Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula będzie dobrze nie martw się ! Daj znać po wizycie co i jak, trzymam kciuki!!
Fatim może zadzwoń do swojego gina, moja kumpela miała zapalenie pęcherza w początkowym okresie ciąży dostała jakieś leki na to i szybko jej przeszło. W sumie na własną rękę nic nie wymyślisz bo większość rzeczy, które pomagają na zapalenie pęcherza może źle wpłynąć na fasolkę.Fatim, paula1 lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczny zaczyna mnie bolec pecherz jak na zapalenie pecherza zjadlam troche zurawiny i zaparzylam sok zurawinowy, co moge jeszcze zrobic ? Termofer odpada, leze pod koldra, witaminy c w nadmiarze nie mozna nie wiem co tu robic
Fatim lubi tę wiadomość
-
Beta będzie wysoka tu nie ma co nawet myśleć inaczej a pecherz wyleczysz tylko trzeba się upewnić co można a czego nie można brać nie zamartwiaj się :-*
Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Na razie faszeruje sie ta zurawina w kazdej postaci. Kurde tyle czasu nie mialam a teraz sie przyplatalo
-
Fatim wrote:Boje sie, ze te zapalenie pecherza w tak wczesnym etapie moze miec zle konsekwencje
Aguska_021087 lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dzieki malgorzatka. Teraz sie zastanawiam czy po takim czasie mogla sie uaktywnic u mnie bakteria jaka maz mial w nasieniu enterococcus faecalis. Moj posiew byl czysty i nie wspolzylismy od diagnozy wiec chyba to nie powinno byc to, prawda ?
-
Kurcze jestem w 5 tygodniu i nie mialam jeszcze zadnych badan nawet zwyklej bety. Musze jeszcze czekac 3 tygodnie na pierwsza wizyte gdzie zrobia mi zwykly test ciazowy z moczu.... to jest 3 tygodnie zastanawiania sie przy kadym bolu brzucha i jajnika czy wszystko jest OK. mieszkam w UK a tu ciaza zaczyna sie dopiero od 12 tygodnia. Mi zrobili laske i przyjma mnie w 9 tygodniu.... chyba zupelnie osiwieje do tego czasu, w poprzednich ciazach nie mialam zadnych problemow ale to bylo 20 i 16 lat temu, wtedy nie bylam po 40tce... moje znajome ostatnio poronily i jakos tak przejelam sie tym faktem ze i moze u mnie jest cos nie tak. Powiedzcie mi prosze jakich badan krwi mam wymagac od lekarza jak pojde na prywatna wizyte za ktora zaplace majatek? Bo ten test ciazowy z moczu w 9 tygodniu ciazy jakos mnie nie cieszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 12:40
-
Przyszła waga. Pierwszy raz się zważyłam. 52,5kg (4t6d). Od jutra zaczynam co tygodniowe (w śr) ważenie i sprawdzanie przyrostu wagi.
belly pokazuje, że powinnam pod koniec ciąży 68kg ważyć. Jezu... Najwięcej ile ważyłam to 55kg i wyglądałam jak słoń.....Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hey Dziewczyny
Jak zobaczylam Wasz watek to nie moglam nie zajrzec. Moj Synio mial byc z pazdziernika 2013 a wykluł sie we wrzesniu.
Chcialam Wam zyczyc udanej i spokoj ej ciazy oraz szybkich porodowMałgorzatka, aanaa, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Kurcze jestem w 5 tygodniu i nie mialam jeszcze zadnych badan nawet zwyklej bety. Musze jeszcze czekac 3 tygodnie na pierwsza wizyte gdzie zrobia mi zwykly test ciazowy z moczu.... to jest 3 tygodnie zastanawiania sie przy kadym bolu brzucha i jajnika czy wszystko jest OK. mieszkam w UK a tu ciaza zaczyna sie dopiero od 12 tygodnia. Mi zrobili laske i przyjma mnie w 9 tygodniu.... chyba zupelnie osiwieje do tego czasu, w poprzednich ciazach nie mialam zadnych problemow ale to bylo 20 i 16 lat temu, wtedy nie bylam po 40tce... moje znajome ostatnio poronily i jakos tak przejelam sie tym faktem ze i moze u mnie jest cos nie tak. Powiedzcie mi prosze jakich badan krwi mam wymagac od lekarza jak pojde na prywatna wizyte za ktora zaplace majatek? Bo ten test ciazowy z moczu w 9 tygodniu ciazy jakos mnie nie cieszy...
Ja teraz też mam czekać około 3 tyg i powiedziała że wtedy założą mi kartę i da mi skierowania na wszystkie badania
-
zakocona wrote:Przyszła waga. Pierwszy raz się zważyłam. 52,5kg (4t6d). Od jutra zaczynam co tygodniowe (w śr) ważenie i sprawdzanie przyrostu wagi.
belly pokazuje, że powinnam pod koniec ciąży 68kg ważyć. Jezu... Najwięcej ile ważyłam to 55kg i wyglądałam jak słoń.....