Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ no cóż zrobić: ( menda się przyplatala jakas ale zwalcza Ci ja antybiotykami wiec spokojnie . Ja tez go bankowo mam . 30 stego się dowiem ...
Agaton tak jak mówisz , jakiś popularny ten paciorkowiec się stal ...
Ja tez będę zaraz Jaroszka z Toba oglądać
IviQ wpadaj razem z Mika na watrobeczke. :p
Agaton oj tak , niech przejdą ! Oby !!!
A na swędzenie pisalam Ci przed wczoraj jakoskazał zrobic badanie na cholestaze i jak nie wyjdzie ona to do dermatologa ale powiem Ci ze Ja to chyba miałam od balsamu pod prysznic nowego jednak ... Ale no na cholestaze nie zaszkodzi zrobić badania , w piątek ide
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Ja tez mam GBS-a, cukrzyce i mega rozstępy! Brrr....
I dzis mam koszmarny dzien, jsst duszno, mi jest słabo... W dodatku mam mdlosci... Jem na siłę, żeby cukker nie szalał ;( wykonczyc sie można![/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Mikejla wrote:Jaroszka ja oglądam i powiem Ci uśmiechnęła się przed nosem na wstępie "mój syn Darek to taki dzieciaczek..." czy jakoś tak hehe. Aż mój kochany mąż się na mnie popatrzył, ciekawe czy zajarzyl
No popatrz ja tez od razu pomyslałam o naszych rozmowachjak sie popatrzył to pewnie zajarzył
hihi
Mikejla lubi tę wiadomość
-
jacusianka wrote:Ja tez mam GBS-a, cukrzyce i mega rozstępy! Brrr....
I dzis mam koszmarny dzien, jsst duszno, mi jest słabo... W dodatku mam mdlosci... Jem na siłę, żeby cukker nie szalał ;( wykonczyc sie można!
Ojej i Ty tez jesteś dzibiesemnie martw sie ruda urodzisz i znowu będziesz seksi :*
-
Mikejla wrote:Hm właśnie mi przypomnialyscie ze jak byłam teraz to nie pobrali mi gbs... Może zapomnieli. Przypomnę się w poniedziałek
Spoko mi tez nie pobrali, dopiero na następnej wizycie czyli 5.10. Lekarz mówił, ze to sie pobiera dopiero po 35 tygodniu, wiec luuzzz -
Mikejla wrote:Hm właśnie mi przypomnialyscie ze jak byłam teraz to nie pobrali mi gbs... Może zapomnieli. Przypomnę się w poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 21:19
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ZakręconaOna wrote:A na swędzenie pisalam Ci przed wczoraj jakos
kazał zrobic badanie na cholestaze i jak nie wyjdzie ona to do dermatologa ale powiem Ci ze Ja to chyba miałam od balsamu pod prysznic nowego jednak ... Ale no na cholestaze nie zaszkodzi zrobić badania , w piątek ide
Szczesliwa,śmiesznie masz z tym tsunami,mój brzuch to sie ledwo rusza,nawet nie ma co nagrywać hehe:) nie pogardzę również kolejnym filmikiem z poczynań Twojego synka:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
IviQ no to dobrze , juz sie balam ze on szuka wyjscia
Agaton no teraz moge nagrywac i nagrywac , ale wlasnie chyba zasnal siedze i nawet sie nie ruszam zeby go nie obudzicAle nagram cos jutro wczoraj tak dawal ze brzuch w jednym miejscu chyba na 10cm mi sie podniosl ! wariat moj maly
agaton, IviQ lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt bo widzę ze wszystkie udane i wszystko idzie ku dobremu
Ula trzymam kciuki za SN oraz szybki i bezbolesny poród no.i oczywiście żeby i w Twoim przypadku USG się mylilo i Kornelek ważył ponad 3kg
Magnosia utytaj trochę tego dzieciaczka powodzenia:*
A tak wracając do tematu chłopów... my jesteśmy przecież wszystkie silne babki i ze wszystkim damy sobie rade !!!Magnosia lubi tę wiadomość
-
Mika kiedys dodalam jak maly szlaleje w brzuchu , jak Ci sie nie chce ogladac calego polecam przewinac do 50 sekundy tam da czadu
https://www.youtube.com/watch?v=FdzT4QJDyvw
IviQ, Mikejla, jaroszka, miska2503, maluda, Blondik, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość