Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć no i jak ja mam pracować z zaciśniętymi kciukami? Będę miała wytłumaczenie dla mojego lenistwa i nic nie będę dziś robić tylko kciuki trzymać za Was wszystkie
Ja dziś byłam odebrać wyniki moich bet na papierze i siłą woli nie usiadłam na fotelu żeby robić następną. Może za tydzień? Miłego dzionka i dobrych wynikówMałgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Oluś już zaciskam kciuki i za Ciebie fatim też z reszta za każdą z was mocno trzymam kciuki
Ja sobie czekam już w gp , zobaczymy co mi powie położna na to wszystko dzisiaj na pewno żadnych badań mi nie zrobi no może morfologie zleci to moja pierwsza ciąża tutaj w Anglii i nie wiem za bardzo jak działa ich system tylko z opowieści i z tego co ma internecie wyczytałam mam nadzieję że się nie zaskoczę negatywnie
Fatim dobrze zrobiłaś nie ma co ryzykować a zajęcia nie uciekna
Zakocona coś tam czytałam na innych wątkach no dziwne to wszystko cieszę się że mąż z tobą pojedzieola.321, Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Cześć no i jak ja mam pracować z zaciśniętymi kciukami? Będę miała wytłumaczenie dla mojego lenistwa i nic nie będę dziś robić tylko kciuki trzymać za Was wszystkie
Ja dziś byłam odebrać wyniki moich bet na papierze i siłą woli nie usiadłam na fotelu żeby robić następną. Może za tydzień? Miłego dzionka i dobrych wynikówola.321, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny siedzę w pracy i zaczynam świrować bo od wczoraj ustały mi wszystkie bóle jakie miałam (podbrzusze i kręgosłup..) zaczynam się martwić, że z fasolką coś nie tak..
Udało mi się dostać do gin na środę na 18..ale chyba do tego czasu zeświruje.. -
Uspokójcie się z tymi objawami. Raz są, raz ich nie ma. Raz się chce zjeść marchewkę, a raz odrzuca. Po co panikować?
--
Ja wróciłam do łóżka, spać mi się chce po tej beznadziejnej nocy i w ogóle jakoś dupny mam dzisiaj humor na razie. To, co miałam zrobić dzisiaj, odłożyłam na później. Świat się nie zawali. -
Fatim wrote:Malgorzatka daj znac co Ci powoe polozna
Zważyła mnie tylko wytłumaczyła co i jak kiedy pierwszy scan itd. na następnej wizycie czyli koło 8 tyg da mi dopiero skierowanie na morfologię i mocz i wtedy założy też kartę . Wyliczyła że jest to 5tydzi 3 dzień . Mam brać tylko kwas foliowy nic więcej i tyle .Jakbym miała jakieś silniejsze bóle lub krwawienie mam do niej zadzwonić i będzie mnie kierować do early pregnancy hospital czy jakos tak Wypytała o cała historię poprzednich ciąż i takie tam standardowe pytania o choroby w rodzinie ble ble
Co do moich usg z polski odniosła się że ona nic złego nie widzi w tych zdjęciach i nie ma potrzeby powtarzać . tym bardziej że miałam 2 razy robione w ciągu tyg że to nie zdrowe i takie tam . Generalnie odniosłam bardzo dobre wrażenie zobaczymy jak to będzie wyglądać potemNynusia lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Uspokójcie się z tymi objawami. Raz są, raz ich nie ma. Raz się chce zjeść marchewkę, a raz odrzuca. Po co panikować?
--
Ja wróciłam do łóżka, spać mi się chce po tej beznadziejnej nocy i w ogóle jakoś dupny mam dzisiaj humor na razie. To, co miałam zrobić dzisiaj, odłożyłam na później. Świat się nie zawali.
odpocznij i zjedz cukierka żeby humor wrocił -
Małgorzatka, no to super Czyli tylko teraz spokojnie i już bez żadnej paniki czekaj na USG serduszkowe !
L właśnie zakupił wagę domową. No to trzeba będzie sprawdzać jak tam maczek przybiera (jak na razie pewnie sporo, patrząc na to, ile ja jem...)Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Małgorzatka, no to super Czyli tylko teraz spokojnie i już bez żadnej paniki czekaj na USG serduszkowe !
L właśnie zakupił wagę domową. No to trzeba będzie sprawdzać jak tam maczek przybiera (jak na razie pewnie sporo, patrząc na to, ile ja jem...)
-
Noo.. pewno macie racje z tymi objawami ale same wiecie jak to jest
Małgorzatka to super oby tak dalej !
Ja jeszcze sie nie ważyłam.. ale chyba też muszę się zabrać za to Ciekawe ile przytyję... co prawda pracę mam taką, że nie mam czasu na podjadanie ale po niej...pewno lodówka codziennie będzie pusta -
aanaa wrote:ja też mam na zmianę jakieś objawy z całkowitym ich brakiem może organizm sobie odpoczywa co jakiś czas po wzmożonej pracy?
Nie ma co się stresować
Nooo po mojej pracy ma prawo odpoczywać zwłaszcza, że nie ma dnia gdzie bym nie miała podniesionego ciśnienia.... ;/ -
nick nieaktualny