Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mersiak wrote:Hej kobietki! Wróciłam z pracy jeszcze. Dzwonił do mnie mój gin zapytać jak się czuje i jak z krwawieniem. Powiem Wam, że wydzielina jest brązowa, zero czerwonego, takie jak ostatnie dni @. Gin mówi, że tak ma być i że wszystko będzie dobrze. Mam też taką nadzieję. Dzisiaj mnie w pracy pytali co zrobiłam z buzią bo tak ładnie wyglądam, hehe
-
Czesc dziewczynki ale nas dużo super! staram sie byc z wami na bieżąco ale nie zawsze mam niestety na to czas piekne bety macie takie wysokie sama chyba tez pojde zrobic kolejną bo ostatnia nie byla az tak wysoko jak wasza więc zaczynam sie denerwować. Za dlugo sie chyba cieszylam ze nie bierze mnie choroba i teraz mam.. gorączka paskudny katar i ból gardla jutro pojde do rodzinnej po l4 nie ma co ryzykowac a póki co herbatka z cytryną i imbirem do tego syrop prenalen i kocyk a wy jak sie czujecie?
-
Małgorzatka wrote:
1.Małgorzatka Małgosia termin - 01 Październik
2. DzwionaBeatatermin-01 Październik
3. Monika_89Monika termin-01 Październik
4.KaśkuKasia termin 01 Październik
5.Asieńka_86Asiatermin-01 Październik
6. Ewalikatermin-01 Październik
7.RzodkiewkaJustyna termin-01 Październik
8.Anastazjaaa Małgosia termin-02 Październik (30 Wrzesień?)
9.Paula1 Paulina termin- 02 Październik
10.Beti_85Beata termin-02 Październik
11.aanna Anna termin-02 Październik
12.just_me Agnieszka termin-02 Październik
13.Muffinka1019 Bożena termin- 03 Październik
14.Ola.321 Aleksandra termin -03 Październik
15.Ania24 Ania termin-03 Październik
16.mersiak Marcelina termin-03 Październik
17.Marribell Ania termin-03 Październik
18.Bree Sybilla termin-04 Październik
19.Nynusia Justyna termin-04 Październik
20.Nat_alia Natalia termin-05 Październik
21.Freshmn Marta termin-05 Październik
22.Zakocona Klaudia termin-06 Październik
23.Tomania2806 Ania termin-06 Październik
24.Mo_niczka Monika termin-06 Październik
25.Pap86 Paulina termin-06 Październik
26.Ale.ale Ania termin-08 Październik
27.Natka88 Natalia termin-09 Październik
28.melenaxoxoxo termin-10 Październik
29.Estrella termin-10 Październik
30. Fatim Paulina termin-11 Październik
31.Dodinka termin-11 Październik
tak wygląda nasza lista przybywajcie ciężarówki [/QUOTE]
Ciekawe ile z nas urodzi we wrzesniu -
Hej Dziewuszki!
Gratuluję dzisiejszym nowym mamom, a tym "starym" pięknych bet i pęcherzyków
Im nas więcej tym weselej :)Coś czuję, że będzie nas duuużo mamusiek na październik
Jakie ja wczoraj miałam ssanie w żołądku, ojoj, non stop byłam głodna. Dziś na szczęście jest lepiej, tzn nie muszę się non stop czymś objadać.
Małgorzatka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj troche sie przesililam zakupami i teraz musze odpocząć choc poki co nawet nie mam jak. Jutro mam tez wizyte u stomatologa kontrolna przy leczeniu kanalowym i musze jej powiedziec o ciazy i nie wiem czy bedzie mi w ogole cos robic
-
Ewalika wrote:Czesc dziewczynki ale nas dużo super! staram sie byc z wami na bieżąco ale nie zawsze mam niestety na to czas piekne bety macie takie wysokie sama chyba tez pojde zrobic kolejną bo ostatnia nie byla az tak wysoko jak wasza więc zaczynam sie denerwować. Za dlugo sie chyba cieszylam ze nie bierze mnie choroba i teraz mam.. gorączka paskudny katar i ból gardla jutro pojde do rodzinnej po l4 nie ma co ryzykowac a póki co herbatka z cytryną i imbirem do tego syrop prenalen i kocyk a wy jak sie czujecie?
-
Małgorzatko będę się starać jakoś się wykurowac szybko Asienka_86 z tego co ja rozmawialam ze stomatologiem kiedy zaczelam planowac ciaze to mowil ze w 1 trymestrze nie mozna dawac normalnego znieczulenia i robic zdjecie rtg ktore u nas przy leczeniu kanalowym robi sie zawsze.. wiec chyba nic Ci nie bedzie robic..
-
Fatim wrote:Na to wyglada, ze mam najnizsza bete nie rozumiem tak duzej roznicy oby to nic zlego...
ale masz termin 10 dni później to jest bardzo duża różnica . Za 10 dni bedziesz miała dużo wyższą betęMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:
Pytanie czy też jesteście gorące - mój mąż mówi że parzy jak się do mnie dotyka pewnie dlatego że temperatura się podniosła
U mnie twierdzą, że jestem bardzo blada a mój M cały czas każe mi mierzyć temp bo mówi, że jestem bardzo gorąca ale gorączki ani razu nie miałam.. temp mam na poziomie 37,3
dodinka lubi tę wiadomość
-
paula1 wrote:Witamy estrella
A ja mam takie pytanko - czy Was dziewczyny bolą piersi albo są jakieś inne?
bo zaczynam się martwić pomału, bo mi tak naprawdę nie wiele się zmieniły, cały czas takie jak były wcześniej, czasami tylko coś jakby mi mrowiło i koniec. Nie wiem czy tak powinno być, a z pierwszej ciąży nie pamiętam jak było...
Paula mnie bolą sutki zwłaszcza przy dotyku no i tak jakby były nabrzmiałe ale czy urosły nie wiem... są tak jakby pełniejsze