Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buahaha... nie dowierzałam i mam za swoje... też się przekonałam, co to mózg w ciąży. Wyłożyłam zakupy na taśmę w Lidlu, przy czym zaczęłam je pakować do swojej torby zanim taśma dojechała do kasjera... po czym się zorientowałam i wypakowałam z powrotem
Asieńka, i mnie korciło an drugą betę, ale stwierdziłam, że musi być dobrze, a za te 40 zł (które wydałabym na betę) kupię coś maluchowi ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 14:29
aanaa, monika_89, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Taaak dziewczyny to nie wiecie jaką ja gafę strzeliłam jak poszłam na pobranie drugiej bety... laborantka pyta mnie co robimy a ja taka zadowolona mówię ,, powtórkę HTC,, tak się spojrzała na mnie i mówi że co? chyba HCG ;p
FreshMm lubi tę wiadomość
-
ja za bete płaciłam 42zl bo to niby sobota a normalnie 35zl
na druga bete chyba pojde jutro, ale bardzo się boję, że coś okaże się nie tak... cos za dużo myślę... -
Proszę Was ja jak byłam na ostatniej becie zostawiłam w labolatorium torbę Na szczęście M zauważył że mi jej brakuje. Nie mówiąc o pozostawionych gdzieś w komunikacji miejskiej dwóch czapkach i rękawiczkach...
Nat_alia a czemu się boisz na zapas? Ja się stresowałam w poprzedniej ciąży.. Teraz postanowiłam się cieszyć i tyle... i sądzę że to właściwe podejście dla każdej z nas no i dla maluchów ..
Ale jeśli ma Cię ta beta uspokoić to może lepiej zróbWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:27
FreshMm lubi tę wiadomość
-
U mnie kosztuje 27 więc tak umiarkowanie z tego co widzę
natalia - ja też się bardzo bałam wczorajszej bety i ja bym pewnie nie poszła tylko moja gin mnie wysłała żeby sprawdzić co i jak, na szczęście na tą porę wszytko jest ok i trzeba dalej czekać. Nie myśl za dużo, musi być ok! -
zakocona w każdym razie można to podpiąć pod telefon
fresh, Ania made my day !
natalia wiadomo, że wszystko będzie dobrze, głowa do góry, musi! zajmij się czymś przyjemnym zamiast rozmyślać
strasznie dużo płacicie za betę, u mnie tylko 20 zł (22zł po godzinie 16)13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
macie rację muszę zając się czymś innym... ale ciężko... w pracy myslę tylko o tym... nie umie się skupić... i jak tu byc wydajnym...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 15:44
-
Cześć Dziewczyny
Jeszcze po cichu i nieśmiało się z Wami witam:)
To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam (serduszko przestało bić).
Na chwilę obecną bety raczej nie mam w planach;) Po prostu boje się jej robić. Jak przyrost będzie dobry, to i tak dalej będę się martwić czy wszystko dobrze, a jak będzie zła, to i tak już nic nie zrobie, a już raz to przeżyłam i było to jedno z najgorszych doświadczeń w moim życiu!
Podstawa, to pozytywne myślenie, że musi być dobrze i kropka !Magic lubi tę wiadomość
-
"Od marca 2015 r. będą obowiązywać nowe przepisy dotyczące imion nadawanych dzieciom. [...] Od 1 marca 2015 roku możliwe będzie nadawanie dzieciom imion obcego pochodzenia. Rodzice nadal będą mogli nadać dziecku maksymalnie dwa imiona, nie będą one mogły być zdrobniałe, uwłaczające ani ośmieszające. Kierownik USC nadal będzie decydował, czy wybrane imię spełnia powyższe wymagania."
więcej na http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/1,79473,17310903,Najczesciej_nadawane_imiona_w_Polsce_w_2014_roku.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 16:31
polkosia lubi tę wiadomość
-
Gosia i Anastazja gratulacje pięknej bety
Natka witamy w gronie październikowych mamusiek
Co do bety: u mnie koszt to 40 złWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 17:56
Anastazjaaa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Anastazjaaa super wynik!!! gratuluję
Natka u mnie to też druga ciąża po poronieniu (też w październiku 2014 straciłam maleństwo).
Wiesz ja chciałam wiedzieć jak najszybciej i iść do lekarza żeby jeśli trzeba jak najszybciej pomóc maleństwu. Dostałam leki i odpoczywam sobie na zwolnieniu
Wiem że nie jest lekko ale tak jak piszesz grunt to pozytywne myślenie. Więc głowa do góry, zrób badania odwiedź lekarza i zobaczysz że wszystko będzie dobrze ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 18:08
Anastazjaaa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Witaj Natka i zachęcam do dopisania się do listy na docs google dostępnej w 1. poście w całym wątku
Mam podobne ostatnio myśli - też kiedyś poroniłam i myślę, że dobra beta mnie nie uspokoi... a zła beta - nie chcę o niej myśleć, odrzucam taką myśl i opcję. Liczę, że w poniedziałek ginekolog powie wszystko co i jakMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
właśnie dopisalam się do listy i patrzac na wyniki bety w jakim dniu po owulacji to mam najniższą.. w 14dpo-72,49
jutro koniecznie musze powtórzyć bete...