Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka wrote:Hej hej jak myślicie mogę się wpisać do Was ?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html
czekam na betę i mam nadzieję że testy nie oszukują bo 3 mam pozytywne -
Małgorzatka wrote:Witamy no 3 testy nie kłamią
Trzymam kciuki za wysoką betę
Mam nadzieję bo słyszałam że testy pozytywne wychodzą przy torbielach i dlatego wolę poczekać z cieszeniem się na betę?
Pytanie czy też jesteście gorące - mój mąż mówi że parzy jak się do mnie dotyka pewnie dlatego że temperatura się podniosła -
dodinka wrote:Mam nadzieję bo słyszałam że testy pozytywne wychodzą przy torbielach i dlatego wolę poczekać z cieszeniem się na betę?
Pytanie czy też jesteście gorące - mój mąż mówi że parzy jak się do mnie dotyka pewnie dlatego że temperatura się podniosła -
dodinka wrote:Mam nadzieję bo słyszałam że testy pozytywne wychodzą przy torbielach i dlatego wolę poczekać z cieszeniem się na betę?
Hej dziewczyny! ależ tu się podziało. nie było mnie zaledwie kilka dni - no weekend a tu proszę. Kilka godzin mi zajeło nadrobienie zaległości.
Witam wszystkie nowe mamusie!!! ale nas już dużo! super!
Gratuluję wszystkich super wyników bety!!! no naprawdę ...
A teraz opowiem co się u mnie działo przez ten czas. W sobotę byłam na wizycie i widziałam "czarną dziurkę" znaczy pęcherzyk, ma 5,96 mm. Moje maleństwo . Jest w bardzo dobrym miejscu, endometrim też bardzo ładne. I wszystko było by super gdyby nie wczorajszy dzień... Zaczeły się plamienia niewilekie ale od b.ciemno bordowego po różowy śluz na końcu brązowy. Dziś oczywiście rano pobiegłam na betę (wynik dopiero wieczorem) no i do lekarza.
No i ...wszystko jest dobrze ..Ufff. Ładnie się rozwija i "dziurka dostała kropkę" - ciałko żółte
Lekarz powiedział że to mogło być od serduszkowania i na razie mamy bana... ale co tam Mam leżęć, odpoczywać i się nie stresować bo wszsytko wyglada dobrze.
Teraz już mogę spokojniej poczekać do wieczora.
PS: FreshMm gupiego lekarza komentować nie będę bo nie wolno mi się stresować... poza tym nie powinno się brzydkich słów używać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:39
Małgorzatka, aanaa, Rzodkiewka lubią tę wiadomość
-
nawet nie próbuję Was nadrabiać, piszecie posty jak szalone poczytałam na telefonie co u Was więc jestem jako tako na bieżąco.
Witam nowe mamuśki, gratuluję pięknych bet, pęcherzyków
jakoś przeżyłam imprezę, nikt się nie zorientował więc jest dobrze
miłego wieczoru :]paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny dołączam z pierwszą betą - 743,1 trochę to dla mnie niespodzianka bo ze względów zawodowych odpuściłam w styczniu... a okazuje się, że jedno w dni płodne i mamy fasolkę Termin porodu ponoć 10 października
Małgorzatka, paula1, tomania2806, FreshMm, Marutka lubią tę wiadomość
-
Witamy estrella
A ja mam takie pytanko - czy Was dziewczyny bolą piersi albo są jakieś inne?
bo zaczynam się martwić pomału, bo mi tak naprawdę nie wiele się zmieniły, cały czas takie jak były wcześniej, czasami tylko coś jakby mi mrowiło i koniec. Nie wiem czy tak powinno być, a z pierwszej ciąży nie pamiętam jak było...
estrella lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Witaj Estrella gratuluję bety
No i super Dodinka 3 testy jednak nie kłamały gratuluje
Paula każda ciąza inna nie ma co się sugerować nie wszystkie objawy są nam pisane A dwa że u jednych przychodzą wcześnie u drugich później Głowa do góryestrella lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Cześć dziewczyny dołączam z pierwszą betą - 743,1 trochę to dla mnie niespodzianka bo ze względów zawodowych odpuściłam w styczniu... a okazuje się, że jedno w dni płodne i mamy fasolkę Termin porodu ponoć 10 października
estrella lubi tę wiadomość
-
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2. DzwionaBeatatermin-01 Październik
3. Monika_89Monika termin-01 Październik
4.KaśkuKasia termin 01 Październik
5.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
6. Ewalikatermin-01 Październik
7.RzodkiewkaJustyna termin-01 Październik
8.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
9.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
10.Beti_85Beata termin-02 Październik
11.aanna Anna termin-02 Październik
12.just_me Agnieszka termin-02 Październik
13.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
14.Ola.321 Aleksandra termin -03 Październik
15.Ania24 Ania termin-03 Październik
16.mersiak Marcelina termin-03 Październik
17.Marribell Ania termin-03 Październik
18.Bree Sybilla termin-04 Październik
19.Nynusia Justyna termin-04 Październik
20.Nat_alia Natalia termin-05 Październik
21.Freshmn Marta termin-05 Październik
22.Zakocona Klaudia termin-06 Październik
23.Tomania2806 Ania termin-06 Październik
24.Mo_niczka Monika termin-06 Październik
25.Pap86 Paulina termin-06 Październik
26.Ale.ale Ania termin-08 Październik
27.Natka88 Natalia termin-09 Październik
28.melenaxoxoxo termin-10 Październik
29.Estrella termin-10 Październik
30. Fatim Paulina termin-11 Październik
31.Dodinka termin-11 Październik[/QUOTE]
tak wygląda nasza lista przybywajcie ciężarówkiEwalika, tomania2806, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki! Wróciłam z pracy jeszcze. Dzwonił do mnie mój gin zapytać jak się czuje i jak z krwawieniem. Powiem Wam, że wydzielina jest brązowa, zero czerwonego, takie jak ostatnie dni @. Gin mówi, że tak ma być i że wszystko będzie dobrze. Mam też taką nadzieję. Dzisiaj mnie w pracy pytali co zrobiłam z buzią bo tak ładnie wyglądam, hehe
Małgorzatka, ola.321, FreshMm lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...