę z tym dziurawcem ale jak nie musisz to nie pij nie każde Ziółko jest bezpieczne podczas ciąży