X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a może serio bliźniacza jest :P?
    Kiedy ty do gina się wybierasz?
    edit:
    a już spojrzałam, że 06.02

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:43

ola.321 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh, nie przejmuj się tym dupkiem. Tacy ludzie nie powinni mieć kontaktu z pacjentkami. I do tego jego wiedza na temat beta hcg...Widać, że sam nie wie co mówi :*

iv09hdge6yql001e.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dużo piszecie, nie nadążam z czytaniem... :)
    fresh bedzie dobrze, nie przejmuj się lekarzem...

ola super beta :D

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam sobie drzemke, ale juz was nadrobilam. Fresh tez spotkalam sie z taka lekarka patrzyla na mnie na zasadzie "nie ciesz sie, bo beta malutka i jest wczesnie" i mowila caly czas jesli doszlo do zaplodnienia...przeciez ja wiem, ze doszlo do zaplodnienia grrr !dziewczyny piekne te bety macie teraz sie boje czy moja nie jest za mala przy was :( ?
    Mam nadzieje, ze jutro podskoczy o srylion procent :) !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:04

aanaa lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Zrobilam sobie drzemke, ale juz was nadrobilam. Fresh tez spotkalam sie z taka lekarka patrzyla na mnie na zasadzie "nie ciesz sie, bo beta malutka i jest wczesnie" i mowila caly czas jesli doszlo do zaplodnienia...przeciez ja wiem, ze doszlo do zaplodnienia grrr !dziewczyny piekne te bety macie teraz sie boje czy moja nie jest za mala przy was :( ?
    Mam nadzieje, ze jutro podskoczy o srylion procent :) !
    Kochana zauważ że ty masz termin na 11 Październik a my 7 , 8 lub 10 dni wcześniej a to jeśli chodzi o betę duża róznica :) :) Nie martw się na zapas u Ciebie też jest super :* *: :*

Fatim lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona - jeżeli będą bliźniaki to będę podwójnie szczęśliwa ;) a wizytę do gina chyba przyspieszę bo chciałabym wiedzieć już czy wszystko ok :)

Fatim - podskoczy :)

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Na razie nie znalazłam żadnego lekarza dostępnego... no trudno, będę próbować codziennie... jak nie dziś, to jutro.

A skąd jesteś? może któraś z Nas jest z okolic to pomoże w znalezieniu innego lekarza?

l22nhdgeccid541p.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh masakryczny ten lekarz, mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie bo tez ide do luxmedu, dobrze ze trzecia bete zrobilam bo pewnie by mnie wysmial z wynikiem powyzej 100. Oby tylko dzisiejsza pokazala ladny wzrost
    Ola ta twoja beta to naprawde mega wysoka, slicznie
    Fatim twoja beta jak na ten czas jest dobra nie przejmuj sie

ola.321, Fatim lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super beta..;) może faktycznie są dwie fasolki...życzę Ci tego :):0

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej dziewczyny, podczytuje was czasami ;-) gratuluje kazdej z osobna.

Fresh wspolczuje wizyty u takiego lekarza. Powiedz mi czy jestes z Warszawy?? ja sama nie tak dawno mialam przygode z jednym z ginow z Luxmedu, stwierdzil ze beta nic nie znaczy, ze jeszcze moge poronic itp itd Ale znalazlam w luxmedzie innego super gina i moge go z czystym sumieniem polecic. A tamtym konowales sie nie przejmuj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:24

• Rzodkiewka Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    zakocona - jeżeli będą bliźniaki to będę podwójnie szczęśliwa ;) a wizytę do gina chyba przyspieszę bo chciałabym wiedzieć już czy wszystko ok :)

Fatim - podskoczy :)

Ola myślę, że jest jak najbardziej ok bo ja zaczęłam cykl w tym samym dniu co Ty a w 37 dniu cyklu miałam betę 13577 a na drugi dzień widziałam na usg moją małą fasolinkę i jej tętno ;)

ola.321, Małgorzatka lubią tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz się zaczęłam zastanawiać nad tą betą i obliczyłam w kalkulatorze przyrostu beta HCG na belly, że przyrasta co 2 dni ok 88%. Po 6000 podobno przyrost zwalnia i już nie wynosi 100% co 2 dni tylko nawet co 4. To może przyrost nie jest na bliżniaki :), zobaczymy - zmieniłam wizytę do GIN na środę :). Czy będą czy nie będę się bardzo cieszyć :), mam nadzieję tylko że będzie wszystko ok :).

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka - :* mam nadzieję :), nie mogę się doczekać aż zobaczę serduszko :)
    Pocieszyłaś mnie troszkę bo już myślałam że może faktycznie za wysoka jest a czytałam że różnie jest z tą za wysoką betą :).
    Moja gin mi odpisała że przyrost jest przepiękny, więc musi być ok :).

Rzodkiewka, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola, na pewno wszystko będzie ok :)! Już trzymam kciuki, żebyś pęcherzyk(i) zobaczyła <3

Och jak ja się jutrzejszej 18:00 nie mogę doczekać!! Na samą myśl zalewa mnie fala ciepła <3

Małgorzatka, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny jak Was czytam to odrazu jest mi lżej na sercu ;) Jak też naczytałam się o wysokiej becie i mój ginekolog powiedział mi to samo Ola co i Tobie, że to znaczy że ciąża jest zdrowa i ładnie się rozwija, a jak pokazał mi jeszcze na usg mają malusieńką pulsującą kropeczkę to się popłakałam bo sama jestem mamą dwóch aniołków i jeszcze nigdy nie dane mi było zobaczyć chociażby tętna mojego dziecka. Teraz czekam na piątkową wizytę z niecierpliwością, żeby zobaczyć serducho i oficjalnie założyć kartę ciąży, ale cały czas czuję strach w sercu czy aby na pewno tym razem wszystko się uda....

Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość

• Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka wrote:
    Oj dziewczyny jak Was czytam to odrazu jest mi lżej na sercu ;) Jak też naczytałam się o wysokiej becie i mój ginekolog powiedział mi to samo Ola co i Tobie, że to znaczy że ciąża jest zdrowa i ładnie się rozwija, a jak pokazał mi jeszcze na usg mają malusieńką pulsującą kropeczkę to się popłakałam bo sama jestem mamą dwóch aniołków i jeszcze nigdy nie dane mi było zobaczyć chociażby tętna mojego dziecka. Teraz czekam na piątkową wizytę z niecierpliwością, żeby zobaczyć serducho i oficjalnie założyć kartę ciąży, ale cały czas czuję strach w sercu czy aby na pewno tym razem wszystko się uda....
    Bardzo mocno będę trzymać kciuki :* na pewno wszystko jest dobrze a maluszek pięknie rośnie :) :) :) :)

Rzodkiewka lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja trzymam kciuki za nas Wszystkie, żebyśmy mogły cieszyć się naszymi dzidziusiami ;)

Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzodkiewka wrote:

to tak samo jak ja...
    Rzodkiewka tym razem będzie dobrze!!!! ja w to wierzę! :):)
    Trzymam kciuki za Nas Wszystkie!!! :*

Rzodkiewka, Małgorzatka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wierze ze wszystkie zlota jesien przywitamy naszymi rozowiutkimi bobaskami
    Moja dzisiejsza beta 1891 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:40

Małgorzatka, paula1, zakocona, ola.321 lubią tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asieńka_86 wrote:
    Dziewczyny wierze ze wszystkie zlota jesien przywitamy naszymi rozowiutkimi bobaskami
    Moja dzisiejsza beta 1891 :)
    no super :) :) :) oby tak dalej nam pięknie szło ;)

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ