Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton no ja to wszystko znoszę właśnie dlatego, pisałam wam ze nie wyrabiam, ale kocham i jak widzę jego minę i ból w oczach to mi go szkoda, tak samo jak jestem wściekła za chwile przypominam sobie jego dzieciństwo i mi przechodzi i rycze w poduszkę bo już nie wiem co robić. Próbuje go motywować, ale jak jest dobrze to on myśli ze.skoro jest dobrze to zniose wszystko i może odkładać wszystko w.nieskończoność ( do banku zapłacić idzie dwa tygodnie za coś co zamówiliśmy z mojego konta), bo to bo tamto. A jak znów próbuje juz się wydzierac i mówić że jak tak dalej pójdzie to wyjadę.bo wysiadam psychicznie i fizycznie to wyskakuje mi z tekstem ze jak wyjadę to straci motywację i chęci do działania. Wiec głupieje.
-
nick nieaktualny
-
Polkosia Ja dziś również ze sraczka jestem ... I mega mdlosciami dodatkowo . Na śniadanie jadlam twarozek z bułeczka , co mogło zaszkodzić ??? Jedynie śmietana ale jadlam te granulowane twarozki wczesniej i dziś i nic nie było ... Na obiad ziemniaczki , mizeria i wątróbka ale dwoma maleńkim i kawałkami wiec tez nie miało co ... A mdłości chust wie ... Także rozumiem bol ...
-
nick nieaktualnyMikejla ulozy sie wszystko. Pamietaj, ze raz jest lepiej, raz gorzej. To kolejna jakas zyciowa proba -przetrwacie, zobaczysz. Trzymajcie sie razem, mimo wszystko. I pamietaj, ze wiara czyni cuda. Serio. Trzymam kciuki za Was. Na pewno karta sie odwroci niedlugo.
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Brwi sobie zrobiłam,włosy umylam,mąż jak wróci to mnie ogoli,takze mogę rodzic;P jeszcze co prawda nig nie wydepilowalam,ale moich blond włosów na szczęście nie widac i dużo ich nie ma;)
szczesliwa_mamusia21, soraya, annggela, Little Frog, zakocona lubią tę wiadomość