Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka nie martw się!! Mój na razie też jest nie bardzo skory do rozmów, mimo, iż bardzo chciał dzidzi tak samo jak ja. Może musi to dotrzeć do niego? zabierz go ze sobą na USG może jak zobaczy fasolkę to zacznie się cieszyć? Bądź dobrej myśli i się nie smutaj - przecież masz milion innych powodów do radości ! :*
-
Juz rozmawialam, ciagle tlumaczy ze brak czasu, ze duzo pracy i innych zajec i ja to rozumiem, ale kurcze jak juz kladziemy sie spac to tez tematu nie ma, fakt ze libido mam obecnie zerowe, ale on wifocznie tez i wszystko takie suche
-
Małgorzatka wrote:Teraz już naprawdę idę po kąpieli jeszcze zagladlam
Nynusia ja nie pomogę z tym dziurawcem ale jak nie musisz to nie pij nie każde Ziółko jest bezpieczne podczas ciąży
Dlatego też zrobiłam sobie zwykłą herbatkę dowiem się od lekarza czy mogę bo akurat uwielbiam dziurawiec
Dobrej nocki -
Dobry wieczór Dziewczyny!
Mersiak, przede wszystkim czekam kciuki.
Powiedzieliśmy dziś mamie P., przyszła babcia popłakała się ze wzruszenia, kochana. We wtorek idę do szefowej pogadać, bo zależy mi, by gdy wrócę z ciąży i macierzyńskiego, dalej mieć pracę, a umowa kończy mi się miesiąc przed porodem, więc z mocy prawa musi wydłużyć tylko do dnia porodu... Dowiedziałam się, żeby z nią dobrze zagadać, podobno wiele potrafi zrozumieć i może być dobrze - byle pogadać, a nie zniknąć na L4 bez słowa. Zatem pogadam, przedstawię sytuację i zobaczymy.
Znikam, bo padam zmęczona, dobranoc :*Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
FreshMm ja też mam zamiar powiedzieć szefowi jutro. Śmiejemy się z koleżanką ze trzeba mu jakieś tab na zawał kupić bo to juz 4 ciąża u nas w firmie w przeciągu roku...chłopak się zalamie...ale cóż zrobić...
Tez idę spać dobranocpaula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ja już swojej dyrekcji powiedziałam, żeby wiedziała jak planować przyszły rok...
Ok było, nic nie marudziła, pogratulowała
Asieńka nie martw się, z chłopami niestety tak jest, że oni myślą trochę inaczej jak my Myślę, że jak zobaczy maleństwo na USG to wtedy zacznie inaczej podchodzić.
Dobrej nocyMałgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Miłego dnia dziewczyny
Długi dzień przede mną dzisiaj, ale w wolnej chwili będę zaglądać.
Melena ja tez czytałam że najlepiej kolo 6-8 tyg.pierwsza wizyta u ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 06:44
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dziewczyny mam takie pytanie lekarz przed zajściem w ciążę kazał mi brać PREGNAPLUS
i mi się ubzdurało że kazał brać dwa razy dziennie rano i wieczorem i tak też brałam a teraz przeczytałam że dzienna dawka to jedna czy mogłoby to zaszkodzić?
skład :
PregnaPLUS to nowoczesny suplement diety, zawierający starannie dobrany zestaw składników odżywczych w ilościach dostosowanych do potrzeb kobiet w ciąży. Pomaga uzupełnić dietę w ważne w tym okresie witaminy i minerały. Zawiera rekomendowane przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne dawki kwasu foliowego, żelaza, jodu i witaminy D31. W skład preparatu PregnaPLUS wchodzą również ważne w tym okresie suplementacji kwasy omega-3, szczególnie DHA oraz cynk, witaminy B6 i B12 -
nick nieaktualny