Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, witam się z rana
kurcze obudziłam się dzisiaj a tu gardło boli, wczoraj na wieczór nos zapchany, mam nadzieję, że to się bardziej nie rozwinie. Po pracy podjadę kupić propolki, bo to mogłam z Tomkiem brać, jak w ciąży chodziłam.
Miłego dniaNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualny
-
Cześć, ja dziś ledwo się zwlokłam z łóżka...kiedy ten weekend? Ja o imionach będę myśleć po 13 tygodniu, na razie boję się zapeszać a co do płci, przeczuć nie mam żadnych, ja w ogóle gdyby nie to forum nie wierzyłabym że jestem w ciąży. I pewnie tak zostanie do pierwszego USG.
Jeszcze 2 tygodnie...
Miłego dnia kobietki -
Czesc dziewczynki za mną koszmarna noc gardlo i katar nie dawały nam spać juz sie umowilam do lekarki ale dopiero na popołudnie.. jakie macie domowe sposoby na to paskudztwo?
Tomania2806 mnie wszyscy mówią ze bedzie chłopiec i ja tez tak czuje chociaz nie ma to dla mnie znaczenia
Milego dnia wam zycze :* -
Hej dziewczynki
Mnie na razie choróbsko nie dopadło chociaż zaczynam mieć kaszel.
Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrówka
Ja mam dziś strasznie nerwowy dzień... mam nadzieje, że się szybko skończy.
Ewalika ja katar zawsze zwalczam lampą.. nagrzewam zatoki 2 razy dziennie oczywiście w godzinach kiedy nie ruszam się z domu i szybko przechodzi
Miłego dnia ! -
moja beta ( wczoraj) to 2629 to chyba dobra?
Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie u stomatologa, kanalowe odkladamy robimy jakies pozostalosvi co by zabki byly zdrowe i bakterie nie szkodzily fasolce. Mam w ogole swietna dentystke, zebym tez na takiego ginekologa trafila. Ja troszke lepuej sie xzuje niz rano, katar mnie nie meczy, M od razu jak zauwazyl ze cos mi jest zrobil herbatke z cytrynkabi jeszcze zdazylam sie wygrzac przed wyjsciem. Dxisiaj mam jepszy humor, pewnie przez stomatologa- o ironio
Przeczucia nie mam, chcialabym blizniAki... Imiona wybrane lata temu, dziewczynka Anastazja i Laura a chlopczyk KordianWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 09:28
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana widzę że się rozkładacie po kolei odpoczywajcie i wracajcie szybko do zdrowia :*
Ada piękna beta
Zakocona no brawo piekna druga krecha takie zdjęcia ja lubie
Ja też nie mam przeczucia co do płci aczkolwiek bardzo marzy mi się chłopiec ale jak to mówią najważniejsze żeby zdrowe było maleństwo
co do imion to dla chłopca podoba mi się Adrian Piotr Dominik a dla 3 trzeciej dziewczynki było by Jowitka -
Ja dzisiaj wstałam z takim byle jakim humorem na szczęście nic się nie rozwinęło z moich mdłości ... Córcia też się czuje lepiej dzisiaj już mąz zaprowadził ją do przedszkola także już nie zaraża
Teraz jem śniadanie i biorę się za porządki -
Ja bym chciała dziewczynkę... i takie też mam przeczucie..ale zobaczymy co czas pokaże... jeśli będzie dziewczynka będzie miała na imię Lena
Jeśli chodzi o imię dla chłopca jesteśmy w stanie kłótni na ten temat więc na razie nie wybrane ale jest jeszcze duuuużo czasu -
Dziewczyny a ja mam znowu stresa, bo byłam właśnie w łazience i dużo śluzu kremowego z domieszką jasnobrazowego i troszku mnie brzuch pobolewa. Zadzwonilam do gina i przelozylam wizytę z piątku na dziś 15.20. Mam nadzieje że będzie dobrze wszystko, ale troche się boję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 11:04
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.