Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dużo piszecie, nie nadążam z czytaniem...
fresh bedzie dobrze, nie przejmuj się lekarzem...
ola super beta
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Zrobilam sobie drzemke, ale juz was nadrobilam. Fresh tez spotkalam sie z taka lekarka patrzyla na mnie na zasadzie "nie ciesz sie, bo beta malutka i jest wczesnie" i mowila caly czas jesli doszlo do zaplodnienia...przeciez ja wiem, ze doszlo do zaplodnienia grrr !dziewczyny piekne te bety macie teraz sie boje czy moja nie jest za mala przy was ?
Mam nadzieje, ze jutro podskoczy o srylion procent !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:04
aanaa lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Zrobilam sobie drzemke, ale juz was nadrobilam. Fresh tez spotkalam sie z taka lekarka patrzyla na mnie na zasadzie "nie ciesz sie, bo beta malutka i jest wczesnie" i mowila caly czas jesli doszlo do zaplodnienia...przeciez ja wiem, ze doszlo do zaplodnienia grrr !dziewczyny piekne te bety macie teraz sie boje czy moja nie jest za mala przy was ?
Mam nadzieje, ze jutro podskoczy o srylion procent !Fatim lubi tę wiadomość
-
Fresh masakryczny ten lekarz, mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie bo tez ide do luxmedu, dobrze ze trzecia bete zrobilam bo pewnie by mnie wysmial z wynikiem powyzej 100. Oby tylko dzisiejsza pokazala ladny wzrost
Ola ta twoja beta to naprawde mega wysoka, slicznie
Fatim twoja beta jak na ten czas jest dobra nie przejmuj sieola.321, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Hej dziewczyny, podczytuje was czasami gratuluje kazdej z osobna.
Fresh wspolczuje wizyty u takiego lekarza. Powiedz mi czy jestes z Warszawy?? ja sama nie tak dawno mialam przygode z jednym z ginow z Luxmedu, stwierdzil ze beta nic nie znaczy, ze jeszcze moge poronic itp itd Ale znalazlam w luxmedzie innego super gina i moge go z czystym sumieniem polecic. A tamtym konowales sie nie przejmuj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:24
-
ola.321 wrote:zakocona - jeżeli będą bliźniaki to będę podwójnie szczęśliwa a wizytę do gina chyba przyspieszę bo chciałabym wiedzieć już czy wszystko ok
Fatim - podskoczy
Ola myślę, że jest jak najbardziej ok bo ja zaczęłam cykl w tym samym dniu co Ty a w 37 dniu cyklu miałam betę 13577 a na drugi dzień widziałam na usg moją małą fasolinkę i jej tętnoola.321, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
To teraz się zaczęłam zastanawiać nad tą betą i obliczyłam w kalkulatorze przyrostu beta HCG na belly, że przyrasta co 2 dni ok 88%. Po 6000 podobno przyrost zwalnia i już nie wynosi 100% co 2 dni tylko nawet co 4. To może przyrost nie jest na bliżniaki , zobaczymy - zmieniłam wizytę do GIN na środę . Czy będą czy nie będę się bardzo cieszyć , mam nadzieję tylko że będzie wszystko ok .
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Rzodkiewka - :* mam nadzieję , nie mogę się doczekać aż zobaczę serduszko
Pocieszyłaś mnie troszkę bo już myślałam że może faktycznie za wysoka jest a czytałam że różnie jest z tą za wysoką betą .
Moja gin mi odpisała że przyrost jest przepiękny, więc musi być ok .
Rzodkiewka, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny jak Was czytam to odrazu jest mi lżej na sercu Jak też naczytałam się o wysokiej becie i mój ginekolog powiedział mi to samo Ola co i Tobie, że to znaczy że ciąża jest zdrowa i ładnie się rozwija, a jak pokazał mi jeszcze na usg mają malusieńką pulsującą kropeczkę to się popłakałam bo sama jestem mamą dwóch aniołków i jeszcze nigdy nie dane mi było zobaczyć chociażby tętna mojego dziecka. Teraz czekam na piątkową wizytę z niecierpliwością, żeby zobaczyć serducho i oficjalnie założyć kartę ciąży, ale cały czas czuję strach w sercu czy aby na pewno tym razem wszystko się uda....
Małgorzatka, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Rzodkiewka wrote:Oj dziewczyny jak Was czytam to odrazu jest mi lżej na sercu Jak też naczytałam się o wysokiej becie i mój ginekolog powiedział mi to samo Ola co i Tobie, że to znaczy że ciąża jest zdrowa i ładnie się rozwija, a jak pokazał mi jeszcze na usg mają malusieńką pulsującą kropeczkę to się popłakałam bo sama jestem mamą dwóch aniołków i jeszcze nigdy nie dane mi było zobaczyć chociażby tętna mojego dziecka. Teraz czekam na piątkową wizytę z niecierpliwością, żeby zobaczyć serducho i oficjalnie założyć kartę ciąży, ale cały czas czuję strach w sercu czy aby na pewno tym razem wszystko się uda....
Rzodkiewka lubi tę wiadomość
-
Rzodkiewka wrote:Oj dziewczyny jak Was czytam to odrazu jest mi lżej na sercu Jak też naczytałam się o wysokiej becie i mój ginekolog powiedział mi to samo Ola co i Tobie, że to znaczy że ciąża jest zdrowa i ładnie się rozwija, a jak pokazał mi jeszcze na usg mają malusieńką pulsującą kropeczkę to się popłakałam bo sama jestem mamą dwóch aniołków i jeszcze nigdy nie dane mi było zobaczyć chociażby tętna mojego dziecka. Teraz czekam na piątkową wizytę z niecierpliwością, żeby zobaczyć serducho i oficjalnie założyć kartę ciąży, ale cały czas czuję strach w sercu czy aby na pewno tym razem wszystko się uda....
to tak samo jak ja...
Rzodkiewka tym razem będzie dobrze!!!! ja w to wierzę!
Trzymam kciuki za Nas Wszystkie!!! :*Rzodkiewka, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wierze ze wszystkie zlota jesien przywitamy naszymi rozowiutkimi bobaskami
Moja dzisiejsza beta 1891Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:40
Małgorzatka, paula1, zakocona, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Dziewczyny wierze ze wszystkie zlota jesien przywitamy naszymi rozowiutkimi bobaskami
Moja dzisiejsza beta 1891