Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Tomania, kciuki za betę!
Ja dzisiaj tak tragicznie spałam wiercilam się strasznie, miałam durne sny i ciągle budziłam. Generalnie jestem zmęczona teraz
I korci mnie, żeby jutro przed wizytą polecieć jeszcze na betę kolejną...
no to nie dobrze że się męczyłaś
Twoja decyzja ale widzę że 3 razy robiłaś może styknie a będzie Ci doktorek robił usg czy sama wizyta ?? -
Asieńka_86 wrote:Ja wyniki bety bede miala po szesnastej, trzymajcie kciuki.
Nynusia spokojnej pracy
Mersiak jak się czujesz , jak będziesz miała chwilę to pisz
Anastazja gdzie jesteś ?? wszystko okej ?? Napisz coś
I cała reszta odzywać się odgórny nakaz -
melenaxoxox wrote:bo od 2 dni mam takie jakies dziwne plamienia i sie boje..
-
Melena, możesz ty powiedzieć jak ci się udało zajść w ciążę z beta 50 10dpo i kilka dni później ze spadnieta beta do 17?
Malgorzatka, zobaczymy czy dr będzie chciał zrobić usg. Ale mam je w wizycie opłacone, więc pewnie będzieMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Melena, możesz ty powiedzieć jak ci się udało zajść w ciążę z beta 50 10dpo i kilka dni później ze spadnieta beta do 17?
Malgorzatka, zobaczymy czy dr będzie chciał zrobić usg. Ale mam je w wizycie opłacone, więc pewnie będzie
to dobrze -
zakocona wrote:Najwyżej wymusze Ja się zobaczenia pęcherzyka doczekać nie mogę
Teraz proszę o kciuki, żeby mój L mógł wyjść wcześniej z pracy i pojechać do gine ze mną
będziemy trzymać -
Widzisz ja stara baba doksztalcam sie i chodze na kosmetyke a obecnie dziewczyny cwicza przed egzaminem panstwowoym malowanie,zdobienie,opilowywanie paznokci itp wiec w sali nie wentylowanej jest tyle w powietrzu acetonu, rozpuszczalnikow, detergentów, że nie zamierzam ryzykować zdrowiem mojej fasolki zreszta mnie paznokcie wogole nie interesuja i nie wiem cz bede podchodzic nawet do tego egzaminu w tym roku
Małgorzatka lubi tę wiadomość