X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania nic bo nawet nie było kiedy się za to.wziąć raz byłam w pl raz tu, różnie było ale to wiecie. Do szkoły pójść nie mogę bo zaraz rodze, na własną rękę ciężko.się nauczyć serio.

• IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ulka ale Twój Kornelek i tak znacznie lepiej rośnie niż mój bo mój 1950 g to w 36 tyg ma.....:/ Kciuki zaciśnięte!!!
    PS miło CIe "widzieć"

Mangosia mysle ze przez te 2 tyg nabierze wagi i bedize ponad 3 kg:)

My dream kurcze powiem Ci że ja bym się grubo zastanowiła nad sensem bycia razem...ale oczywiscie ja nie siedzę w Twoim życiu i Twojej głowie sugeruje się tylko tym co piszesz, a całość może inaczej wyglądać

Magnosia lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane robie Wam smaka ;)
    Moj deser :) Musialam sobie dogodzic :)
    aa7829c07f8a0833med.jpg

Zapraszam zostalo jeszcze sporo :)

Fatim, Aleksandra90, IviQ, szczesliwa_mamusia21, agaton, polkosia, estrella, annggela, ~Rewianka~, onka, Nynusia, agania, Magnosia, Bąbelek, Little Frog, maluda, Blondik lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla nie bierzcie na razie żadnego kredytu dodatkowego, bo to pętla na szyję. uwierz mi wiem co mówię, spłacamy obecnie kilka

Blondik lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iviq no my też zasypialismy przy skype :) oj ciężko ciężko, ale mnie ten strach przed jutrem tu wykańcza, może jestem za słaba ale po prostu psychicznie juz nie wyrabiam, zdrowotnie jak widzę też już nie. Nie chce tu mieszkać do końca zycia, wiec może lepiej wyjechać i zacząć tam coś budować żebyśmy za jakiś czas mogli szczęśliwie żyć w Polsce. Intensywnie o tym myślę od kilku dni.

IviQ, agaton lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojka jesteś okrutna biorąc pod uwagę moją sraczkę :D

Mikejla, lojkalojka, green, soraya, BATTINKA, agania lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim no właśnie dlatego się zastanawiam, ale wolałabym mieć jakieś zabezpieczenie w Polsce, nie wiem póki co zaczyna się na wspólnej i chce oderwać się od rzeczywistości :)

• IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA Wam powiem że kurcze ja przed ciążą nie miałam lekko, mój jest nerwus, narzyz i tyle. KAsy do domu nie przynosi za dużo gdyby nie ja już dawno byśmy z torbami poszli. Do tego kobieciarz i nie raz się rozstawaliśmy. Generalnie powinnam go kopnąć w tyłek dawno ale jak to w życiu bywa tych dobrych momentów było sporo więc przygryzałam wargę i czerpałam radość z tych pięknych chwil. Zawsze czułam że trzymam ten związek trochę za bardoz na siłę. Nawet w ciązy na początku był nie do zniesienia czasmi. W kóńcu się załamałam wykrzyczałam co myślę itd. jeszcze z miesiac było bez zmian i nagle nie wiem kiedy się odmieniło. Jest do rany przyłóż. Nie wiem czy mu to zostanie czy nie ale czuje zmianę o 180 stopni. Stał się nagle ideałam. Nawet się powstrzymuje przy mnie by nie przeklinać na innych kierowców a normalnie podczas jazdy wyzywał wszystkich dookoła i takie tam. NAglę czuję że przestał kombinować, że teraz mu naprawde zależy, ze wysynęłam sie na 1 plan i że jest szcześliwy:) NIe wiem jak długo to potrwa ale na tą chwilę powiem że warto było przeczekać najgorsze!!!

Mikejla, Fatim, agaton, annggela, Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idźcie do doradcy finansowego on wam najlepiej doradzi, pamiętaj że raz są lepsze a raz gorsze chwile i nie zawsze może być tak, że w danym miesiącu będziecie mieli na wszystkie pożyczki a dług wtedy się ogromnie namnaża.

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i takie historie choćby dają mi siłę i motywację, dlatego warto się tu wygadac :)

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka wow ! Wsiadam w samolot i lece do Ciebie ! :D Albo jade , mam 680 km do Paryza :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miklejka no musicie coś wymyślić bo się psychicznie wykończysz. A że tak zapytam to auto na ten kredyt jest takie niezbędne?? nie możecie sprzedac i kupić czegoś tańszego? 7 tys euro to nie mało:/ w pl ludzie sobie radza z autami za 1000 zł i potrafią altami jeżdzić.... Bo ten kredyt Was wykończy.

ZakręconaOna, polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim ,ale na sraczke polecam gofraa z dzemem jagodowym ;)

Szczesliwa zapraszam tylko , ze ja juz od 8 lat nie w Paryzu ,a na poludniu ( niedaleko Marseille :) )

szczesliwa_mamusia21, Fatim lubią tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu liczy się ilość spalin, płaci się większy podatek za starsze auto, i tak nie kupiliśmy jakiegoś nowego bardzo, no i miało być w porządku a i tak się zepsuło, tzn mój mąż tak o nie zadbał na myjni ze zalal coś aż! Nie dziwne skoro nie było go 3 h a później jeszcze chciał w nim spać bo go tam zostawić nie chciał. Kredyt nie jest aż tak odczuwalny, a mieszkanie jak na takie jest za drogie dlatego walkowalismy temat szukania nowego tańszego no i na tym się skończyło.

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj oj to troszke dalej , 1200 ! To tyle juz nie pojade :D Wiec masz wiecej dla siebie :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    No kochane robie Wam smaka ;)
    Moj deser :) Musialam sobie dogodzic :)
    aa7829c07f8a0833med.jpg

Zapraszam zostalo jeszcze sporo :)

Lojka, niektorzy maja cukrzce :P Potworze Ty! ;)

soraya, BATTINKA, agania lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agaton Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka,masz szczęście,ze nie lubię gofrów,ale wyglądają smakowicie i chyba zaraz oszamie kanapke z powidlami;)
    Mika,to oglądaj serial,a my sobie tu podyskutujemy hehe:) przyda Ci się oderwanie od tego wszystkiego:)
    IviQ,cieszę się bardzo,ze się Twój niemąż zmienił,bo pamiętam jak pisalas,ze byś sie z nim nie ohajtala,bo strach,bo taki nieodpowiedzialny jest:) no to oby mu zostało to jaki jest teraz:)
    A Mika,jeszcze jedna tmrzecz mi do glowy przyszla,bo mówiłaś,ze Twój małż ma beznadziejnego ojca,wiec pewnie nawet nie wie jak to jest byc Glowa rodziny,bo nie ma żadnego wzorca. Dlatego jest taki zagubiony. Może faktycznie musisz go troche poprowadzić,bo wydaje sie,ze masz Dziewczyno jaja;) dasz rade i będzie dobrze:) widzę dla was nadzieje hehe,tylko rozmawiajcie ze sobą:)

jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Lojka, niektorzy maja cukrzce :P Potworze Ty! ;)
    A no, a niektorzy i sraczke i cukrzyce :P
    Co prawda obie rzeczy opanowane na dzien dzisiejszy, ale nie bede jednak ryzykowac :D

agaton, Fatim, soraya, Nynusia lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny, a mnie znowu jakieś rewolucje żołądkowe wzięły z wieczora. Zauważyłam w ogóle, że sporo nas ze sraczkami i zatwardzeniem - może po prostu przy końcówce ciąży coś tam się pierdzieli... Ja już nie wiem. Rano jadłam kanapki z dżemem, obiad to zupa jarzynowa i schab pieczony chudy, a kolacja kanapki z żółtym serem. Co tu mogło zaszkodzić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 21:56

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie moje kochane nie mozna sobie wszystkiego odmawiac :)
    Jeden nie zaszkodzi ;)
    A ja mam 20 kg na +

maluda lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
‹‹ 2252 2253 2254 2255 2256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ