Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kate851 wrote:Jak miło zobaczyć już Październikówki:) dużo zdrówka dla Was i pięknego okresu ciąży życzy Lipcówka 2015:)
Nynusia lubi tę wiadomość
-
hej Dziewcyzny, nie powtarzałam HCG i teraz żałuję... i jestem wkurzona. Byłam u lekarza w Luxmedzie, a on się zachowywał, jakby tej ciąży w ogóle nie było, a ja sobie za szybko coś ubzdurałam.
próbował mi wcisnąć kit, że betaHCG może być podwyższone przed miesiączką, a ja chyba wiem, co to jest, że musi być zagnieżdżenie, wiem, co to poronienie...
Na USG było widać pęcherzyk, a on powiedział, że nie wiadomo co to jest i czy będzie z tego ciąża, cały czas tylko te negatywne rzeczy mówił o pustych pęcherzykach itp.
Nie interesowała go moja historia poprzedniego poronienia ani starań...
Endometrium miałam 27 mm
Już nie pierwszy raz przejechałam się na ginekologach z Luxmedu u mnie i muszę chyba znaleźć jak najszybciej jakiegoś prywatnego.
Ech, L4 nie chciał dać i nie da, dopóki nie zobaczy serduszka. Jedyne, co mi dał, to duphaston.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:16
-
Tomania, Małgorzatka - bardzo się cieszę że u Was wszystko ok
Dziewczyny a ja mam już winik!!!
Betę mam 18949!!!
Tak się cieszę że padłam na kolana i się popłakałam, mam nadzieję ze to dobra beta bo chciałbym doczekać się cudownego dzidziusia...
Zaraz napiszę do mojej gin bo miałam jej dać znać
FreshMm, Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Tomania, Małgorzatka - bardzo się cieszę że u Was wszystko ok
Betę mam 18949!!!
Tak się cieszę że padłam na kolana i się popłakałam, mam nadzieję ze to dobra beta bo chciałbym doczekać się cudownego dzidziusia...
ola.321 lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:Hej hej jak myślicie mogę się wpisać do Was ?
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html
czekam na betę i mam nadzieję że testy nie oszukują bo 3 mam pozytywne
Trzymam kciuki za wysoką betędodinka lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:hej Dziewcyzny, nie powtarzałam HCG i teraz żałuję... i jestem wkurzona. Byłam u lekarza w Luxmedzie, a on się zachowywał, jakby tej ciąży w ogóle nie było, a ja sobie za szybko coś ubzdurałam. Ważne że było widać pęcherzyk
próbował mi wcisnąć kit, że betaHCG może być podwyższone przed miesiączką, a ja chyba wiem, co to jest, że musi być zagnieżdżenie, wiem, co to poronienie...
Na USG było widać pęcherzyk, a on powiedział, że nie wiadomo co to jest i czy będzie z tego ciąża, cały czas tylko te negatywne rzeczy mówił o pustych pęcherzykach itp.
Nie interesowała go moja historia poprzedniego poronienia ani starań...
Endometrium miałam 27 mm
Już nie pierwszy raz przejechałam się na ginekologach z Luxmedu u mnie i muszę chyba znaleźć jak najszybciej jakiegoś prywatnego.
Ech, L4 nie chciał dać i nie da, dopóki nie zobaczy serduszka. Jedyne, co mi dał, to duphaston.
Doradzam Ci zmianę albo chociaż jedna wizytę u innego lekarza który powie bardziej pozytywne rzeczy I da Ci l4 itdWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:29
-
ola.321 wrote:Tomania, Małgorzatka - bardzo się cieszę że u Was wszystko ok
Betę mam 18949!!!
ola.321 lubi tę wiadomość
-
FreshMm - ja bym zmieniła lekarza chyba, jesteś po poronieniu i wydaje mi się że lekarz powinien być bardziej wyrozumiały i czujny!! Jak on może tak mówić, że nie wiadomo co to jest i co z tego będzie... masakra! nie przejmuj się nim, może uda Ci się znaleźć kogoś odpowiedniejszego - trzymam kciuki!!! :*
A może jest szansa zmienić lekarza w Luxmedzie?? -
ola.321 wrote::*
Tak się cieszę że aż się boję swojej radościola.321 lubi tę wiadomość
-
zakocona - oby było wszystko ok - jeszcze nigdy mi tak beta nie rosła więc wierzę że tym razem musi być już ok .
Ostatnią @ miałam 24 grudnia, a cykle mam 31 dniowe. Ja obstawiam że owulacja była 9-10 stycznia, więc w 8 dpo pierwszą betę miałam 21.