Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
7 tydz według OM, miałam późno owulację i zagnieżdżanie chyba też bo ostatnio widać było pęcherzyk 11 mm (odpowiadał 6 tyg ciąży) z ciałkiem żółtym, lekarka twierdziła że to 5 tydzień. Skomplikowane to trochę jak dla mnie Nie ogarniam jak na następnym USG mi coś więcej powie to sobie zmienię suwaczek Belly pokzauje mi 6 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 10:34
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja w O.M. mam 8, ale na pierwszym USG mówił, że młodsza o tydzień, potem wg zarodka że o 2 dni. Zobaczymy co we wtorek powie
Bunia86 lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
mersiak wrote:Bunia86 współczuję, ja miałam mdłości tylko zaraz po tym jak dowiedziałam się o ciąży (i to nie rano tylko wieczorem), teraz nie mam. Ufff, gdyby nie ból piersi, czasami bóle podbrzusza i plamienia to bym nie wiedziała, że jestem w ciąży
Dlatego współczuję pozostałym, bo trochę to męczące...ale dla dzidziuśków dacie rade Kochane
U mnie na USG wyszło tak, jak na BellyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 10:37
Bunia86 lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja mam nadzieję że zobaczę fasolkę w piątek.. Stersuję się bo wydaje mi się że już powinno być widać coś więcej
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia na pewno zobaczysz, nie denerwuj się Kochana na zapas
Ja mersiak kiedyś wymiotowałam z nerw, nie będąc jeszcze w ciąży, miałam takie okresy, że tylko żółcią wymiotowałam, bo nie miałam już czym, więc wiem co to znaczy i jakie jest to męczące. A to, że nie ma dolegliwości to nie znaczy, ze coś z dzidzią nie tak, bo nie każdy je ma i inaczej przechodzimy, co juz tu pisałysmy. Także głowa do góry i sie cieszymy A poza tym te dolegliwości pod koniec I trym przechodzą stopniowo.Bunia86 lubi tę wiadomość
paula1 wrote:Moj synuś w październiku skończy 10 lat trochę długa przerwa, ale chcieliśmy mieć dzieciątko już na swoim mieszkanku, praca i dlatego tak zeszło. Ale młody się cieszy mówi, że będzie pomagał
Moja córa za dwa miesiące skończy dziewięć lat, więc u nas też będzie duża różnica.Bunia86, paula1, ITKA lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:To też już będziesz miała pomoc może i będziemy się bić o wózek Młody przychodzi i głaszcze mnie po brzuchu...miłe takie
Oby do II trymestru dotrzeć i już będzie ok. W szkole dzieciaki jeszcze nie wiedzą, ale zaraz zaczną się dopytywać, bo po całym dniu trochę już mnie wysadza...ale myślę, że chociaż mojej klasie wychowawczej, którą oddaję w tym roku to powiem jak zacznę II trymestr.
U mnie poza mężem i bliską koleżanką nie wie na razie nikt. W swojej klasie też szybko nie powiem. Wprawdzie jestem z uczniami w dość bliskich stosunkach, ale nie chcę póki co im mówić o tym, co dla mnie takie ważne. -
Kasia82 wrote:U mnie poza mężem i bliską koleżanką nie wie na razie nikt. W swojej klasie też szybko nie powiem. Wprawdzie jestem z uczniami w dość bliskich stosunkach, ale nie chcę póki co im mówić o tym, co dla mnie takie ważne.
To też masz Kasiu sporą różnicę i będziesz miała pomocKasia82 lubi tę wiadomość
Dzień dobry dziewczyny Ja wstałam za 20 jedenasta Przedziwne uczucie wstawać tak późno
Śniadanko do łóżka mam od mężusia Na razie nie ma mdłości na horyzoncie
Bunia86, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
No ja mam problem ze snem. Długo nie mogę zasnąć, w nocy budzą mnie koszmary... całe noce albo płaczę albo z kimś się kłócę. Generalnie zawsze budzę się mokra albo z wściekłości albo od płaczu
-
Podział ciąży na tygodnie i miesiące przedstawia się następująco:
1 miesiąc ciąży trwa od 0 do 4 tygodnia ciąży,
2 miesiąc ciąży trwa od 5 do 9 tygodnia ciąży,
3 miesiąc ciąży trwa od 10 do 13 tygodnia ciąży,
4 miesiąc ciąży trwa od 14 do 18 tygodnia ciąży,
5 miesiąc ciąży trwa od 19 do 22 tygodnia ciąży,
6 miesiąc ciąży trwa od 23 do 26 tygodnia ciąży,
7 miesiąc ciąży trwa od 27 do 31 tygodnia ciąży,
8 miesiąc ciąży trwa od 32 do 36 tygodnia ciąży,
9 miesiąc ciąży trwa od 37 do 40 tygodnia ciąży.polkosia, ~Rewianka~, agania lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...