X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Na to wyglada, ze mam najnizsza bete :/ nie rozumiem tak duzej roznicy oby to nic zlego...
    Fatim nie dręcz się tym proszę . Naprawdę nie jest źle masz dobry przyrost zobacz na wynikach beta w 4 lub 5 tyg jest nawet od 75 tak mam w normach . wiem też że u każdej z nas ten wynik jest inny a to dlatego że każda z nas jest inna . U jednych rośnie szybko u innych wolniej dlatego jest taka dużo rozbieżność w wynikach . Tak jest z objawami jak i również rozmiarem pęcherzyka . Mówi się że przy becie 2000 czy tam ileś widać pęcherzyk ja miałam 801 dzień po usg na którym był widoczny 2milimetrowy . Jeśli tak bardzo się martwisz Powtórz ja jutro jeszcze raz . Ja wiem że wszystko jest dobrze!

Fatim lubi tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika ja się czuję od dwóch dni wyjątkowo dobrze ale co chwile coś podjadam bo jestem głodna.

Ale ten dobry nastrój to chyba przez środową wizytę u gin zobaczę moją fasolkę <3

paula1 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia ja tez jakos od piatku czuje sie wyjatkowo dobrze bo juz nie boli mnie brzuch tak jak wczesniej i humor sie poprawil bo wczesniej to bez kija sie do mbie nie zblizaj jakies napady zlosci mialam :) tyle ze teraz chorubsko mnie dopadopadlo niestety..

Nynusia tez mam w srode wizyte u gina zeby zobaczyc serducho mam nadzieje ze juz bedzie widac ;) no to trzymam kciuki zebys zobaczyla sliczna fasolke i moze tez juz serduszko :)

Nynusia lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewalika mnie też właśnie przestał boleć brzuch i z tego powodu się cieszę bo już się zaczynałam bać, humorki mam nadal ale takie napady raz mam ochotę się śmiać a za chwilę chce mi się płakać :P

Ja też będę trzymać kciuki żeby było widać u Ciebie serduszko <3 u mnie to chyba jeszcze za wcześnie no ale zobaczymy... jestem baardzo podekscytowana :)

Zdrowiej szybko :)

Ewalika lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Na to wyglada, ze mam najnizsza bete :/ nie rozumiem tak duzej roznicy oby to nic zlego...
    Fatim ja w 4 tygodniu i 3 dniu mialam bardzo podobna bete do Ciebie bo 123 a po 72h byla juz 630 wiec nie martw sie zrob bete jutro i bedzie juz dobrze zobaczysz :) bądź dobrej mysli

Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim a ja sprawdziłam faktycznie ty jutro i tak powtarzasz także zaciskam już mocno kciuki !!! :*
    I nie martw się , wróciłam się specjalnie i naprawdę masz dobry przyrost beta 129 to 4 tydzień u Ciebie się zgadza jutro będzie wynosić koło 400 zobaczysz :* :* :* jak nie więcej bo ja tam się nie znam ile ona tam rośnie tak dokładnie ;) Dobranoc :*

Fatim lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się kłade coś się źle czuje mam nadzieję że nie złapałam od Cory na razie mnie tylko muli w żołądku :/ buziaki śpijcie smacznie :)
    Nie stresować się proszę i bądźcie dobrej myśli wszystkie :* :*:*

oar83e3krqgkccev.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umiecie podnoesc na duchu :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka trzymaj się i wracaj do zdrówka!! :*

Fatim nie martw się będzie wszystko dobrze! :)

Ja też idę spać bo po 9h w pracy padam....

Śpijcie dobrze dziewczynki :)

Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc zycze wszystkim slodkich snów :*

Małgorzatka lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane : )
    Witam Nowe Mamusie, gratuluję nowych badań i bet : ) dziś dzień dobrych wiadomości : )
    Może u mnie średnio, ale dziękuję za wsparcie ;* cieszę się, że mam to endometrium grube i coś w rodzaju pęcherzyka - to te dobra wiadomość. Teraz zaciskam kciuki i czekam na wynik bety, który będzie najpóźniej rano.

Co do zmiany lekarza... zmieniam go oczywiście :) teraz na taką fajną kobietę z Luxmed z polecenia siostry mojego P., tylko muszę się wbić w termin :> siostra P. też na początku się nadziała na niemiłego lekarza, który jej powiedział, żeby się nie nastawiała i że ona jest z pokolenia testów ciązowych... i też wtedy zmieniła lekarza na tę fajną lekarkę.

Na szczęście mąż siostry P. jest moim bezpośrednim przełożonym w pracy i będzie o mnie dbał, a szefowa ze szczebla wyżej jest teraz na l4, więc nie muszę się z nią męczyć, że mi nakaże nadgodziny :D

Jestem z Siemianowic Śląskich, ale mieszkam tu od 2 lat, wcześniej żyłam w Wielkopolsce, nawet 6 lat w Poznaniu. Chętnie przyjmę wszelkie polecenia lekarzy z Luxmedu i prywatnych na terenie naszego Śląska :D
    Z Poznania mogę polecić lekarza :)

Miłego wieczoru : )

Edytowane:
    Pojawił się wynik betaHCG :D
    mam:
    2 760 mIU /ml :DDD
    Ale jestem szczęśliwa :DDD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 21:44

Ewalika, paula1, dodinka lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Ewalika Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm piekna beta gratulacje! Nikt mi nie powie ze to nie ciaza przy takiej becie :)

relgrl68722yz04m.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm ja mam bardzo dobrego ginekologa w Mysłowicach.. prowadził ciążę mojej szwagierki i moich paru koleżanek wszystko było ok dodatkowo jest baaardzo miły jeśli chcesz dam Ci namiar.

l22nhdgeccid541p.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh - piękna beta :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Wam ;*

Nynusiu, poproszę, wyślij mi na pocztę namiary na tego lekarza, zawsze się przyda :)

Jeśli ktoś jest z Poznania, to też mogę polecić gorąco lekarkę, która się mną kiedyś zajmowała. Ma bogate wykształcenie i kilka publikacji, jest bardzo rozmowna, udziela wszystkich informacji i nie trzeba jej ciągnąć za język - sama wypytuje o to, co trzeba.
    Badania robi wszystkie i nawet nadto, pobieranie krwi jest u niej na miejscu.
    O każdej pacjentce prowadzi notatki i zawsze wie, co się działo i o czym była poprzednia wizyta - nie trzeba jej przypominać. Potrafi nawiązać kontakt.
    Jak trafiłam do szpitala położniczego na łyżeczkowanie, specjalnie umówiła mnie na czas swojego dyżuru, robiła zabieg, doglądała mnie na sali, gdy leżałam w łóżku.
    W sytuacjach awaryjnych łatwo się do niej dodzwonić lub umówi się na godzinę, kiedy może chwilę rozmawiać.
    Jeden minus: przychodzi się na umówioną godzinę, ale trzeba czekać z 40 minut, bo ma opóźnienie często z kolejką.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:03

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh piekna beta.
    Dobrej nocy wszystkim, ja znowu nie w humorze...

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • ceska Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freshmm
    Dobry lekarz prywatny przyjmuje Bytom, Piekary Śląskie bliskl siemianowic
    Dr Gagoś 80 zł wizyta z USG wszystko ladnie opisuje zdjecia robi w przyblizeniu, ogolnie bardzo dobra opinie ma :)

oar8skjod4lwslof.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Asieńko, miłych snów i lepszego humoru, wielu, wielu pozytywnych emocji ;* Ciekawe, co tam Cię wpędziło w zły nastrój...

ps. zapisuję kontakty do lekarzy :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:19

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh wiesz to vhyba hormony, bo jyz wszystko mnie wkurzw. Osyatnio strasznie moj tata. Jakis czas temu adoptowalusmy pieska i tata wciaz sie go czepia i ciagle powtarza ze jeszfze troche i go oddamy. Noz k... Co my dzieci ze psa jak zabawke traktujemy? Do tego moj M dzisiejsza bete przyjal jak powietrze... Po prostu wieczory sa do bani

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach, te hormony! Też mi dziś łzy pociekły, jak mi ten lekarz w Luxmedzie powiedział, że aparat do USG będzie dostępny dopiero o godz.13.00 i mam przyjść drugi raz (a byłam u niego o 10.30).
    Jejku, chciałabym bardzo adoptować psiutka, ale na razie nie mam warunków, bo właścicielka mieszkania zabrania... no, ale niedługo zmieniam mieszkanie.
    Trzymam kciuki, by się obudzili Ci mężczyźni w Twoim domu i zaczęli działać jak trzeba!

No, też znikam, dobranoc wszystkim :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ